Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er det jeg intet ved om? At i har kørt med kæmpe underskud år efter år? Og konstant har underskud på driften? Det kaldes fakta, makker.

Og igen. Hvorfor kommer du med alt dit Brøndby propaganda i en tråd der omhandler en kamp om mesterskabet? Som Bif ikke er en del af. Fordi din klub er totalt til grin i slutspillet?
@stop dig selv David.
Det handlede fra start om at nogle kommenterede på at BIF spillede langt bedre sidste år på denne tid end det skræmmende niveau FC klubberne pt. viser trods et kæmpe stort spiller budget. Og dagens kamp var igen pinlig for dansk fodbold.
Han hedder Jan Bech Andersen. Og han er for sej:) Men har lavet tåbelige ting. Ja. Men kommer jo ikke i nærheden af FCK´s ledere


Nej, FCKs ledere har ikke tjent deres penge på børnearbejde, handel med terrorregimer, bestikkelsesager og paradise papers. Det ved vi jo Jan Bech har gennem Glencore.
Det den mand du syntes er for sej. Samtidig med du hylder BIF for fantastiske "værdier".
BIF er bla financieret af børnearbejde....samtidig med man har rendt rundt med "Red barnet" på trøjen.
Det sørme en sej fyr og nogle flotte værdier du hylder :-D


On topic.
Lortekamp i Herning, men resultatet var jo fair nok. Et resultat FCK kan bruge til meget mere end FCM.
FCK skal vel sætte point til i to kampe mere end FCM gør. Der er blot fire tilbage og FCM ligner heller ikke et hold der ikke nemt kan sætte point til i en kamp eller to. Nu har vi en kamp i Brøndby i næste uge. Brøndby er simpelthen så elendige, så den er der gode muligheder for at vinde. FCM skal en tur til Aalborg. De er også favorit der, men den ser umidelbart mere vanskelig ud end FCKs kamp.

Det ser OK ud med et Københavns mesterskab, men fuck det nu ikke op.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Sjovt du taler om pinlig, når du holder med Brøndby. For det de viser er da ganske pinligt.
@David

Igen taler du om noget du ikke ved noget om...
Det er alt for billigt at sige et hold er pinligt når det taber mange kampe.
Men der det nu det? Kig på holdet, kig på skader og karantæner. Så er det vel ikke pinligt man pt. taber til bedre hold i suppen. BIF er jo ikke mere end nummer 6 pt. Så hvad er det du synes er pinligt?
De kæmper, fighter og slås for hinanden. De hænger ikke hinanden ud i pressen. De kommenterer ikke på deres træner og ledelse.. De forsøger.
Hvad er det der er pinligt pt. om BIF i din optik?
Forklarer mig lige, hvorfor jeg skulle svare på dine spørgmsål. Du svarer jo på intet selv. Så er det ikke lidt omsonst.
Det er fordi du udtaler dig om BIF´s fremtid på den økonomiske del..
Og her ved du tydeligt ikke så meget...
Men hvad der er pinligt ved det nuværende Brøndby hold har jeg svært ved at se...
Men så kunne du jo hjælpe mig.
Jamen hvad er det du ved om Brøndbys økonomi? Slå sig endelig løs. For det er jo faktuelt, at de i utallige år har kørt med underskud på driften. Og i gør det stadig. Men tallene blev pyntet af jeres Europa cup lottokupon i år. Men den er væk næste år. Det er du med på, ikke?
Og du synes ikke jeres indsats i slutspillet tangerer til det pinlige? Utroligt nok, så kender jeg flere Bif fans som deler den holdning. Men det må jo så være lodret forkert.
Det var en af de mest 0-0-agtige kampe jeg længe har set. Den gik lige præcis som FCK ville ha det. Tydeligt at FCK er et hak bedre.

På lægterne vandt udeholdet dog suverænt. Vanvittig stemning mens man bare kunne stå og se på en hel endetribune der var musestille på nær når de engang imellem klappede i takt.

Håber BIF eller andre snart stepper op så vi igen kan få en guldkamp med ordentlig stemning fra begge hold. Det gør bare det hele lidt sjovere.
annonce