Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK har nyt græstæppe klar til forårspremiere

Skrevet af bold
man 7. feb 17:06

FC København står klar med et helt nyt græstæppe, når OB kommer på besøg i forårspremieren i 3F Superligaen. Læs hele nyheden her
Skrevet af GammelBitterMand
Hvor mange gange yderligere bliver den skiftet i 2022?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Spændhjelmen
Som sædvanlig 13 dage før første kamp, kan banen overhoved nå at sætte sig?
Skrevet af futbol92
Eneste sikre transfer hvert år! Hvor er det pinligt vi ikke formår bedre, med den erfaring vi efterhånden må have fået på området..
Skrevet af Zinras
Nogle gange undrer det mig sgu lidt at danske klubber ikke tager det med banen alvorligt og fikser dem i ordentlig tid. Modstanderen kan med rette tude lidt, men alt andet lige besøger de kun lortebanen 1-2 gange om året mens man selv skal spille på den halvdelen af sæsonen.

At det lige er DKs største og rigeste klub gør det ikke bedre, men det minder sgu om det samme tovtrækkeri der også har været med faciliteter, træningsbaner og alt muligt andet man ikke gad investere i indtil man kom i tanke om at det er der spillerne bruger 90% af tiden.
Skrevet af Britney Spears

Jeg har hørt de lige har sagt ok til speedway og guns n roses koncert for at tjene lidt ekstra penge- men de lover græsset ikke tager skade af det.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Man skal da heller ikke være ekspert i græs for at se at de aldrig ville få det gamle græstæppe i en sådan stand, at man kunne spille fodbold på det, der var jo efterhånden flere meter mellem græsstråene de sidste kampe i efteråret
Skrevet af Slettet(452019222303)
Ståle havde nok ret! Ledelsen har ikke en s... forstand på fodbold! Må gå ud fra at det er deres beslutning
Skrevet af Slettet(262210221504)
Giver det tre uger så er det fucked igen
Skrevet af MBL
Arbejdet med at anlægge en ny naturgræsbane fra Holland begynder i denne uge, og banen er dermed klar til et brag af en start på foråret.


https://www.fck.dk/nyhed/ny-plaene-klar-til-foraarspremieren

Interessant nok er man gået væk fra hybrid græs.
Skrevet af quazz
Man har efterhånden brugt mange millioner på konsulenter og nyt udstyr, så det er forhåbentlig en beslutning som er taget, fordi det er den bedste. Man skulle dog tro at en hybridbane ville klare de svære forhold bedre end en naturgræsbane.
Skrevet af Chris1234
Så fedt når boldbrugere endnu engang er eksperter i baneforhold lidt ligesom folk der kan forudse hvordan en spiller er eller hvorfor spillere slet ikke deres pris værd.

Parken er helt unik på den dårlige måde i forhold at lave et perfekt græstæppe til fodbold. De har hyret nogle af de bedste i verden fra bl.a. PL til at kigge på det, men ingen har kunne læse udfordringerne.

Den eneste løsning er som man gør nu at skifte græstæppet et par gange om året. En anden løsning er man kunne køre banen ud et sted så den kan få de gode forhold den tørster efter. Sidstnævnte er dog ekstremt dyrt og ikke sådan lige at finde plads til.
Skrevet af Maxbold
Pinligt at national stadion må have sådan en plæne. Så må de afvikle koncerter andre steder
Skrevet af Sir , moderator
"Pinligt at national stadion må have sådan en plæne. Så må de afvikle koncerter andre steder"

Jeg er ikke uenig, men har der overhovedet været en masse koncerter under corona og forsamlingsforbud? Græsset har stadig set elendigt ud, så måske noget andet spiller ind.
Dette er en signatur.
Skrevet af guldtilOB
Odense Boldklub spiller heldigvis altid kun 1 gang i parken hver sæson :)
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Ravnen88
Jeg har altid sagt at de fumlede det op for dem selv da de ikke fik trumfet en løsningen igennem da endetribunen blev ombygget.

Jeg er med på at kommunen var besværlige/ stålfaste men stadig ved lå der en once in a life time / indtil næste kæmpe renovering af parken chance.

Siden hen har jeg fundet ud af at banens mål i parken lyder 105 x 68, 100 meter væk ligger der et lille stadion med en banen der sjovt nok også måler 105 x 68.

På at tænk hvis man kunne have fundet en løsning hvor man kun brugte en banen, som kunne transporteres frem og tilbage, så kunne den stå på Østerbro stadion normalt og få sol og regn jævnligt.

Så kunne man også bruge pladsen på Østerbro stadion som P-plads når der spilles i parken og omvendt.

Men når man nu stadig, den dag idag har problemer og stadig den dag idag gerne vil holde koncerter.

Kunne man ikke henover sommeren, grave et hul til banen x centimeter/meter under den højde den har nu, så kunne man sænke banen, når der var koncert m.m.
Få nogle special fremstillet tværbjælker kørt ind som man kunne lægge et gulv, der kan hoppes og danses på uden plænen tager skade, og vupti, dagens efter er banen oppe igen ?
Skrevet af salling23
Sir
Jeg er ikke uenig, men har der overhovedet været en masse koncerter under corona og forsamlingsforbud? Græsset har stadig set elendigt ud, så måske noget andet spiller ind.


Minds of 99 men ellers ingen koncerter
Men har der ikke været testcenter derinde - det kan have betydet noget
annonce
0