Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK kan møde Manchester United

fre 10. jul 2020
Av... men sjov kamp hvis vi klarer tyrkerne.
Jeg håber sådan vi kan klemme os forbi Istanbul. En kvartfinale mod Man U vil være dansk fodbold historie... Så må det også blive nogle sjove kampe for Varela!
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Hvis de går videre bliver de fuldstændig rundbaberet af et hold som på det seneste har vist sig som et af de absolut bedste i verden. Men det er selvfølgelig en oplevelse alligevel for spillerne
Ligner en evt. kvartfinale bliver endestationen for FCK. Og med det spil de viser lige pt. skal de være heldige med overhovedet at slå Basaksehir
Ståle skal i hvert fald have fundet den helt store bus frem, hvis den skal køres i forlænget spilletid og straffe. Vel eneste spinkle mulighed for at slå Man U, som de spiller lige nu.

@ajafck

Fodboldhistorie ?

Danske hold har før mødt MaNu og andre danske hold har været i kvartfinalen (dog ikke i det nuværende format).
Lad os håbe, de kan køre en sejr hjem mod Basaksehir. United er en stor mundfuld, men der er trods alt bedre chancer, end DK havde i finalen mod Tyskland i 92, eller da Brøndby var mm fra UEFA Cup-finalen mod Roma et år eller to forinden.
Tanken: altså lige som alle de andre gange man har mødt de bedste hold i verden, så er vi nemlig blevet rundbarberet gang på gang.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Hvis de går videre bliver de fuldstændig rundbaberet af et hold som på det seneste har vist sig som et af de absolut bedste i verden. Men det er selvfølgelig en oplevelse alligevel for spillerne

Ja, United får det hårdt, hvis de møder FCK, men jeg tror nu ikke, at United bliver rundbarberede af den årsag. Mon ikke det bliver en samlet 3-1 sejr til FCK over United, hvis FC Erdogan slås ud.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
@Dobrich

Ud fra din logik, ville det i så fald ikke være historisk at Danmark vinder EM i 2021, da vi har prøvet det før.

Så kan man diskutere, hvad historisk er, men at gå videre fra gruppen i EL, og derefter både at gå videre fra 16-delsfinalen og 8-delsfinalen, som det i så fald ville være, er da ret historisk, for det er aldrig sket før, på nær Brøndby for efterhånden mange år siden. Det var derudover - som du også skriver - et andet format.
annonce