Snak

Mere indhold efter annoncen
Puha KaK, jeg var næsten bange for du ikke ville lave en forudsigelse mht kampen på søndag, nu er jeg mere rolig for udfaldet af den kamp :)
FCM Liverpool
Glæder mig at min betydning er så stor. Vi får se du, ikke sandt? ;)
MadsLeb

Har ikke lige holdt øje med hvor og hvor meget jeg har kommenteret, generelt har min aktivtet i forum været let nedafgående, men måske det hænger sammen med at der er flest FCK nyheder og kommentere ;)

Den udregning vil jeg gerne se, tror stadig har dyrere ikke skadede spillere, end FCM har af ikke skadede spillere.

Men selvfølgelig vil alle også, også FCK være påvirket af skader. Jeg undrer mig bare over hvor meget Ståle/FCK/i får "lov" til at brokke jer over skader og antal kampe. Alle andre klubber ville få af vide at de tude, skal stikke piben ind og det er en del af fodbold.

FCM har tidligere haft vanvittig mange skader, så det er jo ikke fordi at jeg ikke forstår at det er frustrerende, selvfølgelig, er da mega nederen for jer. Men synes det bliver lidt useriøst klagesang, og fokusforskydning på den konto.

Og hvis i synes i har for mange kampe, kan i jo takke nej til at deltage i de turneringer i ikke vil være med i. Som FCM fan er jeg da ked af vi ikke har flere kampe.

Sæsonen er i øvrigt lang endnu, så bliver lidt latterligt når man hører FCK fans, siger at et eventuelt mesterskab "bare" skyldes, skader og mange kampe på et pågældende tidspunkt.
Det ser hårdt ud... Daramy kunne være starter... måske op med Fischer som hængende angriber sammen med Santos, og så Thomsen ind på venstre kanten...
Vi skal krydse hvad der krydses kan og håbe på at Hernings notoriske held (evne til at lukke kampe, de ikke dominerer) stopper for en dag.
Ligesom fodboldguderne i England har bestemt, at i år SKAL det være Liverpool der skal være mester, så har de vist i DK bestemt det skal være FCM, med de skader FCK har haft/har, og det er da også fair nok, lad dem bare komme til engang imellem.
Nu må det fandme stoppe med budget snak!
19/20 transfer FCK vs FCM
Solgt:
200 mio VS 160 mio

Købt:
116 mio VS 72 mio

Diff i solgt/købt:
84 vs 88 mio - Fck har tjent 4 mindre end FCM

18/19 transfer FCK vs FCM
Solgt:
149 mio vs 160 mio

Købt:
52 mio VS 72 mio

Diff i solgt/købt:
97 vs 88 mio - Fck har tjent 9 mere end FCM

Det samme ses i de 2 år før.
Fck har skader for 75 mio (kun i langtidsskader, så uden Bengtsson,Falk, Thomsen, N´doye, Fischer, osv som har været ude i denne sæson.
Fcm havde i sidste kamp skader for 15 mio....
Animal spot on :-)
Byens stolthed:
Hvis man tæller 8 skader, hvoraf 3 er venstre backs, så kan det vel højest blive 6 stamspillere, medmindre man konsekvent vil lukke rigtig godt ned for modstandernes højre angrebsside;-)
At betragte Holse som stamspillere, er måske også at stramme den lidt.

Mht FCKs køb/frie transfers, så kan det vel ikke være decideret overraskende at Boilesen og Bjelland er ustabile? Tjek deres karriere, så er det jo ennkendt risiko.

Mht hvordan man opgør en trups pris, kunne det vel også være interessant at se på de løbende omkostninger/lønnen. En Bjelland står vel ikke som et dyrt indkøb, men han tjener det samme som de 3-4 bedst lønnede spillere i FCM tilsammen, og lægger man Fishers 6 mio oveni, kan deres løn alene dække lønudgiften til 5-7 FCM-spillere..... Så man kan gøre regnestykket op på flere måder;-)
Reserveret
TheAnimal

Kig nu på spillerbudgettet og ikke bare købt/solgt.

FCK´s spillerbudget er 70 % større end FCM´s!! Fordi spillere som Bendtner og N´Doye ikke koster en transfer, får de jo stadig store lønninger.

I kan blive ved med at pyldre over skader til Bjelland og Boilesen, men det har været præmissen for, at i over hovedet har kunne tiltrække dem.
annonce