Snak

Mere indhold efter annoncen
Jamen du svarer jo heller ikke andre her i tråden. Men det må være et tilfælde.

Og jeres regnskaber ligger frit tilgængelige. Det er sjov læsning.
Pep

Du kan ligeså godt give op. Han svarer på intet. Er jo helt på månen. Men den sidste konspirations teoretiker er åbenbart ikke født..
Hele Danmarks hold - den er sgu god! :) Tag til Jylland og optræd med den!
Kom nu videre drenge. Ingen grund til at diskutere det hul i jorden derude på Vestegnen.
Der er vel ingen i DK udover Per Frimann som helt seriøst regner BIF som noget som helst.
De snakker og snakker og lukrerer på ting der skete for 20 år siden.
Pep@

Selvfølgelig er det ikke godt nok... Det har jeg jo ikke sagt det var.
Ligesom det heller ikke er godt nok når FCK flere år i træk ikke vinder DM.
7 nederlag i streg er voldsomt... Men man skal bare give et nuanceret billede af situationen. Man kan jo ikke bare sige at fordi man er Brøndby men stort set mister et helt helt guld hold så skal man bare blive ved og ved at overpræstere.
Da man vandt 9 i streg var det jo også vildt fordi man ikke følte man havde holdet og truppen til det.... Men det var stolpe ind.
Du kan jo heller ikke fjerne næsten alt kvalitet fra Liverpool og så sige fordi man hedder Liverpool skal man bare vinde....
Når man mister spillere, får røde kort i 3 kampe, har 3 nøglespillere ude, skader så kan det være svært mod trupper der er bedre end en selv og så kan man komme ind i en ond cirkel.....Men det er da slet ikke resultatmæssigt godt nok og havde det været i en grundspils turnering og havde man ikke vundet mesterskabet sidste år havde træneren da været til kraftig debat.
Selvfølgelig er det ikke godt nok... Det har jeg jo ikke sagt det var.
Ligesom det heller ikke er godt nok når FCK flere år i træk ikke vinder DM.
7 nederlag i streg er voldsomt...


Men et er sgu da også pinligt for FCK? Hvad er det så du brokker dig over når folk siger at det er pinligt? Det er det jo. Men ja, det er resultat af omstændighederne, men det fordrer jo også at man kigger indad først og fremmest. Du møver dig ind i en tråd om FCK og FCM lg sviner FCK til? Måske du skulle koncentrere dig om din egen butik og forholde dig til hvordan en status som en rigmands legetøj rimer på de værdier du så helligt hævder at stå for. Indtil fremstår du blot hyklerisk og desillusioneret.
Pep@

Jeg prøver at være saglig og argumenterer for mine holdninger.
Jeg sviner ikke dig til som person.
Som du selv siger er der mange omstændigheder der gør denne stime dårlig men om man skal bruge ordet pinlig ved jeg nu ikke.... Det var min pointe. Mere skuffende. Jeg kvitterede blot på at Brøndby sidste år på denne tid spillede bedre bold end FC klubberne gør i øjeblikket og endda med et langt større spiller budget. Så er der folk som blandt andet dig der begynder at tale en masse om BIF og deres økonomi mv. som slet ikke havde med sagen at gøre.
Hvis vi skal tale sammen må du få en respektfuld tone. Det må man sgu kunne forvente herinde selvom man er på hvert sit hold. Tak.
Jeg kvitterede blot på at Brøndby sidste år på denne tid spillede bedre bold end FC klubberne gør i øjeblikket


Det kommer vidst an på hvad man ligger i at "spille bedre". Mere underholdene, ja. Rent fodboldfagligt, langt fra.
Du er saglig og argumenter for dine holdninger? That´s a new one..

Kan du så ikke som den regnskabs haj du er fortælle os mindre bemidlede om bifs strålende økonomi?
Som du selv siger er der mange omstændigheder der gør denne stime dårlig


Men når du vurderer FCK er pinlige er der ikke helt så meget plads til forklarende omstændigheder. Så det bare den hårde dom.

Jeg kvitterede blot på at Brøndby sidste år på denne tid spillede bedre bold


Gjorde de da det?
Tror de fleste husker BIFs mesterskab som et der blev vundet på trods af man spillede ret tamt. Kampen I Aarhus der vist er blevet en BIF legende fordi man var en mand nede, der var man jo presset og klart det dårligste hold - sådan var det i mange kampe for BIF sidste år.
Man orker næsten ikke at høre på at det var et hold vi skal føle os underlegne i forhold til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce