Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK håber at flytte pokalbrag

man 17. okt 2011
Pokalkampen mellem FC København og Brøndby står til at skulle spilles på Gladsaxe Stadion. FCK håber at rykke kampen, så den kan spilles i Parken.

Læs hele nyheden her
Brøndby har tilbudt at kampen kan spilles på deres stadion, men det har FCK afvist.


Det er jo ikke blevet afvist, FCK vil hellere undersøge om DBU vil gå med til at flytte kampen i første omgang. Om kampen så bliver i Gladsaxe eller i Brøndby, hvis DBU siger nej, er nok 50/50. Så vidt jeg forstod, krævede Brøndby hjemmebanefordel, hvilket er det som FCK ikke vil gå med til.

Må dog indrømme at det ville være lidt komisk, hvis FCK skal stå på Faxe tribunen og Brøndby bliver henvist til udebaneafsnittet..
København
Hvis de får lov til at rykke datoen til 5.rundes dato, hvornår har man så tænkt sig at den kamp skulle spilles?
white by nature - blue by choice GF forever
Money talks, bullshit walks.

FCK har prioriteret en technofest, og så må de bare sluge kamelen.
Kan ikke se at det er DBU der har et problem mener det er FCK da de kender tidspunkterne for hvor når der spilles hvad og at de så lejer deres bane ud til andet for at tjene flere penge er jo ikke andres problem så de må jo vælge om de vil aflyse discofesten eller spille fodbold jo og hvis de ikke kan finde andet sted at spille må de jo afgive hjemmebane fordelen jo men den har de jo allerede afgivet jo ved at udleje deres egen bane ud jo til andet end fodbold så de ikke selv kan bruge den jo. så om der står brøndby først eller de låner ab´s bane gir jo det samme jo fordi de spiller ikke i parken jo og så har de ikke hjemmebane fordelen mere jo men de taber jo aldrig så de kan jo være ligeglad med hvor de spiller jo.
Kan heller ikke se, at den kamp bør flyttes "en runde". Det giver så en decemberkamp til vinderen mod en eller anden.. Og det koster i planlægning, tilskuere, er banen god på det tidspunkt? osv. osv.

Hvis de ikke kan finde et stadion, som fungerer, må de nøjes. Det er dem selv, som fylder deres stadion med techofest på en spilledato.

Hvis FCK får dispensation her.. Hvad så for alle andre de følgende år, når alle mulige små hensyn omkring i landet kommer i spil? Så kan alle jo flytte rundt på datoer og spillesteder samt arrangere alt fra dyrskue til festival på spilledatoerne, for det kan jo bare flyttes en måned..

Niks. Lev med det FCK/PSE. I har kun jer selv at takke.

Og hvis I er så bekymrede for tv og tilskuere, skulle I egentlig ikke have været med i den lodtrækning overhovedet men accepteret, at Brøndby stadion er det eneste, som er til råde den dag. Så det argument holder ikke.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
hvis de ikke kan stille hold op på dagen, ja så er de vel bare taberdømt.
den techno fest er jo også vigtigere det er jo udenfor banen fck´s nuværende succes er skabt
Holbæk B&I You can either agree with me or be wrong!
Hold nu op, Sensation er måske den største musikalske begivenhed i Danmark og tiltrækker langt større interesse end en pokalkamp imod et bundhold gør. Sensation har været planlagt i 12 måneder efterhånden, pokaltuneringen har ikke engang været programsat i det halve. Det er uheldigt at FCK trækker hjemmebanefordel i netop denne runde.

Hvis DBU har samme holdning som jer, kan FCK finde enorm støtte rundt om, da Sensation tiltrækker så mange mennesker til landet at en tilfældig pokalkamp kan være ligegyldig.
København
g1981, kom du ind på den forkerte nyhed, eller ved du bare ikke hvad du taler om?
Må dog indrømme at det ville være lidt komisk, hvis FCK skal stå på Faxe tribunen og Brøndby bliver henvist til udebaneafsnittet..


Det ville være super. Så kunne vi også slippe for den eneverende Jump og i stedet få FC sangen til at lyde ud over Brøndby Stadion.
750 billetter til Brøndby nede i buret. Drop Gladsaxe, FCK på hjemmebane mod Bif i Brøndby vil blive legendarisk.

Hold nu op, Sensation er måske den største musikalske begivenhed i Danmark


Det er vist noget der foregår på en mark ved Roskilde der er det. Sensation er bare en stor koncert. En blandt mange andre. En festdag for pusherne, salgschefen for Carlsberg kildevand og gode penge til FCK.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det rigtigt nok jo
BRØNDBY - NÆSTVED - LIVERPOOL - REAL MADRID Nikolaj Hansen fra FCV, er min nye yndlings spiller!
annonce