Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JKetelsen
0-0 og ingen mål i CHL.
Mod et hold der er 10 mand på udebane og med et B hold.....
Så det synes jeg ik er vanvittigt imponerende...


0-0 mod verdens bedste hold i CL
Mod et hold man udspiller i sådan en grad at de må trække et rødt kort og derfor bliver reduceret til 10. Begge hold stillede med et B hold...

Nej det er da slet ikke imponerende :D

Historisk dag for dansk fodbold

I øvrigt rigtig god dommerpræstation. Lavede han overhovedet en fejl?
Skrevet af Tha_BinGo
At man kan kalde det et mirakel og historisk og alt muligt andet, med 11 mod 10, et annulleret mål og brændt straffe til City, som også stiller i en langt fra stærkeste opstilling på udebane - det siger bare lidt om, hvilken lav standard der er i DK fodbold.


Det siger vel også lidt om dig at du overhovedet ikke forholder dig til at FCK også stiller i en langt fra stærkeste opstilling grundet skader.

Det er selvfølgelig ikke historisk eller et mirakel, men et kæmpe resultat, når man tænker på at fx Grealish blev købt for mere end hvad hele FCKs start-11 er værd.
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af LaksenRFC
Til FCK fans. Luk jeres ører for forsmåede fans, der ikke kan give fuld respekt til FCK. Jeg gad godt se det danske hold, der kunne opnå samme resultat. Selvfølgelig var FCK også heldige, men det skal der også til. Stort tillykke
Skrevet af Stefzka
JimWendler

En af grundene kunne være at FCK selv er aldeles ramt på skader, og spillede uden en decideret angriber. Vi mangler Cornelius, Zeca, Falk, Vavro med flere.
Skrevet af DameNdoye2.0
JimWendler

Sjov logik. Da FCM blev rundbarberet af Benfica i begge kampe, var du så ikke en af dem der sagde at man ikke kunne have forventet andet? Spillede dit eget hold FCM ikke i overtal imod AGF og var stadig det dårligste hold? Man skulle tro i var klogere.
Skrevet af beringer
Flot af FCK at få et point imod City..., om end det lige skal tages med, at City har langt flere chancer end FCK, selv efter at være kommet i undertal..., som de spillede i 60 minutter...

Jeg forstår ikke at man ikke forsøger en smule mere..., selv i de periode hvor man faktisk holder på bolden, er det 1 meter frem, og så til siden og så baglæns...

De spillere City havde på banen, efter at KdB gik ud, havde ikke kvaliteterne generelt til at flænse FCK op..., men alligevel spiller FCK EKSTREMT langsomt.

Jeg er skuffet over MO, både i dag, og generelt efter han er kommet tilbage..., han har vel spillet samlet 1½ god kamp..., de bedste spillere for FCK er som i første kamp, Grabara, VK og så Elias...., Boilesen spillede også en godkendt kamp..., men ikke mere.

Kampens nedtur, må klart være Grønkjær der husker som en si holder vand, og som sidder og får ståpik over en aflevering på 3 meter, samtidig med at han intet husker af hvad City gør...., da Cancello sender sit skud afsted; "Det er vel det bedste forsøg, efter de er blevet 10 mand!"...., nå ja, for KdB´s forsøg mod det lange hjørne hvor Grabara også skulle ud i fuld længde var ikke bedre...

Jeg synes ikke at dette er bedre end kampen mod Barca..., og faktisk sidder jeg og er en smule skuffet, for synes tidligt efter det røde kort, at City viser at de ikke vil agere længere..., og man derfor godt kunne have forsøgt noget mere rent offensivt.

Men det er min mening..., FCK har ALDRIG haft en mulighed for at vinde over en GIGA-klub, der var større end i dag...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Teufel
Det er ret nemt at se FCK er i Europa og at en del andre danske hold ikke er. Det første kan man se i statistikken hvor det fremgår at FCK i dag har spillet lige så mange kampe i CL som alle andre danske hold til sammen....!!!

