Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-profiler tvivlsomme til topopgør mod FCM

Skrevet af bold
fre 8. nov 2019

FCK finder først lørdag ud af, om Dame N'Doye, Rasmus Falk og Pierre Bengtsson kan tage del i topopgøret søndag mod FC Midtjylland.Læs hele nyheden her
Skrevet af Corner11
Det er altså seriøst dårligt nyt :/
Skrevet af BBR
De spiller jo også kamp hver 3 dag eller lig. No wonder de får så mange skader. Måske de skulle nedprioritere pokalen?
Skrevet af Steffen_M
I hvert fald Falks hovedskader, lugter altså rigtig meget af en hjernerystelse,
og kan være selvforskyldt fordi man ikke gav ham mere ro da han fik en "piskesmæld".


Det andet er bare uheldigt, og i har brugt flere penge på spiller nr. 23, 24 og 25, end andre klubber bruger på spiller nr. 1, 2 og 3. Så tør øjnene.
Skrevet af MadsLeb
Steffen

Det andet er bare uheldigt, og i har brugt flere penge på spiller nr. 23, 24 og 25, end andre klubber bruger på spiller nr. 1, 2 og 3. Så tør øjnene.

Hvad er det for et usagligt argument? Det er da fløjtende ligegyldigt hvad spillerne har kostet, det ændre da ikke på faktum af, at halvdelen af dem er skadet? Kan du nævne 1 hold i hele verden som ikke ville være påvirket af det antal skader vi har haft på førsteholdet i denne sæson?

Og hvem er det helt præcist du mener skal tørre øjnene i dette tilfælde? Regner vi FCM og FCKs spillerværdi ud på de spillere som ikke er skadede, så er der da ingen tvivl om at FCMs trup har kostet mere end vores, så hvis vi skal bruge det gode gamle "i har flest penge"-argument, må i vel regnes som store og klare favoritter, både på søndag og om mesterskabet.


EDIT: efter at have læst dine seneste kommentarer igennem, morer jeg mig lidt over, at du oftere kommentere FCK nyheder, end nyheder fra din egen klub. Er du fan af FCK eller blot inspireret af vores måde at gøre tingene på, siden du har så travlt med os? :-)
-
Skrevet af Ædelkunst
Kampen i Herning skal tilgås som en europæisk udekamp. Der skal lukkes helt af bagude, og så lad os komme intakte hjem med en 0-0´er. Ingen grund til at ta´ derover og spille helt, når vi er i den forfatning, vi er i. De 4 point kan sagtens hentes i foråret. Forza FC
Skrevet af ByensStolthed92
Ser ud til den lange skades liste aldrig får en ende.
Inden kampen i går var Boile, Bjelle, Wind, Doye, Oviedo og Holse.

Hvis Falk og Bengtsson skal tilføjes ser det rigtig svært ud søndag med 8 spillere skadet heraf 6-7 stamspillere.

3 venstre back skadet i samme periode er jo helt vanvittig, og hvem skal mon spille den plads mod Ikast?
Skrevet af Corbo
I lyset af kampen i går, synes jeg, at vi ikke er gode nok på omstillinger, hvilket kan blive et problem, når vi møder ulvene. Der mangler kvalificerede løb fra midtbanen, når nu vi ikke har to deciderede springere i front. Men spændende bliver det, om Fischer snart genfinder formen. Og indstillingen er der på banen - så tak herfra
Skrevet af Vallensbæk

Ærgerligt at mesterskabet skal afgøres pga skader til stamspillere. Så ender diskussionen kun om dette.

Denne opbygningssæson ligner desværre 2 år siden. Johansson og Santander ude 1/2 år. Og det var støtterne de andre skulle læne sig op ad. - men det skal ikke tage noget fra FCM.

De sidste 2 år har vi vel haft flere grimme skader end de sidste 10 år til sammen.

Fcm kunne godt tage mesterskabet uagtet skader, da det er et topmandskab, som især defensivt kan toppe de bedste sæsoner ever. Men Ndoye og Wind kunne virkelig have smadret kasser ind i år. Deres sammenspil i de første kampe var sublimt.

Tror desværre vi taber 2-0. Der er absolut intet offensiven at skyde med imod den stærkeste defensiv i DK.

Men efter jul kommer vi som altid buldrende, så vi skal håbe på at vi ikke er mere end 7 point efter.Skrevet af ByensStolthed92
Tror desværre vi taber 2-0. Der er absolut intet offensiven at skyde med imod den stærkeste defensiv i DK.

Enig i vi får meget svært ved at lave mål, men FCM har jo også været pinlige offensivt. 21 mål er det blevet til, vi skal helt ned på 9.pladsen for at finde et hold der har lavet færre mål, det i øvrigt kun et mål mere en Silkeborg.

