Snak

Mere indhold efter annoncen
Og Frankfurt trak 30.000 .....til Barcelona...
Celtic Football Club since 1990 Sympati for : Liverpool, Hibernian, St. Pauli, OB. "Celtic jerseys are not for second best, they don't shrink to fit inferior players" Jock Stein
Ikke at jeg er specielt god til at regne, men jeg vil da gerne gøre et forsøg... det kan sikkert gøres anderledes.

SILKEBORG INDBYGGERTAL CA 50000.
KØBENHAVN INDERBYGGERYAL CA 700000

Tilskuer snit i Silkeborg ca 5000 = 10 %
Tilskuer snit KBH ca 22000 = 3 1%

Hvis FCK skal matche 10%, så er det vel omkring 70000 tilskuer pr kamp.

Jeg ved godt Silkeborg har en flottere trøje en odder som maskot og VHS, men FCK har trods alt et noget større budget, flere cafeer og et badeland, så det går vel lige op.

God kamp mod BIF... jeg tænker I kan slå dem.

Mærkelig sammenligning .
Aarhus København & Odense er universitetsbyer Bare i Aarhus er 50000 på universitet & fra provinsbyer som Randers Viborg Herning Næstved flytter mange til de større byer, grundet arbejde.
Disse mennesker vil altid holde med deres provinshold.
husk at trække disse personer fra ...
AGF siden 1980 Southampton siden 1980
Der er såmænd også 10-15 klubber i Silkeborg blandt andet Young Boys. Men hvis man vil se superliga fodbold så ser man SIf trods kærlighed til en mindre klub. Nok lidt på samme måde, som mange danske har en udenlandsk klub man holder med.
Så hvis man er københavner og vil se Superliga, så går man vel i parken? Vel også hvis ens kærlighed er i Frem, Brønshøj, B93 eller Amager?

Rigtig nok er der 97000 i Silkeborg kommune, men vi taler jo heller ikke om Storkøbenhavn (ca 1300000mil).

Jeg tænker faktisk ikke at tilskuertallet bliver påvirket negativt af universiteterne. Så har man netop mulighed for at få nogle flere ind når AGF, Ålborg, Odense kommer forbi. Den mulighed har man trods alt ikke i Silkeborg.
@Southampton-AGF… Så kan man jo trække alting fra: Aarhusianere i København eller Sønderborg, folk der kun går op i patchwork, dukketeater eller håndbold, at der er forskellige tilskuerfrekvenser i forhold til demografi, mediedækning og eksponering. Jeg kunne blive ved… Faktum er, at der er vidt forskellige forudsætninger rundt om i de danske Superligaklubber og de fås ikke bedre end i København. Netop derfor er mediernes næsegruse FCK-hype - i dette tilfælde fordi der er fuldt hus i Parken - kun til at trække på skuldrene over og smile lidt overbærende. Samtidig kan man da også godt græde lidt over AGF og OB´s totale vanrøgt af deres potentiale - både sportsligt, økonomisk og tilskuermæssigt. Det er superærgerligt for Superligaen. AaB er på rette vej, det er godt at se - selvom vi banker dem på mandag :)
annonce