Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af davidbowie
Men Brøndby er hele Danmarks fodboldhold. Så alting bliver godt igen. Haha. Jesus christ
Skrevet af JKetelsen
Ntx

Tak for et godt grin gennem hele tråden. Det er god humor at komme ind og belære de store hold om hvor godt man skal spille, på dagen hvor man selv har slået klubrekord for den dårligste stime nogensinde og samtidig kritisere alle andre for ikke at anderkende at man er på vej frem.

Jeg håber inderligt at du fortsætter og at mit hold aldrig kommer til at spille lige så godt som Brøndby.
Skrevet af JKetelsen
Skal man skære helt ind til benet må BIF være tilfreds med top 6 efter omstændighederne....


Er det ikke lidt selvmodsigende at holdet med det 3. største budget skal være tilfreds med top 6, når hele dit argument går på at FCK og FCM har større budgetter?
Skrevet af Ntx21
Nu blander du pære og æbler sammen.
Om man har vundet 9 i streg eller tabt 7 i streg har intet at gøre med at BIF bevæger sig mere og mere i den rigtige retning. Og det vil de kommende år vise. Betyder ikke man skal blive mestre men at man udvikler sig mere og mere så hele danmarks hold igen er at finde i toppen:)
Skrevet af Bløde babser
Synes nok BIF var bedre og mere underholdende spillende.


Du vist også Brøndbyfan.

Men vinderen sælger nok heller ikke alle sine profiler næste år og næsten stiller med et nyt hold.


Det plejer da at ske at et mesterhold mister en masse af sine profiler. Det der ikke noget underligt eller nyt ved.

Når du raser over det niveau FCK og FCM spiller på lige nu, så kig i øvrigt lige på hvor mange spillere de har skiftet siden sidste år. Vel nogenlunde det samme som BIF, blot uden af falde så markant i niveau.
Mange af de forklaringer du bruger på BIFs forfald kunne du ligeså godt bruge på FCK og FCM, men der vælger nogle at vende den om og sige at de burde være bedre fordi de har så mange nye.
Ting tager tid og kontinuitet er nøglen. Den har hverken FCM eller FCK heft endnu med alt det nye de har fået ind de sidste to transfervinduer, så måske det ikke er så underligt endda at spillet ikke er super smukt.
Det store spørgsmål for mig er mere om vi fremover må forvente at se topholdende spiller mindre smukt fodbold netop fordi spillerne bliver kortere tid og det er mere en sjældenhed at de vil have hold der har haft tid og kontinuitet på mange pladser.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Ntx21
Ketelsen@
Nej det er det ikke når man ser på holdets kvalitet. Når man ikke bruger penge og går efter kvalitet så er man ikke bedre end nr. 6
Skrevet af Ntx21
@Babser

Kan sagtens følge dig men der er jo forskel på hvem der hentes ind.
BIF køber spillere for max. 8 mill.
FCK langt langt højere og så må man vel også forvente mere:)
Skrevet af davidbowie
Fck sælger spillere for langt højere priser en hele Danmarks stolthed. Det er du med på, ikke?
Skrevet af Bløde babser
Du får også mere. FCK ligger pt nummer 1 og har klaret sig bedre i Europa, BIF ligger nummer 6 og var ikke så heldige med deres Europæiske indsats.

Må ærligt sige at jeg syntes du smider et forskelligt sæt kriterier ned over dem du holder af og dem du ikkke kan lide. Det gør sammenligningen lidt svag.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Ntx21
@Babser

Siger bare at INGEN klub kan klare en sådan åreladning som BIF har haft gennem to sæsoner. Så vil det kunne mærkes og ses på resultaterne. Og det ser man nu.
Holdet er ikke bedre end nr. 6. Så kan man altid diskutere kvalitet og om CV har svigtet i hvad der er hentet ind osv osv.
NF har måske også en grænse for hvad han vil finde sig i og at hans arbejds betingelser bliver værre og værre.
Skrevet af davidbowie
Så længe i er hele Danmarks fodboldstolthed, så skal det hele nok gå. I mangler bare lige at informere kongehuset.
Skrevet af Ludomania
@Ntx21 Et hurtigt spørgsmål: Brøndby har solgt spillere for 86 millioner kroner og har derfor ikke betalt løn til dem siden August sidste år.

