Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-protest afvist: Haraldsson stadig i karantæne til AGF-brag

fre 19. maj 06:17

FC København har fået afvist protesten for Hákon Haraldssons gule kort, og han er derfor i karantæne i kampen mod AGF. Læs hele nyheden her
Det er vel fair nok at det gule kort fastholdes - men hvis det er med den begrundelse, at han "løber 25 meter og blander sig" - så er der satme mange fra bænken, hos både FCK og BIF, som også skal have et gult kort.
-
Ja - sjov begrundelse. Mener også Grabara deltog, så han har da løbet mere end 25 m.men slap 🤔 Det virker nogle gange lidt tilfældigt, hvem der får de 2-3 kort som pr kotyme deles ud efter bataljer, hvor der er mange deltagere - og da det har konsekvenser ift karantænepoint kan det være man skulle kigge billederne igennem - men ja, det tager nok for lang tid
@Madsleb... Manden var jo udskiftet og havde derfor SLET ikke noget at gøre med de spillere der var i kamp...
Særligt efter VM er der en tendens til at spillere fra bænken involverer sig i alt muligt inde på banen ift tidligere.
Ift Hakon.. jeg tror meget på ham, men ærlig talt trænger han til en pause, så når Nees ikke vil give ham den, må det ske pga en karantæne :-)
Set ud fra hans præstation i pokalfinalen, er det vel heller ikke et stort tab:-)
Tvivler på man giver gule kort på efterbevilling, har du hørt om det før?

Det her var en ankesag, om hans gule kort kan forsvares - hvilken den kan = pause til den unge islænding.
FC DBU! Så typisk - hvis det havde været en jysk spiller, havde han fået otte kampes karantæne og pisk!

Nå... blev protesten afvist? Jamen... det er bare, så vi skal TRO, at alle dommere og forbund og journalister og bolddrenge ikke er købt og betalt af de onde, onde københavnere i et globalt komplot med tråde til WEF og Bill Gates.
Synes fck klager over alle deres gule kort, haha
Vel fair det fastholdes. Ham den lille hidsige Kvistgaarden var jo også skiftet ud og fik gult i Parken, da han blandede sig i den ballade som Hedlund startede.
Og jeg som troede dommerstanden var købt af FCK. Man skulle næsten tro at det var en håbløs konspirationsteori når nu vi her ser endnu et bevis på at FCK ikke får ekstraordinær hjælp..
annonce