Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK indgår samarbejde med grønlandsk klub

Skrevet af bold
fre 2. dec 13:06

FC København har indgået et samarbejde med den grønlandske klub B67 Nuuk.Læs hele nyheden her
Skrevet af 1897
Syntes umiddelbart dette lyder fantastisk. Jeg har længe været af den overbevisning, at dansk fodbold burde understøtte fodbold i Grønland mere. Vi har en forpligtelse over for alle i Rigsfællesskabet om at styrke båndene og især for at Danmark tager et større ansvar, der rækker ud over bloktilskud, og arbejder mere for at styrke de fælles kulturelle bånd.
Skrevet af CopenhagenNoice
Hørt hørt.
Skrevet af Soccerjedi
Det er sgu sympatisk ar FCK det her. Sandsynligheden for at udvikle en Superligaspiller i Grønland er forsvindende lille. Det her bærer markant mere præg af, at man rent faktisk gerne vil gøre noget godt for breddefodbold, end at man tænker på at udvikle spillere til gavn for FCK.

Kæmpe respekt herfra.
Skrevet af FCKNørrebro
👍🏼
Skrevet af svenneolotta
Det er IKKE et velgørenhedsprojekt, der er en, forholdsvis, stor talentmasse i Grønland(i forhold til befolkningstallet).
Grunden til det ikke forløses er den afstand der findes mellem landende. Her mener jeg IKKE i kilometer, men i den danske holdning til Grønland generelt.
Dette illustreres tydeligt i ovenstående snot dumme kommentarer om at Grønland er et velgørenhedsprojekt.
Hold nu kæft med det der altså!!!!

Der findes også en ung pige, som vidst nok klarer den ret godt, måske i lige skulle læse lidt op på tingene(evt google hende) før i skriver herinde.

Jeg spillede i Lyngby som ung, og har blandt andet spillet med flere som senere kom på landsholdet. Jeg har set dem spille i Nuuk hvor jeg har boet de sidste 4 år, og spillet mod mange unge spillere heroppe. Jeg kan ikke følge med længere men det er ikke interessant.
De er modige, der er fart på og der er talent og der er også, relativt, meget af det.
Problemet er de skal høre på dumme kommentarer, nærmest fra det sekund de lander i Kastrup, og så tager de hjem igen da de sjældent føler sig som en del af sammenholdet.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Skrevet af UndisputedEra
Carlsberg er nok pænt ærgerlige over de ikke længere er hovedsponsor😏
Skrevet af Fjelle80
@svenneolotta
Hvis der var nogen store talenter, ville de så ikke søge andre steder hen end Danmark, når de nu ikke føler sig velkomne?
Der har vel aldrig været nogen rigtig gode grønlandske spillere? Det kan da ikke være dansk ugæstfriheds skyld.
Skrevet af calciopolisince92
Det her lugter langt væk.. Som kvart grønlænder, og bosiddende i Danmark, så er det her jo kun marketing og eksponering. Måske et ønske om noget goodwill til FCK/PS&E. Der er jo ikke nogen form for kultur for fodbold på Grønland, og det kommer der ikke til at være i lang, lang tid fremover. Det er der simpelthen ikke de klimatiske forhold til dette. FCK/PS&E har haft et håndboldhold før. Det ville bedre for "børnemiljøet", da de kan dyrke sport indefor. Men ok...
De fleste børn i Grønland kan ikke svømme, fordi at det meste af befolkningen bor langs kyster og vandet er for koldt eller for frossent til, at lære at svømme i.
Byg et Lalandia deroppe i stedet for, så grønlandske børn kan lære at svømme. Men det er der vel ikke så mange schweizerfranc i gætter jeg på? Vel Lars? Og stop med at sende gratis billetter ud til folkeskolebørn til jeres "børnetribune", inklusivt mine nevøer og niecer. På kant med markedsføringsloven.
Skrevet af 1897
Med alt respekt, så er det mere dit indlæg der lugter af surt opstød end FCK´s samarbejde. For det første, så har jeg aldrig nogensinde forstået konceptet med at indlede et indlæg med sætningen "jeg er hel/halv/kvart et-eller-andet". Når man endda skal ud i "kvarte" bliver det bare endnu mere useriøst. Man kan sagtens have en forældre der er fra Indonesien, men hvis man ikke lærer at snakke indonesisk eller indonesisk kultur på nogen måde, hvad betyder det så at man er "halv" indonesisk? Tilsvarende kan jeg også være pære dansk men have boet i Grønland i et årti. Det bærende for ens argumenter burde ikke være hvor længe eller meget man er noget, men ens indsigt og de argumenter man giver. Hvis man nu vitterlig har en indsigt på et givent område, så kan man jo nøjes med at forklare situationen og hvorfor man mener det er rigtigt eller forkert, uden at gøre en selv mere autoritativ end andre.

For det andet er det dybt mærkeligt at klandre FCK, en fodboldklub, for ikke at lave et samarbejde med en håndboldklub med det argument, at "de har gjort det før". FCK har pt. ingen mennesker med indsigt eller erfaring i talentudvikling af håndboldspillere tilknyttet, så det ville da være meningsløst at indlede sådan et arbejde og de ville netop ikke kunne tilbyde en "videre vej", hvis eller når talentudviklingen begynder at bære frugt.

For det tredje, så afslører en hurtig google-søgning, at ifølge Visit Greenland så er fodbold ret så populært i Grønland og at: "Unionen tæller 76 lokale klubber, og med 5.500 registrerede spillere, kan man konkludere, at næsten 10% af den grønlandske befolkning faktisk er fodboldspillere!". Så det er noget vås du lukker ud der.

For det fjerde, så er det lidt komisk, at konsekvent omtale FCK som FCK/PS&E i det her tilfælde. Det er FCK som fodboldklub, der vælger at understøtte talentudvikling i Grønland, det har ikke noget med PS&E at gøre. Det er meget tydeligt i dit indlæg, at du søger efter noget at være sur over i stedet for at indrømme, at en FCK, som fodboldklub, tager et vigtigt første skridt, for forhåbentlig både grønlandsk og dansk fodbold.

Jeg syntes du burde overveje, at skrive til Lars selv, at du er sur over at få gratis billetter og få det ud af systemet. God aften til dig.
Skrevet af fodboldfann1990
gad vide om Carlsberg har været inde over her
Skrevet af KennethANTI1964
1897: klasse svar💪🏻👏🏻
Skrevet af calciopolisince92
Du er både farvet og delvist racistisk at høre/se på. Godt du har visit Greenland og en hurtig google søgning som fakta. Du aner ikke hvad du taler om. Men du bliver ikke smidt ud af bold.dk, som bruger fordi, at du forsvarer FCK som klub... Ignorant, da PS&E er hovedselskabet bag FCK. Har du opdrættet heste til væddeløb? Prøv så at google 1-årig galophingst og skyklapper. To muligheder. Du kan kastere, eller give den skyklapper på. Men du behøver ikke at google. Du ligger vel midt i mellem. Du ville givetvis være perfekt til et antropoligisk Ph.D. projekt. Og hvor vover du.. Har du nogensinde været på Grønland?
Skrevet af 1897
Hvis man ikke har noget ordentligt modargument, kan man altid blive personlig. Jeg anser debatten for lukket for mit vedkommende. God aften.
annonce
0