Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dindane
@AaBager - Nailed it !
Skrevet af Slettet(102143211804)
Der bor ikke en million i København, og der er ikke plads til 40.000 i Parken. Men bliv endelig ved.
Stenbrodreng.
Skrevet af UrbanStarS
Nedre a har altid været sponsore tribune, så skal fck sætte hele familie tribune på øvre a for at mellem 50-300 away fans kan få hele d tribune med plads til 4000 for sig selv.
Ja det giver god mening at se indad men at ændre dette tiltag for at tilfredsstille away fans er absurd
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af Slettet(271415201207)
jeg vil bare lige påpege at der ikke er nogle neutrale afsnit i Parken, men når det er sagt, så er det da slet ikke sjældent at der er almindelige fans af begge hold ved siden af hinanden på tribunerne uden problemer. F.eks. som du selv siger en FCK og en OB fan.

Det er jo netop et neutralt afsnit da alle er velkomne uanset hvilket tilhørsforhold man har? Jeg tror du ved hvad jeg mener?
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af wulffen
Det da klart når jyske og fynske hold kun kommer med 50 fans, at de ikke får en tribune med plads til 4000.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Helt ærligt så mener jeg at folk snart skal stoppe med at tude. Det er ikke synd for nogen af de fans der tager på away i Parken.

Når jeg går i parken, så vil jeg klart foretrække at sidde på øvre langside, også ude i siderne, end at sidde på en endetribune. Der føler jeg bare at jeg har meget bedre overblik over kampen, og man kan rent faktisk se hvad der sker i begge ender. Og jeg har haft sæsonkort til sektion 12 i 6 år.

Når der kommer over 400, så får de plads bag mål. Det er altså kun de fans fra klubber der ikke kan samle ret mange som skal stå lidt længere væk. Og jeg tvivler stærkt på at alle der brokker sig herinde har været på away i Parken.

Jeg synes det er helt håbløst og nærmest barnligt egoistisk at brokke sig over at FCK ikke vil lukke familietribunen for 50 mennesker.
Skrevet af Sebalist
Sjn
-Den eneste grund til at folk mener, at det er det ringeste afsnit er, at de tidligere har været forvænt med det bedste. At det bliver fremlagt som den store elendighed er mest af alt en vittighed. Vi har selv været en hel del der stod deroppe, grundet ude/hjemmebaneskift ved en pokalkamp. Vi var flere der glædede sig til at opleve, hvor skrækkeligt det var - news flash, det var det overhovedet ikke.
Ja, der var langt op og man kunne ikke se rynkerne i ansigtet på modstanderen - men udsynet var frit og fint og oplevelsen var i min optik bedre end eksempelvis svinget i brøndby, jordbunden i sønderjyske og hvad angår udsyn, halvdelen af midtjyllands.
Der bliver flæbet usandsynligt meget i den her tråd.
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af Slettet(271415201207)
FCK tilgang: Problem? Os? Nej, det er ikke os den er galt med, det er alle de andre klubbens fans, der er galt på den.

Præcis hvorfor er det så svært at forstå?
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af Womble
Bløde babser
Du skrev tidligere i en anden tråd om den såkaldte klebmentalitet.
Den tråd var ret vild, da det var en af dem hvor man totalt lukkede øjnene for virkeligheden, for at sværge blind troskab til Brøndby og ikke være utro ved at være det mindste kritiks. Så den slåfejl blev så symbol på Brøndbysandheder og den tilgang til Brøndby at man blindt og ukritisk købte ind på BIFs eget verdensbillede.

Hvis man nu skiftet Brøndby ud med FCK så er det præcis med den samme tilgang du går ind i alle debatter, der omhandler FCK.

Parken opleves som et af de dårligste steder at besøge som udebanefans. Det handler om forhold, og ikke hvor vidt folk har ondt i røven eller andet. Længere er den sådanset ikke.
Skrevet af Kevin the King
Heldigvis er der mere fokus på hjemmefans end udefans i Parken.


Akkurat der er grunden for, at I scorer bundkarakter af netop udefans.

Og når jeg er i Parken med min far der er OB fan sidder vi altid på øvre a da det er neutral og god udsigt.


Neutrale pladser? I parken?! Har I endelig fået det? Det er forbigået min næse.

OT: Med mit hold er vi altid placeret på endetribunen, så jeg har aldrig set forholdene på A11. Men A11 bliver aldrig det samme som en endetribune i øjenhøjde med sine egne spillere. Det tror jeg mange savner - det ville jeg i hvert fald selv gøre.

