Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MBL
CCDK

jeg vil bare lige påpege at der ikke er nogle neutrale afsnit i Parken, men når det er sagt, så er det da slet ikke sjældent at der er almindelige fans af begge hold ved siden af hinanden på tribunerne uden problemer. F.eks. som du selv siger en FCK og en OB fan.

Det er jo netop et neutralt afsnit da alle er velkomne uanset hvilket tilhørsforhold man har? Jeg tror du ved hvad jeg mener?


Jeg tror liiiige du skal læse jeres ordensreglement! Der findes INGEN neutrale pladser i Parken! Til FCK-kampe er alle tribuneafsnit – bortset fra udeholdets tilskuerafsnit – som udgangspunkt tilegnet F.C. Københavns fans. https://www.teliaparken.dk/ordensreglement/ §11
Skrevet af Slettet(171846210701)
@AaBager
Kort og korrekt svar.
Benner
Skrevet af Dølle1924
Wow, sikke en flok forsmåede FCK-fans i denne tråd.
Personligt synes jeg ikke forholdene i Parken er katastrofale. Men langt de fleste steder, er forholdene altså bare bedre end i Parken. Istedet for at stille sig på bagbenene, kunne man måske søge inspiration i andre klubber. Om man vil det eller ej, er udebanefans brugere af FCK´s produkt, og målet må vel være at have så stor tilfredshed med sit produkt som muligt?
Og så kunne man vel også spørge sig selv, om grunden til de manglende udebanefans, kunne skyldes forholdene?
Skrevet af Loyalsiden97
Om man vil det eller ej, er udebanefans brugere af FCK´s produkt, og målet må vel være at have så stor tilfredshed med sit produkt som muligt?

Det er jo netop derfor, at FCK tilgodeser familietribunen. Denne fraktion udgør en langt større andel af brugere af produktet, hvorfor en høj tilfredshed blandt disse er værd at foretrække. Spørgsmålet er jo helt reelt om man vil tilgodese 1000 mennesker eller 50.

Så kan man være uenig med prioriteten, men forretningsmæssigt tror jeg, at det giver langt bedre mening at lave gode forhold for familier, således at børnene kommer i Parken resten af deres liv.
Skrevet af Risom1234
Dølle hvorfor skal vi søge inspiration. Det er jer andre fans der finder et problem i det, i må hjertens gerne få den endetribune som sjovt nok var landets bedste udebane afsnit år efter år, men stil op med en mængde fans som retfærdigøre at rykke de 1000 fans over på et andet sted pga. 20 mand

I var blevet vant til luksus i parken nu får i det ikke mere og er derfor sure.

Jeg har været på samtlige udebane afsnit i Superligaen og kan konstatere at jeg godt kan nævne nogle som er dårligere end A11. Men i har set jer sure på os og sådan er det, boycott i bare parken tror sku FCK taber penge på 10/13 udebanehold som kommer på besøg da i stiller med så få folk.
Skrevet af MBL
Jeg må sige at FCK må fuldstændig om hvordan de vil behandle udeholdenes gæster. Det er deres ret.

Gæsternes ret er så til gengæld at vurdere FCK´s behandling lavt som de så gør.

Mere er der vel ikke at sig i den sag ;-)
Skrevet af Slettet(102143211804)
FCK har søgt inspiration andre steder - bare ikke i andre danske klubber
Stenbrodreng.
Skrevet af hmm... ?
Jes Mortensen er en spøjs kommunikativ størrelse. Ikke synderlig veltalende, karismatisk eller troværdig i sin karakterform, men formår ikke desto mindre at holde kritik, kriser eller anden form for presserende og påtrængende sager på et begrænset niveau. Det må være let at arbejde for en virksomhed uden for mediernes søgelys og i et konstant stadie af succes.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af Slettet(592019202205)
Men langt de fleste steder, er forholdene altså bare bedre end i Parken. Istedet for at stille sig på bagbenene, kunne man måske søge inspiration i andre klubber.


Jeg køber præmissen om at hjemmeholdet med fordel kan gøre noget for at optimere oplevelsen for udeholdets fans. Men det virker som om folk er rigtigt sure over at være blevet rykket op på øvre A, og jeg køber ikke præmissen om at 400 er for højt sat, som grænse for hvornår det giver mening at lukke familietribunen. Så hvis folk mener at FCK´s afsnit er det dårligste fordi de sidder hvor de sidder, så mener jeg ikke der er så meget man kan/bør gøre ved det.
Skrevet af Dølle1924
At stille det op som en enten/eller situation er for tyndt. Kan man ikke, i Danmarks største klub, finde en løsning, som tilgodeser begge holds fans?
Skrevet af Slettet(592019202205)
At stille det op som en enten/eller situation er for tyndt. Kan man ikke, i Danmarks største klub, finde en løsning, som tilgodeser begge holds fans?


