Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(592019202205)
Tal pænt til folk. Det der viser bare at du er dårligt opdraget, og totalt blottet for almen dannelse.


Når du kalder andres holdninger for psykotiske eller grænsende til det psykotiske, så kan du altså ikke lægge dig ned og græde fordi han spørger om du er dum eller spiller dum.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Tal pænt til folk. Det der viser bare at du er dårligt opdraget, og totalt blottet for almen dannelse.

Jeg benytter ikke fløjlshandsker, når jeg får tyret dum opførsel i ansigtet. Heller ikke fremover.

Nu overser du jo så et af de vigtigste kritikpunkter

Du misser pointen. Der er fremført tusindvis af kritikpunkter i tidens løb, og lavt sat halvdelen har været så umulige at tage seriøst, at man helt naturligt blot har trukket på skuldrene og gerne med et overbærende smil. Det gør den samlede kritik umulig at tage seriøs. Jeg tager det i øvrigt heller ikke seriøst, at 399 eller færre provinsfans møder op med en forventning om, at de kan indrette Parken, som de selv har lyst til. De sidder jo kun på A al den tid, at de ikke kan mønstre 400 fans eller flere.

Hvis man vil komme med en reel kritik, så kom med den. Hvilket indebærer at man skræller al bullshittet fra. Det er ikke Parkens/FCK´s opgave at modtage 1000 argumenter, hvoraf 995 er rent lort, og så sidde og sortere. Når man har læst de første 100 og de 100 var bullshit, giver det sig selv, at man fortsætter dagen ufortrødent.

Derudover nævnes det problemer for gangbesværede, hvilket FCK svarer på ved at sige at man kan få hjælp, hvis man ringer i forvejen, så det er nok ikke helt så simpelt som du påstår i forhold til elevator.

Aner ikke hvad du snakker om. Det udpensles, at man blot skal have fat i en steward på dagen, så bliver sagerne løst. Så det er faktisk endnu mere simpelt, end jeg fremlagde det. Jeg gentager: hvorfor skal jeg tage det her seriøst? Der er jo ikke noget problem.

Derudover er der også kritik af manglende adskillelse af fans, i forhold til busparkering.

Svaret er givet: "Alle udeholdets fanbusser holder umiddelbart foran indgangen ved A11, hvis de husker at melde deres ankomst til kampen." Delen i kursiv forekommer at være ret væsentlig. Men det placerer jo ansvar hos udeholdet, og det er selvfølgelig tarveligt...

Men det er jo ikke din opgave at forklare hvorfor folk tager fejl.

Selvfølgelig er det det, når folk tager fejl.

Det her er et resultat af folks samlede oplevelser på de forskellige stadions, og her scorer parken lavest, og det kan du jo ikke ændre lige meget hvad du skriver.

Jeg tager det stadig ikke seriøst. Det er ikke omfang af kritik, der rører noget ved mig, det er substans i kritik. Da substansen er tæt på ikke-eksisterende, kommer vi ikke videre.

Det er i øvrigt ikke mit mål at ændre på noget som helst. I styrer helt selv, om I vil fortsætte jeres hysteri uden substans eller indhold. Jeg hjælper bare med at forklare, hvorfor der nok heller ikke sker alverden anderledes fremover.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Og kan vi ikke komme over alle de fanboys der, ala Hitler Jugend og SS, angriber alle med en anden mening. (Bb, dame, nøgler)

Fik du i samme sætning bedt tre brugere om at stoppe med at angribe "alle med en anden mening" samt sammenlignet de pågældende tre brugere med Hitler Jugend?

Priceless.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af pibbles|FCBayern
Hvis man ikke ser noget galt i forholdene for udebanefans, hvad går man så i selvsving over?

Er det så et spørgsmål om sin egen stolthed der bliver ramt?
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Sir , moderator
“ Så når superligaklubbernes fans samlet anser parkens udebaneafsnit som det dårligste, så er det usaglig kritik?”

Guderne skal vide at jeg også synes Parken er et sløjt sted at se fodbold, men er det retfærdigvis ikke kun 14 personer man har spurgt Womble?
Dette er en signatur.
Skrevet af (u)tilfreds
Det er mig lidt en gåde hvad det er der forventes af udeholdets fans i denne sammenhæng..

Faktum: Nedre C og Nedre B er altid godt velbesøgte og derfor er ovenliggende afsnit ikke en mulighed for et udebaneafsnit.

D benyttes til familietribune under normale omstændigheder, der sidder +1K tilskuere og små børn skal ikke udsættes for fodboldbøller fra nær og fjern der er sure over FCK af en eller anden grund eksisterer og åbenbart er så gennemsyrede af mindreværd og had at de stemmer alt ned de får mulighed for når det omhandler FCK, Parken m.m. der vedrører København.

