Snak

Mere indhold efter annoncen
kan slå, ikke skal slå. Malmø FF trak Zagreb...var sidstnævnte seedede..?? Og her tror jeg, at vi ser MFF i CL, og ikke usandsynligt at FCK ryger i EL. Det vil da være ganske spøjst, ikke sandt. OB er helt sikkert yt - men EL er også godt !
Lige lidt info om byen plzen, da jeg lige har været der på ferie.
Byen er især kendt for pilsner urquell en fantastisk øl, og det er herfra
ordet "pilsner" kommer.
Byen er ikke det mest spændende, men der er selvfølgelig bryggeriet man kan besøge, et absolut must.
Pilsner urquell har deres egne værtshuse som de kalder "ThePub" her er der ølhaner på alle borde,og storskærm hvor man kan se hvormeget der bliver drukket på bordene,er du konkurence menneske så pas på, du bliver fuld !!
FCK har tabt på forhånd. Det er jo den ene stjerne spiller efter den anden, dette Viktoria Plzen hold er i besiddelse af.

Det er da muligt det er stjerner, men de navne siger nu ikke mig ret meget. Vil nok nærmere kalde dem en ukendt faktor i CL-sammenhæng. Svær at bedømme, men med de hold, der venter i gruppespillet, skal FCK kunne klare denne forhindring, hvis de vil spille en rolle i årets CL


DF Miloš Brezinský
FW Michal Ďuriš
FW Václav Pilař
MF Petr Trapp
DF David Limberský
MF Martin Fillo
MF Pavel Horváth (captain)
MF Milan Petržela
FW Michal Krmenčík
FW Dominik Mandula
DF František Ševinský
MF Vladimír Darida
FW Jakub Hora
DF David Bystroň
MF Petr Jiráček
MF Martin Sladký
FW Marek Bakoš
GK Michal Daněk
MF Daniel Kolář
MF František Rajtoral
DF Marián Čišovský
MF David Štípek
GK Martin Ticháček
GK Roman Pavlík
For et år siden, så havde dette været en ren walkover kamp, men ud fra det spil jeg har set indtil nu fra FCK i den nye sæson, så tror jeg ikke det bliver nogen let opgave for løverne.
glimrende
Af de hold der var tilbage var plzen hverken drømmemodstander eller skrækmodstander. Malmø og sturm er dårligere men krakow og genk bedre. Det er dog et rigtig godt sammentømret hold og som der var en der skrev herinde så slog de rosenborg trods dårligt spil men når de spiller godt er de altså ret gode.

Men det er en modstander FCK burde slå. Dog er FCK ikke lige så stærke som forrige år og hvis de spiller som mod shamrock så kan de meget vel ryge ud. Bliver spændende men ville ikke være overrasket hvis fck røg ud. Der VIL komme udfald med så nyt et hold.
DK - Brøndby IF UK - Arsenal
Hvem har nogensinde set plzen spille, siden de kan udtale om, hvorvidt det er en god lodtrækning eller ej?

De var overbevisende resultatmæssigt mod Rosenborg, som et klart bedre FCK-mandskab havde det svært mod i sidste sæson, så det ser vel ikke ligefrem nemt ud.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Der var en håndfuld pilznere på landsholdet til Kirin Cup i Japan i sommer. Turneringen fik i øvrigt dette sjove udfald.

http://www.futbolplanet.…up_2011.htm

Tjekkiske hold plejer at være teknisk velfunderede ligesom FCK gerne vil være, så det er vel fysikken der skal vinde den for os.

“Der var andre der trak mer' end jeg”
Hvordan kan I sige at Krakow er bedre? De er da det ringeste rangerede af de fem hold. I mine øjne drømmemodstanderen. Det kan blive vanskeligt mod Plzen, men FCK skal altså videre.
I øvrigt mener jeg at Morten Olsen og Flemming Toft bør fyres med tilbagevirkende kraft.
Ganske OK lodtrækning, det er et hold vi skal kunne slå, ellers har vi heller intet at gøre i ChL.

Det er klart man ikke kan tillade sig at undervurdere noget mesterhold, men FCK er favoritter mod samtlige de hold de kunne trække. I knock-out kampe kan alt ske, men som FCK´er er jeg fortrøstningsfuld. Som en anden sagde er det lidt vores Ried kamp, forstået at vi er vores egen største fjende, kan vi få vores spil til at virke er mulighederne ganske gode.

Ikke at avancere ville være en fiasko FCK ikke har råd til!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
annonce