At påstå at man kan blæse og have mel i munden samtidig, uden at forklare hvordan, er altså heller ikke et særlig stærkt argument.
Skrevet af Slettet(102143211804)
@hmm... ?: som mange årig kollega og nu ´konkurrent´ til Jes, kan jeg bare sige at du ikke kan tage mere fejl i din antagelse.
Stenbrodreng.
Skrevet af Loyalsiden97
At stille det op som en enten/eller situation er for tyndt.


Din præmis var, at der skulle være den højst mulige tilfredshed blandt brugerne af produktet, hvilket jo som udgangspunkt er en rimelig logisk præmis. Det har vel ikke noget at gøre med enten/eller. Dette afspejler sig også i, at udeholdet flyttes, når de kommer med 400 eller derover.

Man kan nok godt optimere afsnittet på en eller anden måde. Men hvis utilfredsheden primært består i, at man bliver placeret på øvre A, så har jeg svært ved at se, hvordan dette skal løses i og med de resterende tribuner af afsat. Uden at have kendskab til, hvilke regler der er med opdeling, så ville et muligt alternativ være, at man blive placeret på nedre A helt ude i siden. Jeg synes bare ikke, at udsynet bliver bedre af, at blive placeret ude i siden på nedre A.
Skrevet af Dølle1924
tofod

Er gode forhold for såvel hjemmeholds- og udeholdsfans da at blæse og have mel i munden?
Skrevet af Boomhauer
Øh... hvor mange hjemmekampe har du været inde og se? Som fast Nedre C´er kan jeg fortælle, at familietribunen er en kæmpe succes og altid meget velbesøgt! Det er fantastisk initiativ som klubben har givet os fans.
Skrevet af Bløde babser
Er gode forhold for såvel hjemmeholds- og udeholdsfans da at blæse og have mel i munden?


Ja, i dette tilfælde er det da det de få udeholdsfans kræver er at overtage de pladser der i dag bliver brugt af langt flere hjemmefans.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg tror, at Parkens gæstende fans må indstille sig på, at hvis noget skal ændre sig, så må de smide noget saglighed på bordet. Al den stund at udefansene maler sig op i et hjørne og udnytter enhver lejlighed til at påstå, at alt ved Parken er dåmt, så sker der ikke så meget. Kald det arrogance. Vi er ligeglade. Nogen må være den voksne, og det er åbenlyst ikke FCK´s udefans, der magter den opgave. Når den hysteriske unge i børnehaven har skabt sig længe nok, går de voksne til sidst også videre til næste opgave.

Nu ser jeg f.eks., at der er klager over nettet. Nettet er simpelthen et argument for, at Parkens udeafsnit skal henrettes. Nettet er et krav, så det er svært at gøre så meget ved. Endnu et stykke pind på et bål, vi ikke længere magter at slukke.

I det mindste er der ikke alverdens historier om en overvægtig mand med en stortromme, der skulle gå 500 meter for at komme til stadion. Den giver mig ellers griner på hver gang.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Slettet(102143211804)
HGW: Enig i, at de burde hyre flere til at åbne sluserne. Men der må aldrig(!) trappes ned på sikkerhed. Parken er et af de områder med størst terrortrussel ved store events.
Jeg mener desuden, at det er samme vagtselskab som håndterer FCK-kampe som landskampe osv.
Stenbrodreng.
Skrevet af stik i rend dreng
Pinligt som mange herinde strakt lægger sig i skyttegravene når Parken kritiseres.

Vildt at man som FCK fan ikke bestræber sig efter at have landets bedste forhold for udebane fans.
Skrevet af ByensStolthed92
Hold op hvor har de andre fans ondt..

I kan bare komme mere end 400 så det problem løst for jer?
kommer i mere end 400 har i DK´bedste udebaneafsnit.

Problemet her er alle jer der brokker jer over forholdende alligevel aldrig kommer på away.

Enig i forholdende ikke er optimale på øvre A, men hvorfor skulle man tage hensyn til den håndfuld fans fra udeholdet når man bruge det til familietribune istedet.
annonce
0