Derudover bliver der lagt vægt på, at der er lige forhold/fysiske rammer for ude + hjemmebanefans. Også stemningsmæssigt. På alle andre stadions i Danmark er man stort set placeret parallelt med hjemmeholdets stemningssektion. Fcks stemningstribune er ikke C1, eller hvad det hedder oppe i hjørnet modsat. Dvs man burde blive placeret på endetribunen i parken, men der vægter hjemmeholdet familietribunen højest... og her er vi så.
Smag mit offerkort!
Skrevet af Bløde babser
FCK tilgang: Problem? Os? Nej, det er ikke os den er galt med, det er alle de andre klubbens fans, der er galt på den.


Ok, så tager vi Hobros tilgang til os.
Der er desværre ikke penge til at ombygge Parken i et omfang hvor vi kan tilpasse det til udeholds til enhver tid gældende krav.
Ændrede det noget?

Akkurat der er grunden for, at I scorer bundkarakter af netop udefans.


Yes, og det går nok. Man kan ikke gøre alle glade.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af lottomunken
Hvor svært er det egentlig at forstå FCK fans bruger de nederste tribuner selv..?

Der skal rykkes omkring 1100 FCK fans såfremt i andre fans skal sidde nederst.. Så hva med at dukke op med et antal der kan retfærdiggøre at over 1000 mennesker skal rykke sig, istedet for at komme dårlige undskyldninger for svine FCK til..

Det er jo lidt langt at tro man kan blive taget seriøst, alt imens man piver over 20-50 mennesker der kun kommer en enkelt eller to, ikke må få bedre pladser end folk der kommer i parken hele året..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Cools59971
@Gugstar, du antager straks at jeg ikke er på away? Lad mig spørge hvad du ved om hvad jeg render og laver?
Jeg er skam på away, jeg er bestemt ikke hver weekend men hvad der er plads til i kalenderen over en sæson. Jeg prioriterer min familie og mit arbejde højt, så der er ikke plads til at rejse land og rige rundt hver weekend som da man var 20 år gammel...
Men igen... Hvad din kommentar har med noget at gøre vil jeg lade være usagt?
Skrevet af AaBager
BB: Hvis det fremhævede citat om Brøndby er dit værk, lider du virkelig af mangel på selvindsigt.

CC: Jeg tror ikke på, at den bedste måde at løse et problem på, er at nægte problemet eksisterer.
Skrevet af Nicodemus
Det ville iøvrigt være rart at få fjernet nettene foran afsnittene til de kampe hvor de ikke giver mening.

Har sidder på samtlige afsnit i Parken og der er intet galt med øvre A... Nettet forringer udsynet og jo længere man sidder væk, jo mere generer det.

Kan ikke se logikken i at der skal være net på til FCK-Hobro f.eks.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af TST
Den undskyldning er jo kun legitim, når der er udsolgt i Parken!
Få det nu bare lavet om...
Skrevet af DameNdoye
DameNDoye: optimere tilskuertallet? Der bor 1mill mennekser i København. Og der er plads til vaskemaskine 40000 i parken. Ofte kommer der kun ca 20000 eller mindre ? Så optimerer tilskuer tallet Jow jow.


Vaskemaskine 40000 i parken? Du er sku svær at forstå med den svada der. Man optimerer tilskuertallet når man beholder det som en familie tribune, istedet for at lade et par hundrede udebanefans tage hele tribunen. Det er sku logik.
Superliga og FCK fan
Skrevet af pibbles|FCBayern
- Nettet har vi hele tiden været modstandere af, men det er et licenskrav, og derfor er vi nødt til at have det. Vi fjerner det gerne, hvis vi i Superligaen kan blive enige om, at det ikke er et licenskrav.


Og det kan man sgu egentlig ikke forstå hvorfor. Nettet har vist sin berettigelse, da episoder med genstande på banen er blevet begrænset.


Det sker dog stadig, og derfor skal det stadig være obligatorisk.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af cabra.
Hold da op, man ønsker virkelig ikke at forholde sig til kritikken. Alt er i bedste orden.

Det er som om at læse, når nogle ansvarlige i Brøndby skal forholde sig snak om idiotisk fans og deres hærgen. Der bliver snakket udenom.
Skrevet af Slettet(102143211804)
cabra: Husk dog, at dette er et kalkuleret valg FCK har truffet på baggrund af data og analyse for potentiel omsætning og intet andet. At sammenligne det med andres agern i uforudsete situationer er decideret useriøst
Stenbrodreng.
annonce
0