Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis de fleste af jer noget så uskyldige på nedre B - så tag dog for h...... noget ansvar og udpeg idioterne, så vi andre kan få fred, jeg har set og hørt om når idioterne har hærget andre stadions.


For det første kan det vel ikke være mit ansvar at sidde og udpege dem der gør ulovlige ting. Det er vel for helvede det vi har vagterne til. At de så ikke altid er gode til deres job er så en anden sag. Men det er også et krævende job.

For det andet så er det sgu da umuligt for mig at se hvem der fyrer et romerlys af midt inde i en grupper mennesker på 10+ meters afstand.

Jeg kommer til fodbold for at se fodbold, synge højt og have det sjovt. Ikke for at lege politimand overfor mine medfans. Det har vi heldigvis nogle der er ansat til.
I øvrigt er det en fejl i artiklen når der skrives, at FCK er det hold der trækker flest folk til stadion. Når der snakkes både ude og hjemme er det faktisk Brøndby der trækker flest:

http://www.danskfodbold.…asonid=2012

Må være sket noget nyt i Parken siden jeg var der for et par uger siden. For jeg oplevede ikke noget stemning fra Nedre C!

Fint nok at sæt hårdt mod hårdt, men så husk lige at være retfærdig. Ikke at gøre som efter Lyngby-FCK hvor man ikke tør give karantænerne før EFTER derbyet mod Brøndby ugen efter er spillet så der ikke bliver for meget ballade derude hvis man giver karantænerne inden. Og ikke noget med kollektiv straf! Bare fordi ham ved siden af gør noget han ikke skal, så skal vi andre vel ikke straffes for at stå i nærheden.
Du følger en sport hvor dommeren ikke får hjælp af tv billeder. Fejl vil forekomme, så lade være med at tud. Skulle det blive for meget så skift sportsgren - prøv curling. Det går lidt langsommere og der er færre dommerfejl.
Helt vild retorik, godt man ikke er fane af den klub.

Et er man gerne vil forbedre forholdende, det vil vi jo alle værdsætte.
MEN måden det blir gjort, med trusler og hårde sanktioner tror jeg næppe har en præventiv virkning.

I øvrigt er det en fejl i artiklen når der skrives, at FCK er det hold der trækker flest folk til stadion. Når der snakkes både ude og hjemme er det faktisk Brøndby der trækker flest:

http://www.danskfodbold.…asonid=2012


Nej kære ven, du tager fejl. Kig på de sidste 10 sæsoner i dit link og find ud af at FCK hver sæson trækker flere tilskuere. Den sæson du kigger på er hvad der har været af tilskuere indtil videre. At brøndby derfor ligger nr 1 er udelukkende pga de kampe de har spillet indtil videre. Fx har FCK ikke haft en hjemmekamp mod Brøndby, deres ene indbyrdes opgør indtil videre blev jo som bekendt spillet i brøndby. Men hvem ved. Hvis al stemning forbydes i PARKEN kan det jo være denne statistik vil ændre sig.

Derudover glæder jeg mig som et lille barn til at vise PS&E hvordan man sætter hårdt mod hårdt. For mig virker dette udelukkende som et forsøg fra PS&E på at puste sig op og gøre os bange. Næste gang bør de dog først overveje konsekvenserne af sådan en udmelding.
- Hvis hærværk og ødelæggelser er prisen for stemning, så er det nej tak til den stemning, der følger med.


Meget enkelt. Det kan og bør ikke være anderledes. Det virker tåbeligt når nogen tror, at den måde de syntes det er sjovt at agere på når de er til forbold (stemning), samtidig giver dem en særstatus når det kommer til at opføre sig ordentligt.
Det giver ingen mening.

Når det er sagt, læser jeg ikke noget konkret. Måske er det i original artiklen, måske kommer det senere. Hvis ikke er det jo en gratis omgang som ikke rigtigt kan bruges til det store.

