Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af snowbb
vallensbæk - fck provokere mig ikke. ståle gør- hvilket du også burde kunne læse ud fra mine to indlæg, Men kan selvfølgelig godt se, at det er måske er svært for dig, hvis du ikke har taget 6 klasse eller har en iq over 80...

Det har bare i alle sammenlagte år han har været her, været mig en gåde at han ikke taler bedre dansk.. og nu kom den første udmelding fra mig idag mht. dette..

Skrevet af Kipvits
Tja, jeg ved ikke om man skal ha et godt sprog øre. Hvis jeg anstrenger mig kan jeg forstå det meste af hvad Ståle siger.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Colanitre
Jeg er døv og jeg kan forstå hvad Ståle siger. Mon ikke du skal få tjekket op på dit skolenorsk eller din hørelse?
Skrevet af Sir , moderator
@snowbb
"Men kan selvfølgelig godt se, at det er måske er svært for dig, hvis du ikke har taget 6 klasse eller har en iq over 80..."

Farligt at slynge om sig med den slags når man selv har tydelige problemer. Jeg vil dog gerne hjælpe dig, så du for fremtiden kan smide "du har ikke gået i skole" kortet uden at det virker tåbeligt.

Værsgo:

http://nutids-r.dk/

Dette er en signatur.
Skrevet af Hovedstaden
Det er simpelthen for åndssvagt, at bruge tid på at kommentere banen, når man kigger på kalenderen og kan se vi skriver den 7-12. Når man så tager antallet af det antal kampe i betragtning der har været med EL, SL og landskampe er banen i en stand som forventet.
Hvad skulle alternativet være? At man anlægger en ny bane i slutningen af november? Det er simpelthen for åndssvage kommentarer der er herinde, ellers kan der kun være tale om man forsøger at fjerne fokus på en flot sejr til hjemmeholdet.

On topic
Forfærdelige første 30 min, herefter er FCK bedst på alle parametre. Nu er DM lidt tættere på, og det vil være en fornøjelse at snyde FCM i foråret for andet år i træk.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af snowbb
hehe fair nok :-) godt ord igen. læser aldrig korrektur eller tænker nærmere over korrekt grammatik på en site som dette. Essensen burde være forståeligt nok, hvilket jo også er det vigtigste.
Skrevet af Sir , moderator
Ståle har udtalt flere gange, at han taler dansk, men at han ikke gider at misforstås i/af pressen og derfor kører han den på norsk. Han talte dansk på 3+ på et tidspunkt og det var ikke tosset, så jeg forstår nu heller ikke at han er så nervøs for det andet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(522254212008)
Er det mindreværd eller de gummiben som usympatiske Glenn ikke kender fra sidste år????

Hvilken relevans har det i denne sammenhæng at du syntes Glen er usympatisk?
FCM har spillet klart bedst i dette forår, og jeg er sikker på Glen samt resten af holdet har lært meget af sidste sæsons skuffelse. Han har vist sig som en dygtig træner, og jeg er sikker på han nok skal undgå et sammenbrud af lignende karakter.
Ikke at det ikke kan blive spændende, for hvis FCK rammer en god stime, skal FCM nok smide mere end 8 point.
FCK har dog været langt fra imponerende trods deres anden plads, og Ståle har meget at arbejde med, hvis det er de samme spillere der skal sikre guldet til efteråret. De har ganske simpelt ikke været stabile nok.

Ser vist ikke nogen, der tror at FCK er favoritter eller bare tæt på!!!

Læs nogle af de første sider igennem. Der er et par stykker der ligger bolden mere eller mindre over på FCK. Om det er de såkaldte Trollers kan så godt ske, men de er der!
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Slettet(522254212008)
Og for lige at blande mig i Ståle debatten.
Nu har jeg arbejdet sammen med flere normænd samt haft daglig gang blandt mange norsk-talende turister, og jeg må indrømme at Ståle ikke høre til blandt den nemmeste procentdel af befolkningen at forstå.

Generelt syntes jeg han snakker lidt stærkt, og den dialekt han bruger, er ikke blandt dem der ligger nærmest den danske.
Enhver dansker med hvad der svare til en 2. klasses sprogniveau, burde dog stadig være i stand til at forstå bare lidt af hvad han siger, hvis man gider gøre sig bare lidt umage.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Bløde babser
Dejlig sejr og meget fortjent - kunne nemt være blevet endnu større. Mens folk har haft travlt med at lyde helt DF agtige om Ståles sprog og kritisere FCK, er holdet rent faktisk blevet en stærk enhed. Har ikke tabt de sidste 8-10 kampe og slutter efteråret af som ligaens bedste.
Fortsætter opbygningen af det nye FCK i foråret kan det blive rigtigt sjovt.
Selvom de var klart overmatchet i dag, så tror jeg dog stadig mest på FCM. Tror ikke de sætter et halvt point pr kamp til FCK i foråret, det er meget. Men på den anden side ved vi jo at Glen og hans hold har svært ved at håndtere pres. Så lad os da håbe.

