Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK håndterer Grabara-Ryan-ballade internt

Skrevet af bold
man 5. dec 13:18

FC København afviser at kommentere på situationen med Kamil Grabara og Mathew Ryan, der har fået en masse fokus de seneste dage. Det håndterer vi internt, lyder det.Læs hele nyheden her
Skrevet af TurboDrengen
Måske det var en ide at smide Grabara på porten FCK. Han har efterhånden gjort i nælderne mange gange. Usympatisk holdkammerat
Skrevet af KennethF
God fodboldspiller, dårligt menneske (sådan fremstår han i hvert fald udefra set).
Skrevet af highsven
Grabara, internt, glem det 🤓
Skrevet af Juniorx
Fatter ikke at det meste kritik lander hos Grabara.

Det er vel Ryan der ligger ud med svinere!! At han gør det via et andet format end Twitter gør det vel ikke bedre.

Ryan virker total bitter og fornærmet, Grabara er vel bare sig selv. Kan ikke helt se hvad der er så slemt i det Tweet
Skrevet af Aussie
Den interne løsning er vel lige til, man skiller sig af med en af dem ;)
Skrevet af cloc
Grineren zzzZZZ
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Tom Wanks
Grabara er et menneske på godt og svært, få det nu lært. Naturligvis er flere af hans småperfide verbale udskejelser problematiske, men de er ikke værre end så meget andet menneskeligt - og det mest interessante hér er vel at det kan lade sig gøre gentagne gange. Som mange andre har været inde på, undrer det mig at man ledelsesmæssigt og personalekulturelt ikke har lagt tydelige linjer, som spillerne er gjort til medejere af - ligesom det undrer mig at Grabara ikke forlængst har fået personlig bistand til at udvikle sin offentlige kommunikation, og måske også forstå at angreb på medspillere og omverdenen vil skylle negativt tilbage på hans egne professionelle og personlige behov. PC må snart mande sin konekrop op.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af PeopleWithMoralsSupportVoluntaryism
Og nu kommer alle racisterne med det vuns til tasterne igen igen.

Ryan kommer med en spydig kommentar om at Kamil ikke spiller pga evner - "helt ok" ifølge racisterne. Derudover smider han klubben under bussen.

Kamil svarer igen på cette spydige kommentar, og gør det med lidt fortjent røg ovenpå en lortepræstation af Ryan - "Den polak er så klam og skal bare ud af dansk fodbold".

Se klippet fra FCK TV efter sejren over Randers i foråret hvor fansene lægger op til at synge hans sang, hvor han straks afbryder dem og sætter "Endnuuuu engaaaang, så står vi klar..." i gang <3

Den mand får alt alt for lidt kærlighed af vores "fans".
Skrevet af Dr Phil
Ryan virker total bitter og fornærmet, Grabara er vel bare sig selv. Kan ikke helt se hvad der er så slemt i det Tweet


Ryans kritik, for det var kritik og ikke en sviner, gik jo mod klubben, og var ikke en direkte hån af en medspiller, som den Grabara valgte at fyre afsted kort efter en fejl fra Ryan var med til at sende Australien ud af VM. Det kan jo på ingen måde sammenlignes... og så kan vi jo også huske hvordan Grabara mens han stadig var skadet kom med masser af stikpiller mod Ryan, hvor han mellem linjerne fortalte om hvordan han mente det var Ryans skyld FCK lukkede mange flere mål ind, end når han selv vogtede kassen.

Grabara er vel bare sig selv.


- Det er han uden tvivl. Men nogle gange er det jo tilstrækkeligt at "bare være sig selv", når man som et ekstremt lille og egoistisk menneske, opfører sig på en måde som er så grotesk, og med så lidt respekt for en holdkammerat.
.
Skrevet af KerteGF
Kun Kalle Johnsson ved det og kan belyse situationen med sit go pro kamera
Skrevet af Alle Achtung
Det er vel Ryan der ligger ud med svinere!! At han gør det via et andet format end Twitter gør det vel ikke bedre.


