Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JRman.u
Jeg har om nogen indsigt i det der med bold, det skal du ikke være i tvivl om.
Du så så også Thomas F i interwiet efter kampen kan jeg se, og ja, de havde et problem.

Jørgensen er den klart farligste mand på de dødbolde og det ville da være langt mere oplagt at lade martin A eller Ørnskov dække ham, og ikke lille Holst som ikke engang er i kamptræning (første minutter i foråret)
Jeg er så også ret sikker på at staben i BIF også gerne ville have lavet det om nu, selv om træneren naturligvis ikke vil stå og sige det lige efter kampen.
FREM er Kult
Skrevet af Schelden
"FCK diskede igen op med en forudsigelig og halvkedelig mosaik, men hvad."

- Jeg tror ikke, at der var mange, der havde forudset, at Sektion12 ville benytte sig af så meget fyrværkeri. Brøndby havde i hvertfald ikke (Jf. banner i begyndelsen). Du har dog ret i, at det er en smagssag - Jeg synes helt sikkert, at FCK´s var bedst og bedst udført.
København.
Skrevet af Slettet(461354221212)
Et meget ærgerligt nederlag i dag, i en kamp, hvor man efter Aggers exit, næsten ikke troede på det.
Kahlenberg, Elmander og Agger er den erfarne trio, som er specielt vigtige, i sådanne store opgør.
Ikke desto mindre, gjorde holdet det fremragende.
Der er mange ting at sige til præstationen og kampen, men jeg vil nøjes med at fremhæve nogle lyspunkter, som vi skal holde fast i.
Phiri på den 6´er er fremragende i dag.
Vi er ikke nødsaget til altid at bruge Ørnskov derinde, for trods sin klejne størrelse, har Phiri en formidabel fysik.
Holdte bl.a. Jørgensen i et hidsigt løb, over en halv bane, hvilket bestemt ikke er let, fejede en stor gut som Cornelius af vejen, og pillede bolden, og sådan var det kampen igennem, og på bolden viste han stor sikkerhed og ro.
Han må være fast nu, kun overgået af Kahlenberg på den midtbane.
Hasani viste hvorfor, han oprindelig var central offensiv midt.
Fremragende præstation inde på 8´eren, og efter i dag, ville jeg starte med Hasani og Kahlenberg på de to 8´ere med Phiri bag sig.
Også Pukki og Nuñez viser klassen oppe i front i dag.
De skal begge score på deres friløbere, men vi ved alle også godt, at udnyttelsesprocenten på friløbere er under 50%.
Alligevel er det godt frustrerende, at de begge brænder i dag.
Det kunne sagtens havde ændret kampens forløb.

I bund og grund et ærgerligt nederlag, nu efter at vi har fået så dårlig en resultatmæssig start på foråret, men en meget opløftende præstation af et decimeret Brøndby hold.
Skrevet af simonstof
Jag har også svært ved at se FCK´s skulle være bedst udført da det er et banner der blive rullet id og så lidt fyrværkeri,men ja man ser jo forskelligt på det.

Jr
Kan godt lide at du lige skal fortælle at du har meget viden om fodbold og så i samme besked skriver Holst får sine første minutter på banen i dag i foråret, men han blev skiftet ind i sidste uges kamp, så der er vidst lidt huller i den viden.
Skrevet af Johnson1990
Jag har også svært ved at se FCK´s skulle være bedst udført da det er et banner der blive rullet id og så lidt fyrværkeri,men ja man ser jo forskelligt på det.

Jr
Kan godt lide at du lige skal fortælle at du har meget viden om fodbold og så i samme besked skriver Holst får sine første minutter på banen i dag i foråret, men han blev skiftet ind i sidste uges kamp, så der er vidst lidt huller i den viden.


Nu var banneret vel kun 1/4 af tifoen, men måske også svært at bedømme de to tifoer foran tv skærmen. I min optik var FCKs klart den flotteste i dag, men burde den vel også være på hjemmebane
Fodboldklubben København
Skrevet af JRman.u
I øvrigt bemærkelsesværdigt at de 3 kampe hvor der er scoret på hjørne mod BIF, er det 3 helt forskellige varrianter, og der er ikke en Brøndby spiller der så meget som snitter den mellem serven og bolden i nettet.

Aab, en mand løber frem og snitter den bagover (en rigtig Vilfort), så den burde de kende derude på vestegnen.

FCM, løber mod forreste stolpe og header ind i det lange hjørne. Brøndby vælger ikke at ha en på bageste stolpe, og det kostede her.