Og så er FCK i sig selv jo også stadig et spørgsmålstegn. Er det "bare" en god stime de har ramt, eller er det nye hold virkelig ved at finde sammen?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af UnicoGrandeAmore
jeffkuzzen@hotmail.com
Wooooah. FCK bliver skamferet på søndag, bare vent og se, haters
Skrevet af bittermand
Ret mig, hvis jeg tager fejl, men jeg tror, Stålbakken taler nynorsk og oven i købet hurtigt og derfor er sværere at forstå, end hvis han havde talt bokmål. Hans pivestemme gør det heller ikke nemmere.
1876!
Skrevet af Cosmo79Kramer
Selvom midtjyderne har tabt et par stykker i træk, så har de stadig det bedste hold, når alle mand er klar. De tager stensikkert mesterskabet med mindst ti overskydende point.
Skrevet af Achilles
Én enkelt kamp afgør ikke et mesterskab alene. Men psykologi har altså mere at skulle have sagt end de fleste regner med. Og vil lige tage nogle ting, som giver FCK visse fordele fremadrettet i forhold til FCM:

1)Rutine. Selv om mange spillere er nye i klubben, er der en stor stamme af spillere, som har prøvet at vinde mesterskaber, endda flere gange. Det samme har træneren. Derfor bør FCK i den forstand have et overtag i forhold til FCM, som i sidste sæson endte med at smide det hele på gulvet i de sidste kampe.

2) Déja-vu. FCM starter forårssæsonen mod OB, og afslutter den mod SønderjyskE. Ligesom sidste sæson. Og de to kampe endte i nederlag, som havde afgørende betydning psykologisk for holdet, selv om de kom ud af vinterpausen med et stort forspring, som endte med at lægge et for stort pres på holdet.

3) Pressen. Det hold, som ligger nr. 2, og som jagter 1. pladsen, får automatisk mere positiv omtale i pressen, end det hold, som ligger nr. 1. Kan godt huske CV´s udtalelse fra 2012 om at Nordsjælland knapt kunne slå en prut uden at hele den danske fodboldpresse var ved at falde bagover i ren benovelse (hvilket til CV´s forsvar dog også var sandt). Og Ståle er ekspert i at bruge pressen til sin fordel, og vil med garanti minde FCM om gummiben igen og igen i løbet af foråret.

4) Transfermarkedet. FCK har flere muskler at spille med på transfermarkedet end nogen anden i Superligaen. Og det er meldt ud, at holdet forstærkes offensivt i vinterpausen med en eller to angribere.

5) Indkøring af koncept hos nye spillere. FCK led i sæsonstarten under at holdets koncept ikke var klart hos alle spillere, selv om der blev handlet ind tidligt i sommerpausen, hvilket endte med mange pointtab i starten. Men siden september har holdet ikke tabt i ligaen de seneste 11 kampe, og samlet er FCK oppe på 9 clean sheets. Det betyder den næststærkeste defensiv i ligaen. Ikke dårligt, når man medregner et forsmædeligt nederlag på 0-3 til Hobro. Omvendt har FCM haft et intakt hold gennem det meste af sæsonen, men skader på afgørende positioner er ved at gøre deres indtog. Deres nye millioner gør dem i stand til at købe forstærkninger, men de skal spilles ind på holdet. Kan medfølgende personlige fejl koste holdet point? Og tør Riddersholm lade unge og urutinerede spillere fra akademiet spille de større kampe, på trods af den manglende rutine i de pressede situationer?

6) Formkurve inden vinterpause. FCM har tabt sine sidste to kampe, og er dermed ude af pokalturneringen. FCK har spillet sig videre i pokalturneringen, og har vundet over sin værste konkurrent om mesterskabet. Skuffelsen over at være røget ud af Europa League er bearbejdet, og så længe der ikke går badebold i den mod Torino, er det en positiv bølge, holdet går på vinterpause med.