Ja, den var heller ikke pæn men det var vel Grabara der startede med at melde ud at Ryan ikke rigtigt var en konkurrent for ham og han bestemt regnede med at det var ham der var første målmand?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Juniorx
Ryans kritik, for det var kritik og ikke en sviner, gik jo mod klubben, og var ikke en direkte hån af en medspiller,


Så at skrive at Grabara kun spiller fordi han er yngre og et bedre salgsemne er ok. Men et tweet der påpeger Ryans svagheder er langt over grænsen. I don´t get it!!

Generelt pinligt at diskutere igennem medierne, uanset medie!! Men forstår godt Grabara ikke lader det hænge!

P.s syntes ham der laver den utrolig slappe tilbagelægning slap for nemt udenom kritik!!
Skrevet af KennethF
Og nu kommer alle racisterne med det vuns til tasterne igen igen.

Du smider simpelthen racismekortet??!! Udover at begge målmand (og de fleste grisefarvede danskere) umiddelbart set er af nogenlunde samme race, så kan du være ret sikker på, at de fleste af Grabaras "fjender" herinde er fuldstændig ligeglade med, hvilket land han kommer fra. Det er hans opførsel, og ikke hans oprindelse, de har noget imod.
Skrevet af haraltidret
Jeg tror den står på skideballe til Grabara når han kommer hjem til FCK. Hvis der er noget FCK ikke har brug for inden en vigtig forårssæson, så er det støj på de indre og ydre linjer. Grabara skal lære at holde sin mund lukket og fokusere på at spille fodbold. Nu kommer konflikten mellem FCK´s to målmænd med garanti til at fylde en hel masse i den danske presse, og det kommer uundgåeligt til at være et forstyrrende element for FCK og resten af spillertruppen i optakten til forårssæsonen.
Skrevet af MesutCazorla
Så at skrive at Grabara kun spiller fordi han er yngre og et bedre salgsemne er ok. Men et tweet der påpeger Ryans svagheder er langt over grænsen. I don´t get it!!

Du har stadig ikke styr på rækkefølgen - og det er endda selvom du får den serveret i artiklen.
Skrevet af Flad 4-4-2
Grabara er bare en langt bedre målmand end Ryan. Mere er der ikke i det. Ynkeligt af Ryan overhovedet at antyde andet. Det var vel ikke for sjov, at eneste FCK´er på efterårets hold for CL Gruppe G hos Whoscored var Grabara.
Skrevet af MesutCazorla
Det var vel ikke for sjov, at eneste FCK´er på efterårets hold for CL Gruppe G hos Whoscored var Grabara.

Det argument er jo lige så lidt holdbart, som folk der, den anden vej rundt, skulle påstå, at Ryan er bedre end Grabara, fordi den ene er førstemålmand til VM, mens den anden kun agere tredjemålmand.
Skrevet af Flad 4-4-2
Det argument er jo lige så lidt holdbart, som folk der, den anden vej rundt, skulle påstå, at Ryan er bedre end Grabara, fordi den ene er førstemålmand til VM, mens den anden kun agere tredjemålmand.


Det ene er et argument, baseret på fakta - Whoscored ratede rent faktisk Grabara højt for sine performances i CL, og han var temmelig konsistent.

Det andet er bygger på en fejlslutning, nemlig at det var sammenligneligt at være australsk og polsk målmand under VM. Det var det ikke. Ryan var oppe imod to målmænd fra australske klubber, mens Grabara var oppe imod to målmænd, der står fast i Serie A.
Skrevet af Shamran
Denne sag skal selvfølgelig håndteres internt, men som David N udtalte så kan man undre sig over at FCK ikke har mere styr på Grabara med hans forhistorie fra AGF - det fortæller vel lige så meget om mangel på ledelse i FCK som det fortæller om Grabara og Ryan for den sags skyld.

At begge ens første- og anden målmænd har udstillet klubben til VM som en klub der ikke har styr på deres spillere er ganske enkelt pinligt og i øvrigt også et stor selvmål angående salg af begge.
Skrevet af bruger 147114
Og det gør det ved at beholde idioten og sælge den bedste
annonce
0