Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(102143211804)
I England og Tyskland rejser udeholdets fans også afsted i noget større stil. Her hjemme er det vel kun FCK, BIF og AGF som kan boltre sig af det. Ligegyldig sammenligning.. når FCK er ude i Europa, bliver vi placeret mærkværdige steder men høres der brok?
Stenbrodreng.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Stå bare ved at i er internationale, men i lande som England og Tyskland ville i ikke leve op til standarden.

Det er også for dårligt, at vores informationer bliver givet på dansk. Den var sgu ikke gået i Bundesligaen.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Ludomania
@pibbles|FCBayern Din logik er gammelmands logik der holder enhver form for udvikling i ave.

Nu har Nordsjælland og deres få fans været debatteret så mange gange, så lad os bruge dem (De stakler :D). De har et nærmest uendeligt opland og fantastiske forhold på stadion. Hvorfor har de ikke fuldt hus hver week-end hvis forholdene er det der tæller?

Der mangler en STOR koordineret indsats for at hive folk på stadion. Men det sker bare ikke. Der mangler en solid fankultur der trækker yderligere fans ind. både hjemme og ude. Det er ikke forholdene på et enkelt stadium i ligaen der afgør om folk kommer til away. Der kommer jo ikke flere Nordsjælland fans til Brøndby eller OB kampe end der kommer til FCK kampe,.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Dindane
@BB Næppe de lande man vil sammenligne sig med i en klub som FCK..., og især ikke hvis man var interesseret i at blive anset som en af de bedste fremfor en arrogant storebror.

Altså en kamp for 10+ år siden, der kan godt ske reglement ændringer i mellemtiden...
Skrevet af pibbles|FCBayern
Sir:

Aner det ikke. Jeg undrer mig bare over, at man på den ene side siger, at der ikke dukker nogen op og på den anden side siger, at "Vi er egentlig ligeglade med hvad udebanefans siger".

Og hvis udebanefans siger, at forholdene ikke fordelagtige, så vil der måske ligge en grund der til at de ikke kommer i Parken.

Og når en klub som Esbjerg scorer højt er det jo fordi at de tager hensyn til at udebanefans også skal have en god oplevelse, når de besøger Blue Water.

Og hvor mange af udeholdets fans sætter sig så på familietribunen og ser fodbold grundet bedre forhold. Det kunne også være interessant at få belyst.

Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Men hvis FCK ikke vil ændrer det, så bliver folk jo væk fordi produktet er for dårligt.


Folk bliver væk i forvejen. Det er bla. derfor kritikken klinger lidt hult.
Skrevet af Dindane
@LangeE
Fordi der er opbygget en kultur efter det, noget som man også har formået i stor grad i Sverige.
Men med den tilgang man har fra en af ligaens store drenge så er det svært at ændre.

På fan-siden er man i hvert fald langt nede af listen.
Kulturen bæres ikke længere end af resultaterne - Andre steder forsøger man at skabe noget langtidsholdbart, for sig selv og resten af ligaen.
Ville have været en god historie hvis det samme var tilfældet i FCK.
Skrevet af ajafck
Som FCK-fan vil jeg gerne rette opmærsomheden på at service og faciliteter bare generelt er jævnt ringe i Parken. Alle madboder er underbemandet af forvirret gymnasie elever. Det vil sige at man hver gang for en halvkold pølse til overpris og tilmed mister de første 5 minutter af 2. Halveg. Toilet og siddepladser er også generelt nedslidt. Dette fraholder mig selvfølgeligt ikke i at følge Byens Hold, men det er sgu en lidt halvsørgelig måde som nationalarenaen køres på.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af DameNdoye
Superliga og FCK fan
Skrevet af Dølle1924
Lodumania

Jeg tror nu det færreste ønsker at få et helt afsnit til 4000 personer. Forslaget om at dele et afsnit op, som det er gjort før, kunne være en god start.

Og det klinger lidt hult at angribe mindre klubbers tilskuertal, når man selv har en belægningsgrad på under 50% på trods af ubetinget succes de sidste 20 år.
Skrevet af Slettet(592019202205)
På fan-siden er man i hvert fald langt nede af listen.


