Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PoD
Det var Erik ´de skal ikke spille om mine penge´ Skjærbæk, der fik Ståle fyret, ikke Lars Sejer eller Kvist. Kvist førte kniven, men det er jo nu engang hans job

Nu er vi af med Mellemtræneren, som var en god fyr, men på ingen måde FCK materiale.

Kunne vi få Skjærbæk ud også, ville fremtiden se lys ud.

Alt det bedste til Thorup fremover, var bare et mismatch.

Neestrup har fået chancen, havde hellere set en stærk udlænding der kunne sætte sig i respekt overfor vore til tider umotiverede spillere. En Roy Hodgson type

Men nu må Neestrup bevise sit værd
Skrevet af haraltidret
Den mindst overraskende nyhed. Alle havde vel ventet at Thorup var blevet fyret allerede igår. Når det er sagt kan man selvfølgelig ikke fortsætte som træner i FCK, når man har tabt 6 ud af de første 10 kampe i Superligaen.
Skrevet af steenbjoernen
Ærgerligt at han ikke får lov til at fortsætte sit projekt, men fedt for FCK !
Skrevet af TheSnake
Hvad sagde jeg i et andet kommentarspor for 4-5 dage siden at man når “freder” træneren fra officielt hold så går det ikke længere en fyringen er effektueret sådan er gamet i fodbold det var der ikke mange der troede på….

Nå ja, det er du jo den første der har sagt gennem fodboldhistorien! Den sammenhæng mellem først at frede og så at fyre træneren er nok den mindst kontroversielle ting nogensinde. Det har været sådan forever.
Skrevet af Florafobi
Timingen er måske ikke rigtig, og så alligevel -

Isoleret set, burde FCK have vundet over FCM, skader, forkerte dommerafgørelser, os . osv. -
Havde man fyret efter en evt. sejr, nej næppe.

Nu fik han snoren efter et samlet elendigt pointudbytte, der set med FC briller har været historisk pinlig.

Skrevet af tossegod
Synes egentlig, det burde have været PC, der røg ud, men nu får han lige et ekstra skud i bøssen, hvis JN bliver en succes
Skrevet af Fjelle80
"Hvad sagde jeg i et andet kommentarspor for 4-5 dage siden at man når “freder” træneren fra officielt hold så går det ikke længere en fyringen er effektueret sådan er gamet i fodbold det var der ikke mange der troede på…."

Var der nogen der ikke troede på det?
Skrevet af Ajungsled
Manden møder op i Midtjylland med forkølelsessår og leverpletter i hele ansigtet! Mon ikke det var meget godt at det sluttede her…!
Skrevet af fenstenen
Jeg tæller i alt 15 artikler på bold.dk om dagens trænerfyring. Vi tager den lige igen: 15. Jeg er med på, at det er god journalistisk praksis at belyse aktuelle sager fra forskellige vinkler. Og at ja, sager udvikler sig. Men 15 artikler på samme dag ligefrem, bold.dk …??
Skrevet af pibbles|FCBayern
Nu må snakken snart også stoppe om hvor god en træner han er. Han slog ikke til i Genk og nu heller ikke i FCK. Desuden så har hans udtalelser om den kritik han har fået også været noget som ikke er en toptræner værdigt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Corner11
@Ajungsled 😂😂😂💪🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Skrevet af Slettet(270928221510)
Hvor er Bløde Babser, der ellers aaaaaaltid har så travlt med Brøndby? Eksisterer manden udelukkende for at spille dumsmart i Brøndby-artikler på daglig/ugentlig basis, uden nogensinde at forholde sig til sin egen klubs formåen? Eller det gør han måske kun, når det går godt? Han må tage prisen som den komiske bruger på et forum nogensinde...Sikke dog et sørgeligt individ.

On topic, så tror jeg desværre Neestrup er et godt, omend risky valg. Forstår derfor ikke man har valgt at give ham 4 år, fremfor blot til næste sommer som en start med mulighed/option for forlængelse. Det kan da blive pænt dyrt, hvis han ikke slår til.
Skrevet af Hammers/VB
Spændende nok, at PC ikke vil kalde Neestrup et talent, men allerede en toptræner.. Det må vel betyde, at han sætter sin egen rolle ind på, at det blir en succes?!
annonce
0