Snak

Mere indhold efter annoncen
För ett år sedan ryktades ham bli den nästa rekordförsäljningen i Allsvenskan, då, 17 år gammal. Meget store kluber köper på talent og potential.
Ham var dock ikke en starter genom hele förre året. Dette år har hans hold Norrköping vært ujævne i sine prestationer. Så også Bergman Johannesson, vars talentpotential nå blivit lidt spørgsmålstegn ved. Hur hög är den? Men ham är en meget god og spännande allsvensk spiller og har viset det under store deler av denne säsong.

Nå får FCK ham för 3 miljoner Euro. För ett år siden var priset 7-9 miljoner Euro. Få ham att ta de sista stegen og ni har en big ticket salg i ham.

. Du skal læse op på dit svensk de snakker 3 millioner Euro = 30 millioner svenske kroner


Mit svenske er udemærket - måske du skulle læse op på dit? Ca 42 sek inde fortæller han at FCK må have givet 50 mio sek…
https://m.youtube.com/watch?v=7RXG2cnPr3o Hold kæft han ser spændende ud - super signing!!
Jeg havde også gerne set ASO i FCK, men gennem hele aften blev det bekræftet flere gange at FCK end ikke havde forsøgt da Bologna ikke vil af med ham, og i øvrigt vil have 12 mio euro for ham så han har aldrig været en mulighed, og ham her knægten ser spændende ud
FC København
@Farmand

Den ene kommentar er tydeligvis et svar til en anden bruger, og derfor giver det helt fint mening. Men det er du nok for tilbagestående til at forstå. Pinligt.
Virker godt nok som et godt køb! Mon ikke de har overvejet ham (fordi han trods alt kun er 18 år) og evt. ham gutten fra Slavia Prag. Men fedt med fart, fedt med endnu et talent.
Den havde jeg ikke set. Han var for mig, en spiller vi kunne forvente at se i klubber som Dortmund eller PSV

Imponerende hentet af FCK. Hans kreative evner er ekstreme
annonce