Snak

Mere indhold efter annoncen
Fælles dumhed er ødelæggende for alle
>Volunteer
Godt ord igen :-)
God kamp
Endnu en tråd med meget højt Niveau!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
- i sær de danske spillere, som mentalt ikke er hårde nok til, at modstå dette lir

Nu hvor du generaliserer omkring danske spillere, så kunne det da være interessant at høre, hvorfor du mener at tyrkiske spillere skulle være stærkere mentalt en danske?

Jeg synes sjældent man ser danske spillere tabe hovedet under vigtige kampe og til trods for, at vi kun er en nation med 5-6 mio mennesker sammenlignet med Tyrkiets ca 78 mio, så har vi et markant bedre landshold, som næsten altid præsterer godt mod de største, og vores spillere er på meget større adresser i europæiske topligaer og klarer sig vel generelt bedre end tyrkiske udlandsproffer.
Rasmus, jeg beklager.

Fodboldfans fra Sydøsteuropa er blandt de mest fornuftige. Og spillerne dernede bliver ikke utroligt aggressive og taber hovedet når de er ved at ryge ud af en turnering. Hvis FCK trækker det længste strå i aften, så skal man forvente et sympatisk modstanderhold.
Personligt synes jeg det er ved at være pinlig opførsel, det med at forsøge at forstyrre folks nattesøvn - på grund af skide fodbold - come on... Det sker oftere og oftere...

Er klar over at FCK´s fans forsøgte det samme mod PSV sidste sæson - og det var lige så dybt latterligt.

Er fristet til at sige: De må få sig et arbejde de mennesker, for de har vist for meget tid at forspilde.

Lidt for lidt underholdning og lidt for meget neandertaler over det, desværre.
Jeg ser (ikke nok) fodbold! Jeg skriver, nogle gange, ikke helt det jeg mener.. Så læs gennem linjerne..
@lostmanwho

Det flyver måske lige over fezzen på dig, men det er en parodi på den stil tyrkerne har kørt på Insta - selvom jeg mener det når jeg siger, at jeg fuldt og fast tror på at det bliver en walkover, hvis FCK går til kampen med samme forberedelse og indstilling som i den første
Whatever people say I am, that's what I'm not
@Den runde

“…første kamp, FCK var klart bedst …”

Expected goals: 1,33 vs 1,47
Boldbesiddelse: 38% vs 62%
Attacks: 29 vs 46
Total Attempts: 8 vs 11

Den eneste stat FCK var bedst på var vel skud indenfor målrammen, hvor den hed 4-3

Hvordan når du frem til, at FCK var klart bedst? Umiddelbart ligner det bare, at FCK var klart skarpest på deres få chancer.
Hvis man læser artiklen på ekstrabladet bliver det også kommenteret af FCK og det lyder ikke til at have været et problem

Jeg hørte, at der stod nogle få og sang, da jeg kom retur til hotellet i går aftes, men man kunne ikke høre noget indenfor,´ skriver FC Københavns kommunikationschef, Jes Mortensen, i en sms til Ekstra Bladet.

Han tilføjer dertil, at spillernes værelser var på den anden side af hotellet, i forhold til hvor Trabzonspor-fansene gav den gas.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Ajooba og shotcaller, Koncentrer jer nu bare om jeres egen klub der ikke formår at spille europærisk fodbold. Hvad i håber, betyder intet ellers var BIF ikke røget ud.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
annonce