Snak

Mere indhold efter annoncen
Pinligt at FCK skulle forsvarer AaB flotte sæson i CHL sidste år. De bringer kun skam over os ved at præstere som de gør.. Ingen form for fight eller holdånd på det hold..!
AaB (Altid) Chelsea (Siden 1999)
Hvad fuck sker der... Jesper C, Kvist, Antonsson og ikke mindst Ståle, Raus !!!!.....katastrofe :(
F.C København - Sionko :)
Endnu en gang gør FCK dansk fodbold til grin! Total grinagtig 1. halvleg hvor holdet var helt uden taktik og organisation!
Haha, selvfede fck
Hvilken jubelsæson FCK kan se frem til…

Jeg tror FCK’erne skal skrue ned for de fleste kommentarer om Nordens flagskib, Europæisk tophold. Tabe til FC Cypern – hold Kæft hvor er de RINGE!!!!!!

FCK god tur hjem - når man ikke kan kvalificere sig CL med de lodtrækninger, så kvalificerer i jer ALDRIG. SKAM JER
håber fandme snart at de højrøvede fck snart kommer med fra den himmel... i er ikk bedre... skam for dansk fodbold.. pinligt.. det jo på høje med AaB exit.. håber meget på bif og OB i morgen..
Hvor er det skidt..
"Vejle er et udemærket hold" http://www.youtube.com/watch?v=9BAvio0gXSw
Kom igen
Hvorfor insisterer FCK på at spille med lange bolde en hel kamp, hvor der er SÅ meget plads til at køre den rundt? Sindssygt lavt bundniveau.
Det er så dejligt det resultat her, en sejr for samtlige Cypriotere og Tyrkere i Cypern. Dejligt der lige ryger 6.000 coeffecient point her.
The Punisher: War Zone: 5/10 The Pink Panther 2: 4/10 Hero Wanted: 3/10 Pride & Glory: 5/10 Yes Man: 6/10 Notorious: 6/10 Serenity: 3/10 City of Ember: 7/10 Rendition: 7/10 Rescue Dawn: 7/10
annonce