Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK på træningslejr uden Bjelland og Zeca

Skrevet af bold
tor 1. jul 2021

Andreas Bjelland og corona-smittede Carlos Zeca rejser ikke med FC København på træningslejr til Østrig.Læs hele nyheden her
Skrevet af BedreEndBechmann
Kan da næsten umuligt forestille mig, en klub der ønsker Bjelland…
Skrevet af ABCDE FC
Mon ikke Fck giver Bjelland 50-60% af den løn han har til gode som kompromis for at han går med til at opsige kontrakten.

Han kan passende vende hjem til Lyngby og slutte karrieren der.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af Simonsen7
Mega ærgerligt for Bjelland at hans karriere har været præget af så mange skader. I de år hvor Daniel Agger var førstevalg på landsholdet, trådte Bjelland jævnligt ind som den perfekte vikar. Fysisk stærk, ro, overblik, god teknik. Han havde hele pakken dengang. Efter hjemkomsten til Danmark har han ikke været på toppen fysisk og dermed heller ikke spillemæssigt. Han fortjener ikke at blive husket som en halvkikset spiller i FCK efter en flot karriere som ville have været endnu flottere, hvis han ikke havde haft de evindelige skader.

Håber han går trænervejen. Tror han har evner i den retning.
Skrevet af Nobeltwist
Tror ikke Bjelland spiser sig af med 50% af den løn han får nu. 750 af de lange hver måned det næste år er svært at sige nej til, tror dog det kan ødelægge hans fremtid i fodboldverden (FCK) hvis han vælger den løsning.
FC Unterhaching
Skrevet af CopenhagenNoice
Tror der er mange der gerne ser Bjelland i deres trup. Det er jo ikke for sjov han blev hentet til Kbh, for i de korte perioder han har været skadesfri, har han gjort det udemærket . Det handler naturligvis om at kunne matche hans lønvilkår og om der er spilletid tilbage i ham. Tror ikke han har de store krav til sin næste (sidste) kontrakt.
Skrevet af Jussi
Men findes en sådan kontrakt overhovedet?

Er manden ikke nærmest at kategorisere som fodboldinvalid?

Uagtet hans ulidelige SoMe-persona, var han jo som bedst pissegod - særligt for landsholdet måske.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af panoz
FCK slipper næppe med mindre end 80% af vans årsløn, hvorfor skulle han dog gå med til andet?

Han har været dyr de seneste år, men var billig fra start, og en af de direkte årsager til det seneste mesterskab og to Europa gruppespils kvalifikationer… - og tak for det, i øvrigt.
Hej
Skrevet af Slettet(471954222908)
Han kommer til Lyngby , hvor han selv er investor .
Skrevet af cloc
Ja hvorfor skulle han stoppe inden kontraktudløb, medmindre han får 99%
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af elendil
Fordi han trods alt stadigvæk skal gå på arbejde, selvom han er skadet. Det har også en vis værdi at kunne disponere over sin tid selv.
fck-medløber.
Skrevet af El_Jeffe
Kalle er vel også fraværende pga EM. Og så er Oviedo heller ikke på listen.
Skrevet af peanuts
Oviedo er til Gold Cup med Costa Rica
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af BeerBellyBoy


750k mnd = 9 mDKK om året er ganske rigtig hans årlige løn, hvis man splitter sign-on fee og bruttoløn ud pr år. Den bruttoløn som han får det sidste år af hans kontrakt er væsentligt lavere, da de fleste penge kom på forhånd igennem sign-on fee. Derfor tror jeg sagtens han vil sige ja til lidt i lommen og så en ny klub med spilletid. Lyngby er et fint bud
annonce
0