Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-kant har intet hørt fra Hjulmand angående VM

Skrevet af bold
søn 6. nov 18:49

Mohamed Daramy har intet hørt fra landstræner Kasper Hjulmand, men han håber at blive udtaget til den VM.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jogabonita
Stop stop stop - Daramy, nej du skal da ikke med til VM. Det håber jeg i hvert fald ikke. Du har jo ikke niveauet til mere end Superligaen.
Skrevet af bonaldo
FCK-kant ..? hvorfor skriver i ikke bare Daramy?
Skrevet af Mijreetep
Fuldstændig enig. Og nej han har på ingen måde brændt superligaen af. Tværtimod.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Jeg har heller ikke hørt noget…
Skrevet af Morten6
Han står forhåbentlig et godt stykke tilbage i køen
Skrevet af JLO74
Han skal da heller ikke med - så hvorfor ringe til ham :)
Skrevet af Footboy
Mon ikke Hjulmand har fuldstændig styr på hvem der er i betragtning
Skrevet af Mutti10
Jeg vil også gerne med til VM, men ligesom Daramy er jeg heller ikke god nok.
Skrevet af Chris1234
Sjovt folk har så ondt i røven at en dansk spiller fra Superligaen gerne vil med til VM og synes han er tæt på. Han nok tættere end i nogensinde er tæt på at spille i Danmarksserien altså. Tag jer dog lige sammen. Det er fint i mener han ikke har niveauet, men så lad det være ved det.

Som jer ser det har vi ikke mange kanter til rådighed som er i form. Daramy kan noget som ingen andre kan og ham viste fint især i CL kampene at han kan ryste nogle af de bedste spillere i verden bl.a. Cancelo og Ruben Dias.

Er det ikke netop det vi har brug for?
Skrevet af LFC&AaB
Hvis han skal med, så fortæl mig hvem fra truppen til em 2021 der IKKE skal med??
Skrevet af pendlermilton
Sjove kommentar, men selvfølgelig skal han med, hvem ellers? Der er ikke mange som er i den form. Og med så kort tid til VM, en uge efter sidste kamp, så skal der vælges på dagen og ikke ud fra tidligere bedrifter
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af Chris1234
Yussuf Poulsen skal ikke med bl.a.

Som.jeg ser det er han på yderste mandat sammen med Ingvartsen og Robert Skov.

Burde Dolberg overhovedet komme med, hvornår har han sidst spillet 90 min og scoret et mål? Synes hans niveau desværre er dalet voldsomt.

Jeg synes faktisk der er mange boblere i år især, fordi mange af de etablerede spiller slet ikke spiller i deres klubber.
Skrevet af Pipsen67
Nej tak - der må være mere stabile kantspillere der skal med. Han er ikke klar mentalt til så stor en opgave
Skrevet af Jul
Naturligvis skal han ikke udtages. Hvis Daramy skal ønske sig noget i julegave - så er det et gavekort til et træningscenter, så han kan komme af med hvalpefedtet.
Skrevet af TheLastWord
Faktum er bare at superligaspillere har MEGET svært ved at komme på landsholdet… så skal man virkelig kunne noget særligt. Der skal man i dette tilfælde kigge lidt indad istedet for at gå til pressen.
Højlund i Atalanta er er oplagt bud, Ingvartsen har tur i den i Bundesligaen og Uhre kom i MLS finalen…
Skrevet af Chris1234
@Jul

Hold da op du er voksen. Du har måske selv en fedtprocent på under 10%? Opfør dig dog ordentligt selvom du er på internettet. Det eneste du viser med sådan en kommentar hvor lidt din intelligens rækker.
Skrevet af Peter Nielsen
Næ, min fedtprocent er på 20, så det er helt fint hvis professionelle fodboldspillere har en fedtprocent på 15, for det er jo netop en som mig man skal sammenligne fuldtids sportsfolk med.

Skrevet af MesutCazorla
Hvis han skal med, så fortæl mig hvem fra truppen til em 2021 der IKKE skal med??

Afhængigt af, hvordan Hjulmand ønsker at sammensætte truppen (dvs antal af kantspillere, angribere, midtbanefolk etc.), så kan det eventuelt blive på bekostning af Anders Christiansen. Hvis han ønsker nogenlunde samme sammensætning som til EM, og man derfor skal tage en af de forreste fra - og hvis Hjulmand prioriterer spillere, der er i god kampform og får spilletid - så er Yussuf et bud, da han kun har spillet ca. 113 minutters fodbold, fordelt over fem kampe, siden han returnerede fra sin skade for halvanden måneds tid siden. Robert Skov er jeg heller ikke nødvendigvis super overbevist om (desværre for ham, er det ikke Schalke vi skal spille mod), ligesom Dolberg vel heller ikke er i nærheden af nogle som helst form, der berettiger til at spille landskampe under et VM. Damsgaard har spillet hvad der svarer til 3,5 kampe for Brentford i denne sæson og Jonas Wind har fået en times fodbold, siden han fik comeback. De eneste angribere/kantspillere fra EM-truppen, der faktisk kan påstå at være i god kampform lige nu, er Braithwaite og Skov Olsen, så ja; hvis kriteriet for en udtagelse er, at man skal have fået spilletid i klubben og være i form, så kan næsten alle i offensiven stå for skud. Jeg siger ikke, at Daramy bør udtages eller, at jeg synes han har overhalet dem, men der er praktisk talt ingen af de nævnte - fraregnet Braithwaite og Skov Olsen - der bør føle sig sikre på deres plads; da ingen af dem har blæst nogen bagover i denne sæson.
Skrevet af Beenhakker
Hvis han skal med, så fortæl mig hvem fra truppen til em 2021 der IKKE skal med??


Jeg synes faktisk at der var for mange centrale angribere med i EM-truppen: 5 stk. til 1 plads. Jeg kan sagtens se for mig at Hjulmand vælger nogle lidt andre typer til offensiven denne gang, især med tanke på at flere af dem er ude af form.
Fx må Dolbergs VM hænge i en meget tynd tråd. Mod FCK var en virkelig sløj og hvis der skal sammenlignes, så var Daramy fx meget bedre i end Dolberg i kampen i Sevilla. Yussuf er vel også meget tvivlsom, da han har været skadet hele efteråret og nærmest ikke har spillet.

Så helt umuligt synes jeg ikke at det ser ud. Daramy viste også i dag at han har fundet fordums styrke.
Skrevet af oynaz
Du anser simpelthen ikke Lindstrøm for at være i god form?
annonce
0