Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK fravælger Babacar, Bøving og Zeca mod FCN

Skrevet af bold
søn 28. aug 07:44

Carlos Zeca, Khouma Babacar, William Bøving og unge Andreas Dithmer er sorteret fra til FCK's udekamp mod FCN i forhold til seneste kamp.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mac68
Hvad er der sket med Bøving i denne sæson. Sidste sæson strålede han i mange kampe, nu er han åbenbart ikke engang god nok tilbtruppen, eller hvad? Er han mon ved at blive solgt/udlejet, siden han ikke er med?
Skrevet af Guars
Jeg er temmelig sikker på, at Bøving er på vej til en udlejning.
Skrevet af tossegod
Lad os håbe det, ellers går han da helt i stå
Skrevet af Beenhakker
Mon ikke Bøving skal sendes ud på leje? Og så lugter det mere og mere af en exit for Bubacar.
Skrevet af Chris1234
Der er et rygte om Sturm Graz er interesseret. Så ja Bøving have været uheldig at Claesson kom til FCK. Det kostede ham unægteligt chancen. Synes dog oftest han har været en mellemvare. Og senest han kom ind mod Viborg lavede han den ene fejlaflevering efter den anden.

Mon ikke Sturm Graz kan gå gang i ham, de havde jo god succes med Højlund.

Øv med Zeca han har fandme været god.

Babacar er også på vej videre er jeg ret sikker på.
Skrevet af SagligDK
Der arbejdes på at Bøving forlader klubben, enten leje eller salg
Skrevet af Taco mix
Der er vel ikke sket andet end at han er kantspiller og at PC har købt alt hvad der har puls til denne position.

Synd for Bøving, men Daramy og Claesson er vel nogle af de bedste spillere der render rundt i superligaen. Det er jo ikke sikkert at Bøving bare er blevet dårlig, men måske mere et billede af den klasse der render rundt.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af hoffobol
Mac68

Strålede ligefrem..? Argh hva.
Super overvurderet talent, der fik alt for meget tid på banen uden at præstere noget nævneværdigt eller producere slutprodukt.
Han er simpelthen bare ikke god nok til FCK.
Skrevet af hoffobol
Højlund var så i øvrigt et kæmpe fejlsalg. Så dumt.
Bøving skal bare videre. Han vil være god nok til at spille for OB eller Viborg, men der er bare ikke mere i ham end det.
Skrevet af Taco mix
Super overvurderet talent


Boldbrugere når han så skifter og får succes:

"dEt HaR jEg KuNnEt Se HeLe TiDeN"
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af anygivenday
Zeca har behov for hvile efter 8-9 måneder væk fra kamp
Skrevet af Pedro1
Tænk man er nødt til, at skåne spillere(Zeca bl.a.) fordi der er for stor risiko ved kunstgræs? Andre hold er tvunget til det samme.


Drop nu det lort en gang for alle i den bedste række!

DBU og Divisionsforeningen, giv klubberne max 2 år til, at udskifte kunst med græs eller hybrid.

Ingen spillere kan lide kunst, måske kun de spillere som spiller pt på underlaget til dagligt og har fået mundkurv på af deres klubber vedr kunst.

Stop denne konkurrenceforvridende del af sporten!
Skrevet af Tyrone
Når Højlund får 19 kampe uden at lave mål, så er det da klart, at man fra FCK´s side ikke så det store tab i at sende ham videre.
At han så får stor succes i Østrig er jo bare fedt, men lad os nu se, om han er endnu en "one season wonder" eller, om at talentet faktisk rækker til de store rækker som Serie A er i blandt.
Skrevet af Top1206
Giv Bøving mere tid. Mindst frem til januar. Håber til gengæld at dette betyder, at Babacar er på vej videre. Han passer jo slet ikke ind i FCKs spil. Han orker ikke at løbe 2 meter og hvis bolden kommer ind over, så skal den ligge lige i låget for ellers er det indlægget som fejler noget… væk med ham!
Skrevet af langtfraliverpool
Ingen Roony. Virker til de har accepteret at miste deres største talent nogensinde.
gunner since 94’
Skrevet af hoffobol
Taco mix

Det er jo bare en fjollet antagelse.
Skrevet af Taco mix
Ingen Roony. Virker til de har accepteret at miste deres største talent nogensinde.


Den må gå begge veje. Jeg er sikker på det heller ikke hjælper på forlængelsen, at PC har hentet så mange kantspillere. Det virker ofte til at manden slet ikke kan administrere en så stor klub som FCK.

Jeg tror dig Roony forlænger med FCK. Det ville ikke gøre mig noget at knægten så flopper senere hen, da han er svensker ;)

Men det ville være godt for dansk fodbold hvis han bliver en succes i FCK, da det viser at de helt store talenter også skal tage hertil.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af hoffobol
Tyrone

Knægten var 18 år gammel, fik kun små indhop og stod klart i skyggen af Wind.
Så sælger man Wind og i stedet for så at give næste talent i bøssen en reel chance for at shine, så vejer man ham for let som 18-årig, casher in alt for tidligt og køber 2-3 chance-angribere i stedet. Jeg var uforstående for og skuffet over strategien, da det skete, og det var tydeligvis også dumt.
Skrevet af hoffobol
Top1206

Nej nej nej, Bøving har tilgengæld ikke det, det kræver. Man kan se, at han mangler både bund- og topniveau udover spilforståelse- og intelligens. Alle kan ikke være gode nok, sådan er det bare. Han har fået nok chancer og tid. Han skal lejes ud nu - FCK er alt for meget for ham nu, og så kan man revurdere til sommer.
Skrevet af MesutCazorla
Tænk man er nødt til, at skåne spillere(Zeca bl.a.) fordi der er for stor risiko ved kunstgræs? Andre hold er tvunget til det samme.

Hvordan når du frem til den konklusion, at han spares grundet underlaget i Farum? Er det ikke mere nærliggende at tænke, at Zeca får et hvil grundet kampprogrammet - og måske mere specifikt, at han spillede 90 hårde minutter i onsdags?
annonce
0