Snak

Mere indhold efter annoncen
Ingen Roony. Virker til de har accepteret at miste deres største talent nogensinde.

Er lidt svært at blive udtaget og spille kampe, når han har været skadet de sidste fire uger.
langtfraliverpool

Prøv at læse artiklen færdig.
MesutCazorla


Det er også bare et gæt;) og en observation jeg har gjort mig gennem flere sæsoner med flere hold bl.a. mit eget Lyngby, når de indimellem ca hver anden sæson gæster Farum. Der bliver flere spillere skånet, hvis de har det mindste problem, sparet grundet bane og risiko.

Zeca havde en hård kamp ja, men hvorfor ikke engang på bænken?

Zeca er lige kommet tilbage fra en slem knæskade, så jeg forstår godt hvis man lader ham sidde over i Farum. Så et hårdt underlag som kunstgræs er, plus han har fået fuld spille tid lige efter at være kommet tilbage virker meget fornuftigt.

Højlund-debatten:
Jeg syntes ikke at Højlund på daværende tidspunkt havde tilstrækkelig slutprodukt på sine aktioner. Ligeledes er han forcer ikke i spillet MED bolden, i modsætning til Wind. Her tænker jeg at de fra træner teamet gerne vil have en 9´er som kan gå mere med i spillet, frem for en mere klassisk 9´er, som jeg syntes Højlund er. Jeg kan dog kun være glad på Højlunds vejene, over den succes han har haft i Graz, hvor han tydeligvis har passet perfekt ind i spillestilen. Og lad os lige give drengen 1 år i Serie A, inden vi begynder at dømme ham ude, eller som en der jo aldrig har været god nok, og endnu et dansk flop, som må tage hjem til FCK. Ja... det var lige alle de klassiske hits.

Bøving:
Drengen er på U-21 landsholdet! husk lige på, a han altså stadig kan spille med hos U19 lidt endnu. Delaney var da heller ikke nogen superstar da han var 19, så langt fra. Bøving er ikke en raket, men jeg syntes ikke det er fair at sige at han ingen fodbold intelligens har, det mener jeg er skudt helt forbi skiven.
Igen... Han spiller på U-21 landsholdet, og tænker at alle de fodboldfaglige mennesker der omkring har mere styr på de ting end bold´s "eksperter".

Barbarcar:
Det er vel bare trist med alle de spildte millioner.
Roberto Baggio - Il divin codino F.C. København siden 1992
Bøving har jo heller ikke spillet hans rigtige position på førsteholdet. Han spillede angriber på u19, hvor han tæskede kasser ind.
PC og Thorup har hele tiden været elendige på transfermarkedet det jo helt sygt
Cyka Blyat Idi Nahui
Amoo og til dels Mukairo er kommet i gang. Roony er et stort talent. Haraldsson og Claesson er nærmest faste startere.
Bøving er dygtig, men stadig på et niveau under ovenstående. Ligner en udlejning
BeerBellyBoy

Hvordan kan du mene Amoo er kommet igang? Knægten har jo nærmest ikke spillet
annonce