Syntes du så at 83.3 millioner i "overskud" er et godt regnskab og "på vej frem"?

Brøndby har vundet mesterskabet og har kvalificeret sig til at spille Europæisk gruppespil. Den Europæiske kampagne alene gav 93 millioner?

Brøndbys gæld er i samme periode STEGET med 11 millioner kroner?

I min verden har Brøndbyernes IF A/S reelt tabt 13 millioner i sidste halvår af 2021 mens de samtidig har solgt deres absolut mest værdifulde spillere (Eller, Schwabe, Hermannsson og Jung fik man ikke noget for i klubben der er på vej "fremad"). Det er en klub med væsentligt færre steder at hente rigtige penge indtil Masterclass giver gode produkter = der er ingen måde at TJENE penge på udover arrangementer og tilskuer indtægter?

I min verden ligner Brøndby atter en klub der er på vej ned i sølet. En god økonomisk sæson, og næste uden Europæisk gruppespil og manglende salgsemner bliver katastrofal.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ntx21
@Ludo

Husk der er snak om en kæmpe stor sponsor der er på vej. Det kan vende op og ned på meget.. Jeg tager udgangspunkt i hvordan det har set ud og hvordan man har udviklet sig over de sidste 2-3 år. Jeg er optimistisk...
Skrevet af davidbowie
Ludo

Der er også tale om, at Elon Musk dropper Twitter købet og bruger de 44 milliarder $ på Brøndby. Et andet rygte går på, at fremover er der ingen præmier i euro lotto. For alle pengene vil gå til Brøndby. Brøndby vinder Champions League inden for 5 år. Du hørte det her først!
Skrevet af Ludomania
@Ntx21 Tror du at en "Kæmpe sponsor" (Som vel stadig er den "Kæmpe sponsor" der har været snak om i 6 - 7 år nu) vil lægge så mange millioner at Brøndbyernes IF A/S kan få sorte tal? FCK, der nok er de bedste til at malke penge fra sponsorer får 10 millioner årligt fra Unibet for trøje sponsoratet. Selv en "Kæmpe sponsor" vil ikke vær nær nok til at stoppe hullet der er ved at opstå i Brøndbys pengekasse... igen..

Er det Etihad der er på vej eller?

@davidbowie Betyder det at mine 160 kroner for min Eurojackpot kupon er spildt :( Måske kan Brøndby får flere af DBU´s kroner, de er vist allerede slyngveninder?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Fc Kjøbenhavn
Sys faktisk i er lidt hårde ved ham nu.
Tillykke til Kyle Rittenhouse.
Skrevet af fcmidt1650
Har kun læst de først 3-4 side af denne tråd, hvor der er mange ikke FCX-fans der synes det lavt niveau. Okay fint nok - tillader mig bare at siger begge (FCM/FCK) har haft periode, med lav point høst, så dette er jo en sæson hvor nummer 3-4-5 havde chance for at kommer tæt på, øhh de kom de så ikke.

En anden ting forklar mig lige hvorfor der ikke er indirekte frispark, da FCK prøve at lave selvmål.
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Mahimahi
Fc midt

Fordi han spiller bolden først, det står i fodboldloven. Hvis han forsøger at spille den, og den så rammer hans arm, så er der ikke noget.
Skrevet af Ntx21
@Ludo

Lad os se hvad de kommende år bringer. Håber at du til den tid stadig er herinde.
FCK får rigelige kvaler med at holde FCM og BIF bag sig. Klubben med de store armbevægelser skal jo i følge dem selv vinde 8 af 10 mesterskaber...
Det ser sgu ikke så godt ud pt...
Skrevet af davidbowie
Og vi håber du stadig er her til næste årsregnskab for hele Danmarks (eller verdens?) fodboldhold. Så er i sgu nok (igen) kandidat til luksusfælden. Jeg vil glæde mig til det - på dine vegne.
annonce
0