For det første kan det vel ikke være mit ansvar at sidde og udpege dem der gør ulovlige ting. Det er vel for helvede det vi har vagterne til. At de så ikke altid er gode til deres job er så en anden sag. Men det er også et krævende job.


Hvis du vil forhindre fejl fra vagternes side, straffe der rammer for bredt mm. kan du selv gøre en forskel ved at hjælpe vagterne.
Når man vælger at være en del af et sted/begivenhed/sammenhæng hvor der er den slags ballade, har man en pligt til at hjælpe. Det kan naturligvis gradbøjes og der er en sikkerhedsting i det som man ikke skal være for frelst til at anerkende. Men at gemme sig bag ved det ikke er ens ansvar er kujonagtigt og giver os andre en ide om at man nok heller ikke selv er en af den slags vi har synderlig stort behov for at have blandt os.

Helt vild retorik, godt man ikke er fane af den klub.


Du lyder heller ikke til at være en fane der er værd at have.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
FC København er den klub i Superligaen der trækker flest tilskuere på stadion


Arh - Kan vi nu også være helt sikre på det...?

Hørsholt fremhæver Nedre C-grupperingen som et eksempel på fans, der formår at skabe stemning, men samtidig holder sig inden for rammerne.


Står/sidder Nedre C-folket ikke mest bare og hygger sig med sig selv?

Ikke at der er noget galt i det dog.

Men jeg vil bare ikke rigtigt kalde dem stemningsskabere. Kun iforhold til dem selv ihvertfald.

BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Sådan er det når man holder med et firma, frem for et fodboldhold. Så kan man vel ikke blive overasket over, at ting som imagepleje og aktiekurser er vigtigere end fans.
Jeg forstår ikke, hvordan man kan blive overrasket over at PSE reagerer som de gør. De ved ikke hvad fankultur er, eller hvordan man skal forholde sig til den.

Og til dem der er pro-FCK, men anti-PSE. Bliv nu voksne. Det ene havde ikke eksisteret uden det andet. FCK er PSE, og omvendt.
Kluden Krew - Odense Internationals.
Hvad er det idioten (Anders Hørsholt) ikke forstår?

De startede kræftedme selv balladen, og den vil fortsætte indtil der ikke er en eneste på Sektion 12, der rent faktisk ved hvad det betyder at stå der.
Her tæller at synge ting som "Anti PS&E" også ind, da det flere gange har resulteret sig i mobsede vagter, der mente at de så måtte gå i gang med at fjerne vores bannere.

Og at sige at Nedre C kan lave stemning, ja så har man da næsten lyst til at droppe med at tage derind.

Det værste er næsten, at da jeg snakkede med Diego Tur i torsdags, så sagde han at grunden til at de gik hårdt imod fansne, var fordi de havde en kvinde som sikkerhedschef...
Lever for: F.C. København: Et angreb på FCK, er et angreb på mig som person! Holder med: Chelsea: Græd både d. 21.05.08 & 19.05.12. Kan lide: Valencia Hader: Barcelona - Afskyr dem for alt hvad de står for! S12! <3
Fantastisk med en direktør, som har nogle nosser, men man er i dén grad også nødsaget til at foretage sig noget.

I Herfølge, Slagelse, og Lyngby, satte fck fans ild til henholdsvis toiletfaciliteter, træværk på tribunen, og sæderne, og i Brøndby smed man endnu romerlys en gang romerlys over til familietribunen.


Ikke for at bedømme det ene eller det andet, men lad mig lige oplyse dig om hele episoden. Efter brøndbys mål til 1-0, kom et par gutter hen til hegnet ved FCKs fans og skulle lige puste sig op og hovere ganske meget. Han kunne ligeså godt have hevet sjoveren frem og pisset på os..

Dette kan også ses i dette link omkring 03:40: http://www.youtube.com/w…zzQsxYjo4o4

Ikke for at dømme nogen i denne sag, men synes bare lige du burde vide det
annonce