Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK opfordrer: Drop baneinvasion på søndag

Skrevet af bold
fre 20. maj 07:37

FC København opfordrer sine fans til at blive på tilskuerpladserne under og efter søndagens hjemmekamp mod AaB. En baneinvasion vil få konsekvenser for klubben, lyder det. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Godt at være på forkant. Åndssvag tendens der er kommet med at storme banen efter en kamp.
Mojn do!
Skrevet af grumblesnake
Man burde bare sige at det koster strafpoint.

Stop det før det udvikler sig.
Skrevet af JensJx
Gjorde Brøndby-fansene det ikke sidste år?
Og blev klubben straffet for det? Hjælp mig lige med at huske
Skrevet af bruger 147114
Det burde simpelthen ikke være nødvendigt at opfordre til det. Kun tåber løber på banen. Det er total idioti at tro at spillerne synes det er fedt når det sker. Det ødelægger deres mulighed for at blive på banen og fejre det med publikum og hvem fanden ønsker krammer fra flere hundrede idioter
Skrevet af OlderWiser
Det koster vel stadig kr. 10.000 at løbe på banen?
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af Spændhjelmen
Ville satme også være lidt af en falliterklæring at storme banen, når man hvert år går efter mesterskabet!

Skrevet af mexicoz
Der er gået kraftigt inflation i det her fænomen, som man jo har kendt i Tyskland i flere år. Hvorfor skulle FCK's fans også storme banen efter dette mesterskab, når de ikke har gjort det ved alle de andre? Det er et modefænomen, der egentlig bare skal stoppes.
Buuundesliga über alles...
Skrevet af Niller93
ej en lad kommentar.. WTF. fans er glade for hvert et mesterskab og betyder ikke mindre bare fordi man vinder mange år i træk eller er favorit til det.
Skrevet af UrbanStarS
Det skal stoppes omgående. Vi har allerede set 2 episoder nu i denne uge i England hvor først en angriber ude ved bænken bliver stanget med en skalle og så igår med viera som også bliver verbalt overfaldet og ender med at reagere ud fra det og som nu fa åbner en sag imod. Totalt åndsvagt og ude af proportioner.
Det var en skandale sidste år i Brøndby og det vil København ikke se gentage sig i parken.
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af Pantic
Der virker til at være gået sport i den. Selv League 2 Playoff kampen i går mellem Port Vale - Swindon gjorde de det.
Virker lidt som med ølkast ved scoring. Starter som en spontan reaktion. Så "alle" pludselig gøre det hver gang..
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Mahimahi
Præcis Pantic og Mexicoz, det er som ølkast der eksploderede efter VM i 2018, fordi folk syntes det så fedt ud på video.
Skrevet af Kvartibold
Jeg brækker mig over den udmelding. Man har ikke vundet mesterskabet i 2 sæsoner, det skal da fejres! Brøndby gjorde det uden implikationer og konsekvenser sidste år.
Skrevet af Ashley’s Army
Det kan vel også fejres med dem omkring sig på tilskuerpladserne mens man kigger på spillerne og staben der fejrer på banen.

At det ikke havde konsekvenser for Brøndby sidste år ændrer jo ikke på det er en direkte idiotisk handling.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af UrbanStarS
Kvartibold.
Og jeg brækker mig over du har sådan en holdning.
Der har aldrig været en tradition i København for at gøre sådan og sådan skal det blive ved med.
Hvis fans verden over ikke begynder at stoppe den her latterlige tendens, ender det med vi får sydamerikanske tilstande med høje gitterhegn eller lignende.

Det skal bare stoppes, og så må du frem med brækposen
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Netop fordi der er gået inflation i det, kommer FCK med denne udmelding. Det er ikke noget vi har ´tradition´ for i Danmark og slet ikke hos FCK, men skulle de første løbe på banen (uden udmeldingen) kunne man hurtigt se at mange synes det kunne være sjovt.

Man har ikke vundet mesterskabet i 2 sæsoner, det skal da fejres


Ja, det skal fejres. Men ikke ved pitch-invasion.

Brøndby gjorde det uden implikationer og konsekvenser sidste år.


Jeg hader bif, men det kan trods alt ikke sammenlignes. De fik i første omgang en bødestraf og betinget kamp uden tilskuere, men det blev trukket tilbage, da det kom frem at det var politiets anbefaling. Der var alt for mange mennesker uden foran stadion (grundet Covid-19).

Nordens største.
Skrevet af Tik tac
Nu stormede os fra Brøndby banen sidste år, og der skete ikke det vilde udover en vild mesterskabsfejring. Lad da folk vise deres følelser. Om det er ved en bane invasion eller hvad det nu kan være.
Tillykke med mesterskabet, selvom det er pisse irriterende i ender med det. Sådan er det jo bare.
Skrevet af lottomunken
He he.. Man vidste bare det var et spørgsmål om tid før folk begyndte at brokke sig over FCK fans ikke fejre deres mesterskab korrekt.. Same procedure as last (time) year.. Miss Sofie.

Men er der ellers andet idioti fra vestegnen vi skal tage til os, kaste rotter efter modstanderen, smadre nogle Aab fans...?
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Kvartibold
@UrbanStarS

Vi kan meget hurtige blive enige om at det ikke er en tradition i FCK, men det behøves jo heller ikke at være en tradition, før at man kan gøre det. Personligt synes jeg at det er fedt. Det skaber en stemning og en ordentlig fejring, frem for tamme mennesker på tribunen, som dig, der står og klapper og brokker dig over hver gang der bliver tændt et romerlys. Din sammenligning med Sydamerika undlader jeg at kommentere på, da det er helt uden for rækkevidde. I stedet vil jeg finde min brækpose frem og kaste den efter dig.
Skrevet af bruger 147114
Nu handler det ikke om klubber imellem og hvad der er gjort. Det handler om at det skal stoppe. Fans og spillere må fejre det sammen, med spillerne på banen og fans på tribunen. Fans har absolut intet at lave på banen. Det ender helt galt en dag
Skrevet af loliken
Haha. Som om de små drenge fra Joe and The juice kunne have fantasi til det.
annonce
0