Jeg tror på FCK sejr med et enkelt eller to mål.
Skrevet af Slettet(081901190811)
Hvis vi ellers kan undgå at lave dumme fejl som er det der har afgjort det de seneste gange i Herning så skal vi sgu nok få noget med hjem. Hvis der er nogen der mener at vi har offensive problemer så er det vist intet i forhold til Ikast.
Skrevet af Benzo
Puha KaK, jeg var næsten bange for du ikke ville lave en forudsigelse mht kampen på søndag, nu er jeg mere rolig for udfaldet af den kamp :)
FCM Liverpool
Skrevet af Slettet(081901190811)
Glæder mig at min betydning er så stor. Vi får se du, ikke sandt? ;)
Skrevet af Steffen_M
MadsLeb

Har ikke lige holdt øje med hvor og hvor meget jeg har kommenteret, generelt har min aktivtet i forum været let nedafgående, men måske det hænger sammen med at der er flest FCK nyheder og kommentere ;)

Den udregning vil jeg gerne se, tror stadig har dyrere ikke skadede spillere, end FCM har af ikke skadede spillere.

Men selvfølgelig vil alle også, også FCK være påvirket af skader. Jeg undrer mig bare over hvor meget Ståle/FCK/i får "lov" til at brokke jer over skader og antal kampe. Alle andre klubber ville få af vide at de tude, skal stikke piben ind og det er en del af fodbold.

FCM har tidligere haft vanvittig mange skader, så det er jo ikke fordi at jeg ikke forstår at det er frustrerende, selvfølgelig, er da mega nederen for jer. Men synes det bliver lidt useriøst klagesang, og fokusforskydning på den konto.

Og hvis i synes i har for mange kampe, kan i jo takke nej til at deltage i de turneringer i ikke vil være med i. Som FCM fan er jeg da ked af vi ikke har flere kampe.

Sæsonen er i øvrigt lang endnu, så bliver lidt latterligt når man hører FCK fans, siger at et eventuelt mesterskab "bare" skyldes, skader og mange kampe på et pågældende tidspunkt.
Skrevet af schmede
Det ser hårdt ud... Daramy kunne være starter... måske op med Fischer som hængende angriber sammen med Santos, og så Thomsen ind på venstre kanten...
Vi skal krydse hvad der krydses kan og håbe på at Hernings notoriske held (evne til at lukke kampe, de ikke dominerer) stopper for en dag.
Skrevet af Slettet(262253202008)
Ligesom fodboldguderne i England har bestemt, at i år SKAL det være Liverpool der skal være mester, så har de vist i DK bestemt det skal være FCM, med de skader FCK har haft/har, og det er da også fair nok, lad dem bare komme til engang imellem.
Skrevet af Theanimal
Nu må det fandme stoppe med budget snak!
19/20 transfer FCK vs FCM
Solgt:
200 mio VS 160 mio

Købt:
116 mio VS 72 mio

Diff i solgt/købt:
84 vs 88 mio - Fck har tjent 4 mindre end FCM

18/19 transfer FCK vs FCM
Solgt:
149 mio vs 160 mio

Købt:
52 mio VS 72 mio

Diff i solgt/købt:
97 vs 88 mio - Fck har tjent 9 mere end FCM

Det samme ses i de 2 år før.
Fck har skader for 75 mio (kun i langtidsskader, så uden Bengtsson,Falk, Thomsen, N´doye, Fischer, osv som har været ude i denne sæson.
Fcm havde i sidste kamp skader for 15 mio....
Skrevet af FCKNørrebro
Animal spot on :-)
Skrevet af julieogjonas
Byens stolthed:
Hvis man tæller 8 skader, hvoraf 3 er venstre backs, så kan det vel højest blive 6 stamspillere, medmindre man konsekvent vil lukke rigtig godt ned for modstandernes højre angrebsside;-)
At betragte Holse som stamspillere, er måske også at stramme den lidt.

Mht FCKs køb/frie transfers, så kan det vel ikke være decideret overraskende at Boilesen og Bjelland er ustabile? Tjek deres karriere, så er det jo ennkendt risiko.

Mht hvordan man opgør en trups pris, kunne det vel også være interessant at se på de løbende omkostninger/lønnen. En Bjelland står vel ikke som et dyrt indkøb, men han tjener det samme som de 3-4 bedst lønnede spillere i FCM tilsammen, og lægger man Fishers 6 mio oveni, kan deres løn alene dække lønudgiften til 5-7 FCM-spillere..... Så man kan gøre regnestykket op på flere måder;-)
Skrevet af Slettet(081901190811)
Reserveret
Skrevet af Densestar7430
TheAnimal

Kig nu på spillerbudgettet og ikke bare købt/solgt.

FCK´s spillerbudget er 70 % større end FCM´s!! Fordi spillere som Bendtner og N´Doye ikke koster en transfer, får de jo stadig store lønninger.

I kan blive ved med at pyldre over skader til Bjelland og Boilesen, men det har været præmissen for, at i over hovedet har kunne tiltrække dem.
annonce
0