Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK melder udsolgt til derby: Jagter rekord

lør 16. apr 2022

FC København melder udsolgt til mandagens kamp mod Brøndby IF, hvor klubben går efter at sætte rekord for flest antal tilskuere til et derby.Læs hele nyheden her
Det er sku flotte tilskuer tal fck har denne sæson. Man føler man er til landskampe hveranden weekend. Tænk da man startede med og komme i Parken i 1992/93 der var der måske 4.000 tilskuer pr. Kamp. Derbyerne var med 2/3 fans fra brøndby. En vild tilskuer rejse fck har været på! Mon det kan blive ved?
Ja det sgu flot at de kan finde ud af at komme på stadion, når det går godt og dufter af guld
Flot skrevet Fussballfussball. Et indlæg der skriger mindreværd og misundelse.
Fck har haft massiv opbakning siden COVID og mens de lå lavere end FCM, som jo har mægtige 6500 fans til deres store kampe.
Fussball

Dels har det jo ikke ligefrem duftet af guld hele sæsonen (men der har stadig været 23.000 i snit), dels er der mange eksempler i dansk fodbold på at man nærmest ikke kunne fylde stadion i de afgørende kampe (læs: FCM).

OT: hvis man skal slå den, er det jo netop i en kamp uden bif-tilskuere så der ikke er de mange sikkerhedszoner.
@Bedstspil,
Jeg tror FCK har sat en ny milepæl i danskfodbold. Jeg tror og håber det er en vedvarende tendens med "næsten" fyldt stadion til hver hjemmekamp.
Det giver alt andet lige bedre økonomi, større omtale blandt fans, bedre image af FCK og forhåbentligt en mulighed for at tiltrække større profiler :)

Det er vel kun topligaerne der har fyldte stadions til hver kamp - Det er sådan topklubber bliver til - det kan blive mange mesterskaber værd.
Fc København Tottenham Hotspurs
Det er mega flot, at der er så mange tilskuere. Det er jo også selvforstærkende. Det skal være en fest at komme i parken hver anden uge.
Det handler om det der er bedst for dansk fodbold.
Derby?
flotte tilskuer tal lol
Kan ikke se der er et derby når udebaneholdet fans ikke må være på stadionet.
Men fuck det kan ikke fordrage hverken arrogante bundby fcklods om benet
Man kan godt mærke at det går godt igen i FCK
@castor: Du udstiller kun dig selv med den idiotiske kommentar.
Castortroy

Se en god film, spis noget god mad, tag en spiller.. du virker som en der har brug for en positiv oplevelse
annonce