Ja Nr 1 eller 2. Det er godt nok langt nede.
Skrevet af Dindane
@tofod
Ha !
Skrevet af Slettet(102143211804)
Men det er vel op til udeholdene at skaffe nok fans til turene? Som FCK selv melder ud, og gør mod BIF, vil de jo meget gerne åbne endetribunen for udefans - det kræver bare de gider møde op..
Stenbrodreng.
Skrevet af Slettet(592019202205)
og tilmed mister de første 5 minutter af 2. Halveg.


Det er da din egen skyld. Det er mange år siden FCK indførte fast-track, hvor du bestiller og henter det når det er klart.
Skrevet af Slettet(102143211804)
FCK har allerede offentliggjort, at boderne får en overhaling indenfor de næste år. Nu har de lavet græsset og nyt lys så næste step bliver naturligvis noget der tilgodeser fans i højere grad end spillet på banen.
Stenbrodreng.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Fordi der er opbygget en kultur efter det, noget som man også har formået i stor grad i Sverige.
Men med den tilgang man har fra en af ligaens store drenge så er det svært at ændre.

Dit problem er, at du vrøvler, og hele den i øvrigt søgte præmis er forfejlet. Det er udpenslet, så det ikke kan misforstås, at ethvert hold, der kan møde op med 400+ mand, får hele eller dele af endetribunen. Den ligger altså ikke hos FCK - uanset hvor meget du måtte ønske det.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af klykke
Lidt det der var pointen.. Det er sådan set ikke FCK´s problem, andet end hvis de ville yde god service for andre. Det bestemmer de selv på deres stadion.

Er ikke personligt fan af at man laver forskel på fans, og så gerne at der var regler der gjorde at fansne skulle have (eller dele af) her sin ende tribune, så man råbte imod hinanden.

Men sålænge der ikke er det, så er dette vel bare en ligegyldig diskussion, hvor man på den ene side siger, i SKAL gøre noget for os, imens den anden bare står og sige "næh"

Ingen har mere ret end den anden.
Skrevet af Womble
BB
Man kan ikke gøre alle glade med det man har til rådighed, så det er en bevidst prioritet at give de mange hjemmefans de nedre pladser og lade de få udefans tage turen op på øvre A. En prioritet der giver mening.
Så lever vi fint med at nogle få udefans er sure. Det kan jo ikke være anderledes.

Ærlig snak, som man kun kan respektere, men så lad være med fare i flint over at de gæsterne fans vurdering er at udebaneafsnittet i Parken er et de dårligte i superligaen.
Skrevet af (u)tilfreds
@Didane,

I England er der reglement for forholdene til udeholdets fans - Her skal en sektion være pitch-side, i øvrigt sammenlagt med en max-pris for udeholdsfans.
Lignende forhold ses i Tyskland, hvor Dortmund, m.fl. har udeholdets fans til højre bag det ene mål.

Stå bare ved at i er internationale, men i lande som England og Tyskland ville i ikke leve op til standarden.


Der hersker ingen tvivl om at havde FCK spillet i de pågældende rækker, så ville kravene være opfyldt. I det tilfælde havde man taget de gældende regler til efterretning og indrettet Parken derefter. Ved ombygningen havde man næppe lavet kontortårn og restaurant faciliteter, samt spillertunnel i pågældende hjørne, hvis der var et regulativ der sagde den pågældende del af stadion var tiltænkt udeholdets fans.

EDIT: Her er så et link til andre steder hvor de regler ikke gælder :-)

https://twitter.com/CopenHansen/status/829987923038711808


Med andre ord, ønsker man dette skal være gældende, så skal Divisionsforeningen og DBU på banen..
Skrevet af Nicodemus
Kommer der under 400 udebanetilskuere til kampe i Bundesligaen eller Premier League? I givet fald, så ville FCK bryde reglerne.

Hvis der kommer mere end 400, så ville FCK ikke bryde reglerne... så kritikken er lidt underlig omkring Good Hosting i Tyskland og England.

Der er ingen stadions i Danmark der har de faciliteter som Parken har, der er heller ikke nogen stadions der har en sammenlignlig infrastruktur omkring til og afgangsveje.

En forbedring, er dog at Aab ikke brokker sig over at skulle gå langt med en tromme, fordi deres chauffør ikke fulgte skiltningen.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0