Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK smed sejren i tillægstiden mod City i Youth League

Skrevet af bold
ons 5. okt 15:54

FC Københavns U19-hold smed en 1-0-sejr i tillægstiden, da danskerne spillede 1-1 mod Manchester City i Youth League. Læs hele nyheden her
Skrevet af Habana
Øv!
Skrevet af Maartiin
Men fair resultat, de kan komme langt de unge fck’er..
Skrevet af Slettet(552243222411)
Oev???
Uafgjort mod verdens stoerste club... I´d say that´s all rights!!?
Skrevet af Nandeyanen
Det luner lidt at Sevilla og Dortmund også fik 1-1.

City og FCK har begge 7 point og Sevilla og Dortmund begge 1 point.

6 points forspring ned til nr. 3 er meget fornuftigt med 3 kampe igen for at ende top 2.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Paul Allen.
Trods alt et stærkt resultat mod et hold der har vundet Premier League 2 de seneste 2-3 sæsoner. Vi tager dem på hjemmebane. De her drenge er rigtig, rigtig gode. Fremtiden kan kun blive lys for FCK.
Skrevet af Yus84
Det u19-hold der. Wow
Skrevet af Ks1976
Målscoren hedder 7-2 i fcks favør. City 9-4. På bolds egen stilling ligger fck nr 1 😁. Sikker på de kører dem over på hjemmebane
Skrevet af 99Lupus
Man forstår efterhånden godt at nogle af de de store udenlandske klubber er klar til at give kassen for de unge danske spillere. Nu har FCK selvfølgeligt lidt vej endnu, men de er godt på vej til at sikre, at Danmark for 5. år i træk har et hold med i knock-out-fasen af UYL. De foregående fire gang med Midtjylland.

Nu er jeg ikke så stærk i Københavnernes akademi, så er der nogen der kan fortælle mig, hvor mange af holdets profiler der er en fast del af førsteholdet?

Midtjylland har flere gange haft et par stykker der har spillet for både u-holdet samtidigt med at de har spillet regelmæssigt med førsteholdet. Jeg tænker den erfaring de unge spillere får her, og som helt sikkert er nemmere at få i klubber som Midtjylland og København end City og Dortmund, er guld værd for spillerne.

Så håber jeg førsteholdet har set med, og har lært hvordan City skal håndteres.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af Klemme10
Ikke at jeg skal gøre man city ungdomshold til dårlige! Men verdens bedste hold? Du ved godt at senior holdet først spiller iaften ikk?😅
Skrevet af quazz
@99Lupus

Det er faktisk kun målmanden, Andreas Dithmer som er en fast del af førsteholdstruppen som 4. målmand.

De mest nævneværdige talenter er kantspiller Noah Sahsah, defensiv midt og anfører William Clem, forsvarsspiller Ethan Amundsen-Day samt målmand Andreas Dithmer. De bliver nok alle sammen rykket op meget snart. Der er dog helt sikkert også flere på dette helt absurd stærke u19-hold som bliver en del af førsteholdstruppen før eller siden. Begge Rasmus Højlunds brødre (Oscar og Emil) startede inde.
Skrevet af kimjen
Respekt og en indikation af en kæmpe overraskelse i aften 🇩🇰
kimjen
Skrevet af bims
Nej, om snart er de unge talenter spredt for alle vinde - det er historien om den bedste danske række...det er komplet umuligt at holde på spillere af bare middel kvalitet, så...
Skrevet af Bobby Wrenøe
@direktehjoerne:

Man Shitty verdens bedste hold? Måske! I hvert fald et imponerende hold i Premier league. Mangler dog at lande det altafgørende mesterskab i champions league.

Man Shitty verdens stoerste club? Not even close ….
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
annonce
0