FCK, indlæg i det bageste område med formål at gå direkte på den. Sigtede rent faktisk direkte efter Jørgensen.

tror sgu de skal træne lidt mere på dødbolde derude. Jeg skrev i sidste uge om det, også hvor jeg forudsagde at det vile ske igen på dødbolde når de ikke er bedre.
det skete så allerede i næste kamp, og man kan godt antage at de rent faktisk tabte kampen på det, dog uden man kan konkludere det.
Men at komme bagud lige efter man selv har udlignet er ikke skide godt for de fleste jo.

Der kommer mange modstandere der er dårligere end dem de har mødt i de 3 kampe, men et er sikkert, de kan alle træne og invisterer i dædbolde.
FREM er Kult
Skrevet af Sir , moderator
Fin oplevelse i Parken i dag. Ingen ballade før eller efter kampen, intet jeg oplevede i hvert fald. God stemning, masser af fan-lir i begge ender og fin bold.
Parken kunne dog godt droppe alt det der pausehalløj. Akustikken er så ringe at selvom man rent faktisk gerne ville høre hvad der blev sagt i pausen, har man ikke en chance.
Dette er en signatur.
Skrevet af simonstof
Jeg syntes at den største fejl omkring deres dødbolde er at de vil dække mand mand, det forstår jeg simpelthen ikke når man er så lille et hold, ville til hver tid vælge at dække zone. For ved mand mand er du ude i at man må have Holst og lignende på et par modstandere som godt kan heade.
Skrevet af JRman.u
Det har jo intet med taktisk viden at gøre. Men ok, den var så lige gået min næse forbi, men meningen med det jeg skrev er jo reelt det samme, selvom han lige har har et par minutter i benene til forskel.

Selvom han så havde spillet samtlige minutter ville det stadig være håbløst at han skulle dække den klart farligste FCK header på dødbolde.
FREM er Kult
Skrevet af Schelden
"Ingen ballade før eller efter kampen"

- Så du, at BIF smed lightere(Og andet lort) efter Stephan Andersen?

Eller hoppede ind på banen efter udligningen?
København.
Skrevet af Sir , moderator
Nope, sad i den anden ende. Ude foran stadion var der roligt både før og efter, der hvor jeg befandt mig.
Dette er en signatur.
Skrevet af JRman.u
Kan jo ikke vide hvorfor de er gået over til mand/mand i denne kamp. de har dækket i zone de andre kampe og det gik så ikke.
Grunden til skiftet er nok de ville stå mere kompakt inden serven. Forstår så stadig ikke at de ikke har en mand på stolperne. Ved godt hvorfor man prioritere sådan, men synes det er klart forkert.
Men det er som man ser på det, begge dele har fordele og ulember.
En mand på den bagerste stolpe havde i dag måske haft en mulighed for at redde det hovedstød fra Jørgensen, dog langt fra sikkert.
Han havde næsten med sikkerhed snuppet den mod FCM.
FREM er Kult
Skrevet af Schelden
"Nope, sad i den anden ende. Ude foran stadion var der roligt både før og efter, der hvor jeg befandt mig."

- Fair nok.

Udover det, hvilket jo blot er dagligdag med deres fans, var der også god ro og orden, synes jeg. Jeg kom i hvertfald derfra uden problemer!
København.
Skrevet af simonstof
Det er ikke rigtigt.. De har sækket mand mand hele året, og det har især her i foråret vist sig at være et problem, men selvfølgelig lidt svært at klage over det når de i efteråret ikke havde samme problemer på dødbolde selvom mand sækkede mand mand.
Skrevet af JRman.u
De dækkede zone i de 2 første kampe færdig slut. tjek selv de 2 scoringer. Men der havde de også deres 3 bedste headere med. Agger, dumic og Elmander, hvilket gør at man godt tør gøre det.
FREM er Kult
Skrevet af Yarhhhhh
jeg synes ikke der er noget som helst ved den du mener der. Ikke engang de 2 BIF orienterede kommentatore synes det :-)


Jeg giver op.
Brøndby I.F El Infierno del Norte!!! I'll be back!
Skrevet af stanislawski
Daniel Blækker😉😉
Austria Wien 1860 München AC Milan København BK Frem Anti Brøndby siden 1993....
Skrevet af simonstof
Thomas Frank udtalte jo selv at de dækkede mand mand så her er du vidst helt galt på den, for tvivler på du ved mere om det end træner selv gør.
Skrevet af JRman.u
ja, i dag dækkede de mand/mand
FREM er Kult
Skrevet af boldundertryk
Tak til bold.dk for at kalde opgøret for et derby og ikke new ****.
annonce
0