Snak

Mere indhold efter annoncen
Underligt at man gør hjælpetræneren til cheftræner, og så på kontrakt til 2026, det ser umiddelbart ikke særligt fornuftigt ud, hvad nyt kan han lige pludseligt tilfører, som han og JT ikke kunne for en uge siden, nej der ser aldeles ikke særligt velovervejet ud, SORRY, jovist han var træner i Viborg i første division, men....
mener seriøst ikke at en mand hvis eneste cheftrænererfaring på senior niveau er 52 kampe med Viborg (De fleste i 1. division) er klar til FCK, men håber meget jeg tager fejl....

En skam PC ikke røg også men her betaler vi nok stadig af på, at vi tidligere havde samlet for meget magt hos en person Ståle
Det koster bønder at spille skak
Sjovt, at da Ståle i sin tid blev fyret, og Neestrup var bookmakernes favorit til at blive ny fck træner, var alle fans inde og lovprise Neestrup og håbede på ham som træner.

Nu er han så ny mand, også er det heller ikke godt nok.. Hvilken forkælet attitude at have..

Der trænger vidst til en større oprydning i FCK, og det er ikke kun på ledelsesgangene eller spillertruppen..


Jeg tror du skal læse en gang mere hvem der er modstandere af Neestrups udnævnelse. Som jeg læser det er det alle andre end FCKs fans der er efter ham.
Jeg er i hvert fald FCK fan og fint tilfreds med at han får chancen. Al snak man hører fra Parken går på at han er et stort trænertalent, hvilket han også viste i Viborg omend det var på et lavere niveau og over kort tid.

Det forkerte offer. Pilen på overmatchet PC med masser af midler og manglende evner


Den pegede i den grad også på Thorup!! Ja PC har lavet dårlige handler, men der er åbenlyst stadig mere kvalitet i truppen til den 9.plads man ligger på. Og en ting er de øjeblikkelige resultater, bundniveauet under Thorup har været en skandale. Så kan du snakke spillerindkøb osv., men faktum er at han med spillere som Falk, Zeca, Vavro, Kocho, VK, Diks,Grabara, Ryan, Pep, Corner, Daramy og Claesson langt fra har fået nok ud af det.

Udover det er jeg enig i at der også er en pil der peger mod PC, men på den korte bane bør det være muligt at få langt, langt mere ud af en kvalitet der trods alt er i truppen.
Det bliver truppen da ikke bedre af.
🐎💙🐎 I know what you did last decade against Hobro
Dansk fodbold er en joke, hvad pokker foregår der? eneste fornuftige fyringsgrund er et tabt omklædnings rum og det er mig bekendt, ikke årsagen. Fyr sportschefen der ansatte Thorup for inkompetence.
-PC, vi tilbyder dig en fri transfer samtidig. Slut med tomme tønder fra øverste hylde. Nejtak! Har masser af manglende faglighed og tvivlsomt format i mig endnu
UD af bussen Dansk folkeparti! I optager dyre pladser for nye danskere som forsøger at integrere sig, men end ik har råd at lade børnene gå til fodbold.
Endelig, men tvivler på, at Neestrup kan styre tøjlerne. Det burde have hentet en erfaren udenlandsk træner, gerne med lidt vildskab.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Det burde have hentet en erfaren udenlandsk træner, gerne med lidt vildskab.

Hyballa er vist ledig :-)
Y. N. W. A. #JFT97
De gav Ståle alt for meget magt i stil med Ferguson i United, hvilket jo er fint imens de er der, men der opstår bare et krater i den sportslige sektor efter at de er væk.
FCK har efterhånden fået renset godt ud, men selvom jeg syntes de har nogle gode spillere og til tider spillet brandkampe savner jeg en måde at spille fodbold på. Neestrup skal lynende hurtigt finde ud af hvordan de skal spille ellers er det ligegyldigt at de er taget fra en højere hylde end så mange andre klubber.
PC skulle have været samme vej. Hans indkøb er ikke ligefrem prangende. Og hans arrogante facon er også a pain in the ass
annonce