Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK med flere unge: Har manglet en smule kvalitet og dominans

Skrevet af bold
søn 30. okt 09:38

Andreas Cornelius fortæller, at de hos FC København har haft lidt for mange unge spillere med på en gang, og derfor har de manglet en smule kvalitet og dominans i kampene.Læs hele nyheden her
Skrevet af mimsdk
De har manglet en TYPE som corner! Men den med alder køber jeg ikke. De er virkelig spændende de unge spillere ! Godt arbejdet i FCK
Skrevet af PoD
Jeg tænker du ikke er så gammel, hvis du endnu ikke har opdaget erfaring. De unge ER gode, men når tingene ikke spiller eller er svære, så kan dem med erfaring vise vejen. De har prøvet det før og ved hvordan man kommer igennem det. Vi skal alle lære, og det er rart at blive ledet af en med erfaring når man er ung.
Skrevet af Slettet(000735220311)
Set er desværre kun et spørgsmål om tid, før der igen bliver solgt fra hylde 1..Det kunne være sjovt at se de unge udvikle sig i DK.
Skrevet af Perj1976
Jeg er meget, meget enig med Cornelius..
De unge har gjort det pissegodt, nærmest fantastisk, men der har
manglet erfaring.. Det der sikrer de sidste points..
Det har jo ikke været et trænervalg.. Det har været et valg ud fra omstændighederne og Jeg synes Neestrup har gjort det supergodt !
Og nu er der positive tendenser med erfaring til rådighed..
Noget Jeg nyder i forhold til Thorup er håndtering af pressen, Neestrup er på ingen måde vag i sine udtalelser som Thorup var ( Han har manglet det altid, respekt, også i sin tid i FCM ! ) Og man fornemmer en helt anderledes respekt fra pressen...
Jeg kan kun tro at det samme gør sig gældende fra spillerne.. Og det er vigtigt !
En af de store forskelle fra Thorup til Neestrup.. Er respekt !
Jeg tror på vi kommer til at spille med om mesterskabet, men er selvfølgelig i tvivl om at der er for langt op til FCN trods alt ?
Men det bliver der det hænger i min verden FCN/FCK :)
Skrevet af Tom Wanks
Corner har en pointe om balance i start-11´eren - som klart understreger at vi ikke har behov for nye købecirkusser med PC i spidsen. Der kan og bør tilføres lidt udsøgt kvalitet hen ad vejen, men som truppen står nu er der kun mangel på en ny Zeca-model. Der er rigeligt med talent og kvalitet, som skal modnes og raffineres, til stede og på vej blandt vore unge. Dette kræver ro, mest mulig forudsigelighed og kontinuitet - foruden nogle realistiske fodboldfaglige mål i henhold til spilformatet. Neestrup lader til at være helt klar over dette, spørgsmålet er hvad vores sportsdirektør og bestyrelse/ejere finder på.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af NyKronjylland
Det er sjovt som mål ofte gør vurderingerne sort/hvide. FCK var bestemt ikke bedre end Randers i den kamp. Langt fra.
Skrevet af Tom Wanks
NyKronjylland, det er bl.a. også derfor vi kun kan tale om en resultatmæssig fremgang igår.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af NyKronjylland
@Tom, ja at resultatet var fint for FCK er vi ikke uenige om. Men fortjent, nej ikke rigtigt. Randers spiller faktisk en god kamp, men med nogle alvorlige blundere defensivt og med manglende effektivitet på de mange chancer der blev skabt.
Skrevet af Tom Wanks
Enig, Kronjylland - og det ærgrer mig også på jeres vegne at I er røget ind i en pointmæssig bølgegang, for det er tydeligt at jeres spilformat er stærkt ... og at jeres ledelse/stab har (udviklet) høj klubintegritet.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af NyKronjylland
Tak for det. Vi satser på at heldet vender tilbage. Det havde vi så masser af i de første 10 kampe! :)
Skrevet af DameNdoye2.0
ja at resultatet var fint for FCK er vi ikke uenige om. Men fortjent, nej ikke rigtigt.


Hvis vi snakker om fortjent, så kunne FCK også have ligget meget højere ifølge "Justice of League" skulle de faktisk ligge nr 1, men man fortjener egentlig ikke noget man ikke spiller sig til.
annonce
0