Til den skarpe efterlader dette en tribune nemlig A hvor sponsorerne sidder, disse har lagt beslag på de bedste pladser og betaler i dyre domme for disse og kan derfor ikke flyttes uden dertilhørende tab. Et tab der som at nedlægge familietribunen er væsentligt større end at få 1-2 ekstra kreglere ind i Parken ved at give "bedre" forhold på D tribunen fremfor A hvor de er i dag..

Og sidst men ikke mindst, så gør FCK nøjagtigt det samme som alle andre "store" klubber i Verden, hvor tror I da udeholdets fans sidder på Bernabeu? Jeg kan løfte sløret for at det ikke er på langsiden helt nede ved græsset..

Det vigtigste er dog at forholdene for udebane fans ikke er anderledes end dem for hjemmefans, kommer du som almindelig dødelig uden sæsonkort til en velbesøgt kamp i Parken kan du meget vel havne på C1 eller C15 med nøjagtigt samme udsyn til banen som fra A..
Skrevet af Sir , moderator
Nøgle - tal lidt pænere

Mangus - utrolig skørt indlæg med nazireferencer og hvad ved jeg. Op med niveauet. Sker det igen så må du finde et andet sted at debattere.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(102143211804)
Tak for et logisk indspark, (u)tilfreds. Det er hvad denne tråd har brug for.
Stenbrodreng.
Skrevet af MadsThomsen
@ utilfreds

D benyttes til familietribune under normale omstændigheder, der sidder +1K tilskuere og små børn skal ikke udsættes for fodboldbøller fra nær og fjern der er sure over FCK af en eller anden grund eksisterer og åbenbart er så gennemsyrede af mindreværd og had at de stemmer alt ned de får mulighed for når det omhandler FCK, Parken m.m. der vedrører København.


Tænker du virkelig dette er et problem? De kampe hvor der er risiko for den slags - nok primært Brøndby - har man jo allerede en helt tribune til dem. De kampe der er snak om her er Hobro. Lyngby. Randers. Horsens. Den slags. Tror du risikoen der er superstor for problemer? Det er jo i øvrigt præcis sådan det fungerer på mange andre stadions. Der er udebaneafsnitter placeret klods op af familie/almindelige tribuner, og det skaber ikke som sådan problemer. Det er klart, at er man det mindste i tvivl om hvorvidt der kan opstå problemer, så skal man tage hensyn. Men jeg har en mest stærk tvivl på, at man har rykket Hobros medrejsende op i et hjørne, for at sikre at de ikke laver ballade.

Og kunne det i øvrigt tænkes at folk ikke stemmer alt der omhandler FCK ned pga. mindreværd men gør det fordi.. du ved.. at det er dårligt?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Nøgle - tal lidt pænere

Gerne. Tænker du på noget specifikt?
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Vardy-pardy
mckellberg:

Det handler også om det bagvedliggende områder bag ved tribunen. Det er lige så vanskeligt at adskille som ude på tribunen. Derudover gør FCK en stor indsats i at lave diverse børne arrangementer og events til FCK kampe så som spil, konkurrencer, ansigtsmaling, flagværksted og autografskrivning med spillere. Alt dette kan ikke være hvis man halverer området. Nogle af disse aktiviteter kan dog også foregå udendørs når det bliver bedre vejr, hvilket de også gør.
Skrevet af Sir , moderator
Tak og ja.
Dette er en signatur.
Skrevet af Ludomania
Det er lidt komisk at der er flere fans af andre klubber der brokker sig herinde end der ofte er fans af andre klubber der møder op til udebanekamp i Parken.

Fakta er at FCK blev træt af at spærre en endeside af for 25 hujende udebanefans. Et område der potentielt kunne blive (Og der bliver) solgt 40 gange flere billetter til hvis den blev brugt på anden måde.

Det er lidt tamt når fans af Esbjerg eller Horsens kræver at optage pladsen der kunne benyttes af 1000 FCK fans mens de samtidig har en belægningsgrad på 25% på sit eget stadion.

FCK havde i 18/19 sæsonen en tilskuer stigning på 20%. Hvorfor i alverden skal de sætte sådanne tal over styr når holdet på tredjepladsen har halvt så mange tilskuere på stadion? Det klinger utroligt hult når fans af hold der knap kan samle 5000 fans på eget station kræver stadion plads til 4000 tilskuere til deres udebane kampe. Her snakker vi om SønderjyskE, Randers, Esbjerg, Lyngby, Silkeborg, Hobro, Nordsjælland og Horsens. (De sidste 5 hold kan end ikke samle 4000 tilskuere på hjemmebane, men vil have stadion plads til 4000 tilskuere på udebane?).