7) Forventningspres. Mentalt er FCM under pres fra deres omgivelser qua deres forspring. Med 8 point ned til nærmeste forfølger, kan de kun skuffe. Omvendt kan FCK spille mere frit, da man ikke forventer, at de henter hele forspringet. Ethvert skridt, de kommer tættere på FCM er ren bonus.
Skrevet af Nicodemus
de fries:

En stor gang mudderbrydning hvor musklerne på FCK var størst. Pinligt med sådan en mudderpøl. Ligner et bevidst valg fra FCKs side, ikke at lukke taget.


Er det uvidenhed der taler, eller troller du bare som sædvanlig? Parken tager ikke taget på under kampe i Superligaen, medmindre der er tale om ganske usædvanlige situationer som f.eks. massiv snestorm.

https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af jeffkuzzen@hotmail.com
Elsker de virkelighedsfjerne FCK fans... Folk ser tydeligvis kun kampen, som de gerne vil se den:) Simpelt kig på statistikkerne: I første halvleg havde FCM dobbelt så meget boldbesiddelse, dobbelt så mange vellykkede afleveringer, over 20% højere succesrate i afleveringer. Yderligere vandt de klart flest dueller. De kunne ikke få slutproduktet på, på en virkelig virkelig skod græsplæne. FCM kom til parken for at skabe kampen, og viste klart at de var det bedste hold, i første halvleg. Foræringen fra Jim Larsen, gjorde at FCK kunne spille på resultatet og forsvare og køre nogle kontraer. Sjovt at se ih åh så mægtige FCK bare forsvare og forsvare på EGEN hjemmebane, fordi de ganske enkelt ikke har materialet til at dominere FCM. Denne kamp ændrer absolut intet, i forhold til at FCM har været FCK overlegne på alle parametre i denne halv-sæson. Det hjalp heller ikke på det at anføreren og Duncan og Sviatchenko og Sparv ikke var med, dog skal det ikke være nogen undskyldning. Det havde dog været en helt anderledes kamp, havde det ikke været for Jim Larsens brøler. FCK´ernes arrogance, er så tydelig, at det gør helt ondt. Er stadig sikker på at FCM vinder guld :)
black-wolves.com
Skrevet af Ill
Vi har ikke spillerne til andet når vi møder et så stærkt hold som Midtjylland, og desuden leder Ståle (fortsat) med lys og lygte efter et offensivt koncept.


Tillykke til FCM med et flot efterår. Forhåbentlig æder vi os ind på jer i foråret.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Hovedstaden
Jeff


Tak for morgenens grin, du beskylder FCK fans for at være virkelighedsfjerne ved selv at lyde som en.

Hvor mange chancer spillede FCM sig frem til i anden halvleg?

Ja FCM var det bedste hold de første 30 min, men blev overmatchet fysisk af FCK´erne derefter, heldigvis varer en kamp mere end 30 minutter.
FCM fik tydeligvis gummiben sidste sæson, tager man det i betragtning, sammen med FCM er et titelløst hold som altid har fejlet når regnskabet skulle gøres op, har FCK noget at have sine forhåbninger i mht DM.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af Nicodemus
kuzzen:
Hvor har du dine data fra? Kan ikke finde separate tal for første halvleg.
http://www.superstats.dk/kampe/4600
Dette her er det nærmeste jeg kommer på dine tal.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Victory
Hvorfor er det pinligt ? Har du en metode til at forhindre regn ?

Københavnere ved ikke noget om græs, vel? En ordentlig fodboldbane bliver ikke en pløje mark, bare fordi det regner. Problemet her er dog ikke så meget manglende dræn, som nogle har påpeget. Hvis rullegræs ikke får rodnettet til at få ordentlig forbindelse med jorden, er det ligesom at spille fodbold på et løstliggende tæppe. Det er ganske enkelt en skandale... Lige så slemt som Farums plastikbane i regnvejr.

Men om ulvene hyler nu??? Nej, overhovedet ikke. For den type fodbold som FCK spiller, kommer de ikke ret langt med imod de øvrige hold, måske lige bortset fra AaB, som også gerne vil skabe kampene... Og det kostede dem så også sidste weekend i Aalborg. FCM er stadig et langt bedre spillende fodboldhold og med Bak, Duncan, Sviatchenko osv. tilbage i foråret, udbygger vi bare forspringet støt og roligt.

Men FCK spillede den slags fodbold, som de magter med det hold de har for øjeblikket og det gjorde de godt. Men hvis ikke FCM havde spillet så naivt, så var det sikkert blevet svært nok endda. Tillykke med sejren!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
annonce
0