Snak

Mere indhold efter annoncen
@David

Det godt David du tror du ved så meget om det.....
Gå du bare i den tro.
Brug dog i stedet tiden på at debattere hvordan din egen klub kommer til at fungere uden ledere der snyder og bedrager....
BIF har faktisk overraskende mange fans i Jylland
Barcelona Brøndby Fiorentina Ajax
Haha. Du bliver simpelthen ved. Har du 1 eller 2 sølvpapirshatte på nu?
@Lynge

Det er nemlig det de har og de skaber en kanon stemning til alle kampe...:)
Nå men du svarer nok ikke hverken Ludo eller mig. Sjovt når Ludo smider fakta på bordet - og du så begynder, at tale om et sponsorat rygte. Så bliver det næsten ikke dummere. Men fortsæt du bare stilen. Jeg ser frem til, at de kommende mestre tæver hele verdens fodboldhold på søndag.
Prøver for sidste gang David. Jeg diskuterer ikke økonomien herinde og især ikke med folk der tydeligvis ikke ved nok og er unuanceret og ikke ser helheden. Kunne jo være jeg havde noget viden du ikke har men som jeg ikke kan komme nærmere.. Danmarks hold vinder sikkert ikke søndag men det går nok også skal du se...
God kamp
Sander Svendsen - good one! Vi har endnu en komiker i huset :)

Det gør det stadig ikke til Danmarks hold. Alle hold har fans i hele Danmark - fordi folk flytter rundt. Så kan det godt være at Brøndby har flere - men ja, hvis I har brug for det som en del af jeres "identitet" at være hele Danmarks hold, så fyr den endelig af :)
Brug dog i stedet tiden på at debattere hvordan din egen klub kommer til at fungere uden ledere der snyder og bedrager....


Altså ligesom du brugen en masse tid på at din klub er et stykke legetøj for en rimand der har tjent sine penge på børnearbejde og meget andet uetisk lort?

Altså manden du syntes er sej.....


Du kan jo ikke mene at andre skal forholde sig til hvad der engang havde en direktør der blev dømt for ugerninger uden at forholde dig til at din klub er financieret af Jan Bechs penge der jo er fremkommet på en måde vi alle ved.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@Babser

At komme i fængsel er den hårdeste straf man kan få.
Det er horribelt. Skandaløst. Så tror du skal gå meget stille med dørene når vi taler om hvordan man er kommet til penge og hvem der har gjort hvad og hvorfor...
Nå du har hemmelig viden? Ja det burde jeg naturligvis havde forudset. Fortæl mig lige. Er der når du står bag disken i hytten eller via dit job i pølseboden, at du kommer i besiddelse af de guldkorn?
annonce