I Stedet for at tilslutte sig et hylekor om forholdene i Parken burde man i stedet kigge indad og finde løsninger på hvordan man kan øge antallet af fans der følger ens eget hold hjemme og ude. Der er da ingen tvivl om at Parken vil sælge flest mulige billetter. bliver der anmeldt 3500 udebanefans til et superliga opgør mod Horsens er der da ikke den mindste smule tvivl om at Parken sport og entertainment ville gøre en endda meget stor indsats for at tilgodese udebanefans mest muligt. Der bruges enorm energi klubberne imellem for at koordinere tingene når Brøndby kommer til Parken med flere fans end der er plads til på udebaneafsnittet (Selvom der har været nogle infantile opgør klubberne imellem de sidste par år)
Men når der kommer 78 uanmeldte fans til et superliga opgør i Parken mod Horsens så er det da utopi at spærre et område der kunne huse 1000 FCK fans af for deres skyld. Enhver der ikke forstår det er for meget brokrøv og for lidt realist.

Jeg har været på alle udebaneafsnit i de nuværende superligaklubber og de fleste af Nordicbet liga klubberne. Og jeg har siddet hvor udebaneafsnittet er placeret, når der er under 400 anmeldte udebanefans, nu i Parken. At der er NOGEN der kunne finde på at kalde Parken for Superligaens dårligste fan forhold er mig en kæmpe gåde? Det har absolut intet med forholdene i Parken at gøre når den kritik fremføres. Specielt fordi afsnittet står præcist på samme måde som da det var et FCK fan afsnit OG at den 40% prisforøgelse på billetter til udebaneafsnittet er tilbagerullet.
Udsynet fra Øvre A er bedre end på alle andre Danske stadions og, bortset fra at det er lidt en maraton at komme op af de uendelige trapper, så er adgangen helt fin. Tag til Gunnar Nu Hansens plads og gå af Per Henrik Lings Allé og det er pludseligt lettere at komme til udebaneafsnittet end resten af stadion = Adgangen til stadion er BEDRE end for FCK´s fans.
Jeg er nået frem til at det store problem for udeholdets fans må være sang... Store Preben fra Petanque Klubben nede ved dyrskuepladsen kan jo ikke se at i står og synger på TV når i er oppe på øvre A da den ikke er TV dækket. Er det det der er problemet?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg kan ikke selv gennemskue, hvor eller hvordan jeg har flirtet med en vis streg, så hvis noget specifikt skal ændre sig, skal jeg nok have det udpenslet.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af klykke
Sjov tråd..

Et ikke ret stort antal fans (1 fra hver) stemmer at Parken er dårligst. Det er jo ikke 100% representativt overhovedet.
Man må dog formode at respondenterne har lidt indsigt i deres medfans holdninger.

Parken har så fået kritik, af forskellige årsager, nogle mere saglige end andre, men det er vel ikke op til enkelte fans at vurdere hvor sagligt kritik skal være, inde den "tæller"?

FCK fans burde bare sige "nå det var da trist, måske der kan gøres noget, måske ikke, men det er et eller andet sted også underordnet, da vi vel prioritere egne fans først"

Andre burde bare sige "Ja det er ikke optimalt, men det er op til FCK hvad de gør. Så må vi bare sørge for at få flere folk med"..


Sværere er det vel ikke?
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Og kunne det i øvrigt tænkes at folk ikke stemmer alt der omhandler FCK ned pga. mindreværd men gør det fordi.. du ved.. at det er dårligt?

Ja, det kan meget meget nemt tænkes. For når de gode argumenter for, at det er dårligt, aldrig lander, så er det jo svært at komme frem til ret mange andre konklusioner end... mindreværd, had, kald det hvad du vil.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af pibbles|FCBayern
Andre burde bare sige "Ja det er ikke optimalt, men det er op til FCK hvad de gør. Så må vi bare sørge for at få flere folk med"..


Men hvis FCK ikke vil ændrer det, så bliver folk jo væk fordi produktet er for dårligt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Dindane
@(u) tilfreds
I England er der reglement for forholdene til udeholdets fans - Her skal en sektion være pitch-side, i øvrigt sammenlagt med en max-pris for udeholdsfans.
Lignende forhold ses i Tyskland, hvor Dortmund, m.fl. har udeholdets fans til højre bag det ene mål.

Stå bare ved at i er internationale, men i lande som England og Tyskland ville i ikke leve op til standarden.
Skrevet af Sir , moderator
" Men hvis FCK ikke vil ændrer det, så bliver folk jo væk fordi produktet er for dårligt."

Hvor mange mennesker drejer det sig om Pibbles? Bif-fans skal nok komme. De stod også uden for den boycot man så sidst. Hvad er der så tilbage? Det ser som regel ud som om der Ikke er så mange udefans. Alligevel ser det ikke ud til at tilskuertallet i Parken falder drastisk.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bløde babser
Stå bare ved at i er internationale, men i lande som England og Tyskland ville i ikke leve op til standarden.


Men i Spanien og Italien vil vi. Sådan er der så meget. Udlandet er en stor ting så når man tror man kan komme med et eksempel fra et sted og har nailet den så halter man.
I øvrigt....var det ned til banen bag målet sidst FCK var på Old Traffort? Mener det ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0