Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK jagter mere succes på et udsolgt Lyngby Stadion

Skrevet af bold
fre 19. aug 04:00

Fredag aften er FC København tilbage i aktion, når de i 3F Superligaen tørner sammen med Lyngby. Desuden er der flere spændende kampe fra NordicBet Ligaen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Osteopaten
Skal de ikke starte med bare at få bare lidt succes i superligaen til at starte med?
Skrevet af kek
Hvis man mener det er en succes at vinde een kamp over et ligegyldigt tyrkisk hold, så er barren godt sat lav på FCKs vegne. Til nøds kan man kalde det en succes at slå dem 2 gange. Superligaen er indtil videre en fiasko.
Skrevet af Arnemanden
Stop dig selv Kek, du ved godt den kommentar er for dum. Tyrkiske mestre og kamp om adgang til champions league.

Når det er sagt, så skal fck selvfølgelig have gang i deres spil i Superligaen. Men mon ikke de sparer en del spillere nu hvor divisionsforeningen igen igen er så lam ikke at udskyde de hjemlige kampe før store europæiske kampe. Det gælder i øvrigt også for FCM og BIF.
Skrevet af CopenhagenNoice
@bruger: jo, de skal starte med at starte..til at starte med..i starten.
@kek: er du seriøs? Du finder det ikke vigtigt at FCK slår de tyrkiske mestre i 1. kamp i CL kval. uanset hvordan det går i SL? Du vrøvler
Skrevet af kimjen
Hvidovre jagter mere succes mod Køge på et knap så udsolgt Pro Ventilation Arena.
2650 !
kimjen
Skrevet af Taco mix
Til nøds kan man kalde det en succes at slå dem 2 gange.


Om det så var FC Zulu, som FCK slog over 2 kampe ville det være en succes, hvis man kommer i champions league..

Det er simpelthen så dumt skrevet, at jeg direkte sidder og håber på at du bare er en troll. Det har trodsalt en eller anden form for tanke bag. Her er lyset bare tændt, uden at der er nogen hjemme.

Hvem gider også i Champions League?

Du er godt klar over at det er en kæmpe gave at russiske hold er udelukket, og dermed en tålelig vej? At det er længe siden?

CL til et dansk hold ville være kæmpe stort. At det så ydermere er de mest rutinerede i Europa i nyere tid i dansk regi der potentielt skal være med, gør det bestemt ikke mindre spændende..
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af ForzaHorsens03
0-3, Lyngby har desværre intet at gøre i superligaen
Skrevet af LØMBØ
Vrinsk vrinsk Horsens. Der kom du lige på banen igen. Tror de fleste holder mere af Lyngby end Horsens. Drøn kedelig klub, på alle måder.
Men det er da rigtigt, at Lyngby måske rykker ned igen, men det er også svært med det absolut mindste budget i ligaen. Vi ligger dog stadig over Danmarks 3. og 4. største by, så nu må vi se.

PS: Husk at hovmod står for fald.
Skrevet af Et tu, Brute?
Jeg synes bare det er dejligt at være tilbage hvor man har de store kampe at nyde. Glæder mig til en tarm, mens vi forhåbentlig kæmper røven ud af bukserne. Om det rækker til point må vi se. Ses på stadion👌
Skrevet af Linjedommeren
@kek til nøds succes og slå dem over 2 gange. Har du tabt sutten??? Du mener ikke det vil være succes for et dansk hold og komme i Champions League. Wauw alligevel!
Skrevet af MadsThomsen
Kunne kampen ikke godt ende med at blive aflyst? Er der ikke meldt skybrud og torden over København i eftermiddag / aften?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
annonce
0