Snak

Mere indhold efter annoncen
Men Brøndby er hele Danmarks fodboldhold. Så alting bliver godt igen. Haha. Jesus christ
Ntx

Tak for et godt grin gennem hele tråden. Det er god humor at komme ind og belære de store hold om hvor godt man skal spille, på dagen hvor man selv har slået klubrekord for den dårligste stime nogensinde og samtidig kritisere alle andre for ikke at anderkende at man er på vej frem.

Jeg håber inderligt at du fortsætter og at mit hold aldrig kommer til at spille lige så godt som Brøndby.
Skal man skære helt ind til benet må BIF være tilfreds med top 6 efter omstændighederne....


Er det ikke lidt selvmodsigende at holdet med det 3. største budget skal være tilfreds med top 6, når hele dit argument går på at FCK og FCM har større budgetter?
Nu blander du pære og æbler sammen.
Om man har vundet 9 i streg eller tabt 7 i streg har intet at gøre med at BIF bevæger sig mere og mere i den rigtige retning. Og det vil de kommende år vise. Betyder ikke man skal blive mestre men at man udvikler sig mere og mere så hele danmarks hold igen er at finde i toppen:)
Synes nok BIF var bedre og mere underholdende spillende.


Du vist også Brøndbyfan.

Men vinderen sælger nok heller ikke alle sine profiler næste år og næsten stiller med et nyt hold.


Det plejer da at ske at et mesterhold mister en masse af sine profiler. Det der ikke noget underligt eller nyt ved.

Når du raser over det niveau FCK og FCM spiller på lige nu, så kig i øvrigt lige på hvor mange spillere de har skiftet siden sidste år. Vel nogenlunde det samme som BIF, blot uden af falde så markant i niveau.
Mange af de forklaringer du bruger på BIFs forfald kunne du ligeså godt bruge på FCK og FCM, men der vælger nogle at vende den om og sige at de burde være bedre fordi de har så mange nye.
Ting tager tid og kontinuitet er nøglen. Den har hverken FCM eller FCK heft endnu med alt det nye de har fået ind de sidste to transfervinduer, så måske det ikke er så underligt endda at spillet ikke er super smukt.
Det store spørgsmål for mig er mere om vi fremover må forvente at se topholdende spiller mindre smukt fodbold netop fordi spillerne bliver kortere tid og det er mere en sjældenhed at de vil have hold der har haft tid og kontinuitet på mange pladser.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ketelsen@
Nej det er det ikke når man ser på holdets kvalitet. Når man ikke bruger penge og går efter kvalitet så er man ikke bedre end nr. 6
@Babser

Kan sagtens følge dig men der er jo forskel på hvem der hentes ind.
BIF køber spillere for max. 8 mill.
FCK langt langt højere og så må man vel også forvente mere:)
Fck sælger spillere for langt højere priser en hele Danmarks stolthed. Det er du med på, ikke?
Du får også mere. FCK ligger pt nummer 1 og har klaret sig bedre i Europa, BIF ligger nummer 6 og var ikke så heldige med deres Europæiske indsats.

Må ærligt sige at jeg syntes du smider et forskelligt sæt kriterier ned over dem du holder af og dem du ikkke kan lide. Det gør sammenligningen lidt svag.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@Babser

Siger bare at INGEN klub kan klare en sådan åreladning som BIF har haft gennem to sæsoner. Så vil det kunne mærkes og ses på resultaterne. Og det ser man nu.
Holdet er ikke bedre end nr. 6. Så kan man altid diskutere kvalitet og om CV har svigtet i hvad der er hentet ind osv osv.
NF har måske også en grænse for hvad han vil finde sig i og at hans arbejds betingelser bliver værre og værre.
annonce