Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-profiler tvivlsomme til topopgør mod FCM

fre 8. nov 2019

FCK finder først lørdag ud af, om Dame N'Doye, Rasmus Falk og Pierre Bengtsson kan tage del i topopgøret søndag mod FC Midtjylland.Læs hele nyheden her
Det er altså seriøst dårligt nyt :/
De spiller jo også kamp hver 3 dag eller lig. No wonder de får så mange skader. Måske de skulle nedprioritere pokalen?
I hvert fald Falks hovedskader, lugter altså rigtig meget af en hjernerystelse,
og kan være selvforskyldt fordi man ikke gav ham mere ro da han fik en "piskesmæld".


Det andet er bare uheldigt, og i har brugt flere penge på spiller nr. 23, 24 og 25, end andre klubber bruger på spiller nr. 1, 2 og 3. Så tør øjnene.
Steffen

Det andet er bare uheldigt, og i har brugt flere penge på spiller nr. 23, 24 og 25, end andre klubber bruger på spiller nr. 1, 2 og 3. Så tør øjnene.

Hvad er det for et usagligt argument? Det er da fløjtende ligegyldigt hvad spillerne har kostet, det ændre da ikke på faktum af, at halvdelen af dem er skadet? Kan du nævne 1 hold i hele verden som ikke ville være påvirket af det antal skader vi har haft på førsteholdet i denne sæson?

Og hvem er det helt præcist du mener skal tørre øjnene i dette tilfælde? Regner vi FCM og FCKs spillerværdi ud på de spillere som ikke er skadede, så er der da ingen tvivl om at FCMs trup har kostet mere end vores, så hvis vi skal bruge det gode gamle "i har flest penge"-argument, må i vel regnes som store og klare favoritter, både på søndag og om mesterskabet.


EDIT: efter at have læst dine seneste kommentarer igennem, morer jeg mig lidt over, at du oftere kommentere FCK nyheder, end nyheder fra din egen klub. Er du fan af FCK eller blot inspireret af vores måde at gøre tingene på, siden du har så travlt med os? :-)
-
Kampen i Herning skal tilgås som en europæisk udekamp. Der skal lukkes helt af bagude, og så lad os komme intakte hjem med en 0-0´er. Ingen grund til at ta´ derover og spille helt, når vi er i den forfatning, vi er i. De 4 point kan sagtens hentes i foråret. Forza FC
Ser ud til den lange skades liste aldrig får en ende.
Inden kampen i går var Boile, Bjelle, Wind, Doye, Oviedo og Holse.

Hvis Falk og Bengtsson skal tilføjes ser det rigtig svært ud søndag med 8 spillere skadet heraf 6-7 stamspillere.

3 venstre back skadet i samme periode er jo helt vanvittig, og hvem skal mon spille den plads mod Ikast?
I lyset af kampen i går, synes jeg, at vi ikke er gode nok på omstillinger, hvilket kan blive et problem, når vi møder ulvene. Der mangler kvalificerede løb fra midtbanen, når nu vi ikke har to deciderede springere i front. Men spændende bliver det, om Fischer snart genfinder formen. Og indstillingen er der på banen - så tak herfra

Ærgerligt at mesterskabet skal afgøres pga skader til stamspillere. Så ender diskussionen kun om dette.

Denne opbygningssæson ligner desværre 2 år siden. Johansson og Santander ude 1/2 år. Og det var støtterne de andre skulle læne sig op ad. - men det skal ikke tage noget fra FCM.

De sidste 2 år har vi vel haft flere grimme skader end de sidste 10 år til sammen.

Fcm kunne godt tage mesterskabet uagtet skader, da det er et topmandskab, som især defensivt kan toppe de bedste sæsoner ever. Men Ndoye og Wind kunne virkelig have smadret kasser ind i år. Deres sammenspil i de første kampe var sublimt.

Tror desværre vi taber 2-0. Der er absolut intet offensiven at skyde med imod den stærkeste defensiv i DK.

Men efter jul kommer vi som altid buldrende, så vi skal håbe på at vi ikke er mere end 7 point efter.Tror desværre vi taber 2-0. Der er absolut intet offensiven at skyde med imod den stærkeste defensiv i DK.

Enig i vi får meget svært ved at lave mål, men FCM har jo også været pinlige offensivt. 21 mål er det blevet til, vi skal helt ned på 9.pladsen for at finde et hold der har lavet færre mål, det i øvrigt kun et mål mere en Silkeborg.

Jeg tror på FCK sejr med et enkelt eller to mål.
Hvis vi ellers kan undgå at lave dumme fejl som er det der har afgjort det de seneste gange i Herning så skal vi sgu nok få noget med hjem. Hvis der er nogen der mener at vi har offensive problemer så er det vist intet i forhold til Ikast.
annonce