Dernæst kan man så se at FCK i denne sæson har fået point i 75 % af de internationale kampe de har spillet. Hvor mange andre danske hold er det nu der jævnligt præsterer det....???

Men mest af alt kan man se det på alle de tudeprinser her i tråden der mener at det er for ringe FCK ikke gør det bedre end 0-0 mod et af verdens bedste klubhold. Hvis det er så dårligt hvorfor gør jeres egen klub det så ikke bedre?

Og hvis det for fans af andre klubber er trættende at høre på FCK når der spilles EL og CL, hvor trættende tror I så det er for FCK fans der nu i 15 år har skullet høre fra fans af andre klubber der ikke selv præsterer det samme at det er for dårligt uanset hvad FCK gør... Måske man bare skulle klappe i og se på sin egen klub i stedet for at have så travlt med FCK.

Og til de fans der roser FCK; respekt for det. Det er fedt at se der findes nogen som kan tale pænt om dem der er deres modstander i weekenderne.
Transfer i euro og spillere fra 2011-2021 fra BL klubber til: Dortmund 386,2 mio - 29 spillere Bayern 238,2 mio - 21 spillere Wolfsburg 212,8 mio - 27 spillere Men kun én klub kan få skyld for at ødelægge en liga...
Skrevet af Ajungsled
Vi kan jo se hvor tæt dansk fodbold kommer på et lignende resultat de næste 10 år!! Os i Parken ser det som et kæmpe resultat! Hvad andre mener må de jo selv om…
Skrevet af LinhBha
City ville ikke og FCK kunne ikke.

Derfor ender det uforløst og 0-0.. Specielt efter det røde kort trillede City jo den bare rundt for 0-0 og en plads videre samt sparer kræfter inden kamp mod Liverpool søndag
Skrevet af KiksetIndspark
Godt forsvaret af FCK. Men hvor må det være en ambivalent følelse bagefter, når man er så dårlig, at man ikke kan skabe noget imod et hold med 10 spillere..
Skrevet af Dorbjenen
@JimWendler

Uanset om du så kampen eller ej, så er det vel til at regne ud, at et så skadesplaget, dansk fodboldhold, som ikke ligefrem har spillet prangende fodbold igennem længere tid, ikke kan regne med at få noget som helst med fra et måde med verdens måske bedste hold lige pt. FCK stillede med et halvt hold på 20 eller derunder, og uden et tilsvarende antal profiler - endda uden angribere!
Uanset at City sparede nogle profiler, så var det stadig et verdensklassehold de stillede med, og en mand i undertal kan de stadig spille bolden rundt - de blev til gengæld ikke rigtigt farlige. Forskellen på dansk fodbold og de bedste hold i verden er bare utroligt stor. Hjemmebanen kan kun flytte en så langt, og mod et hold som city er det ikke nok, for at få en sejr. Det var en flot kamp af FCK, der gjorde en rigtig god figur. Med lidt held havde de måske endda kunne få mere med.
At insistere på, at man skal hive mere med hjem fra sådan en kamp er noget verdensfjernt.
Skrevet af MesutCazorla
Jeg kunne ganske vidst ikke se kampen i aften. Men hvordan kan der være så bred enighed om at det er et flot resultat at man formår at kæmpe en 0-0 hjem, på hjemmebane og en mand i overtal det meste af kampen?
Uanset hvilket hold de spiller mod, så bør det altså ikke være godkendt at spille til nul mod et hold der har en spiller mindre på banen så længe.


Ej, hvad er det du siger. Det her var ikke en kamp mod Vejle eller Hobro, men mod verdens bedste fodboldhold lige nu. Selv med en mand i overtal, er City på alle måder favoritter mod FCK - læg så dertil, at FCK skader in mente. Et hold, der er så stærkt organisatorisk som Man City, løber en klub af FCKs størrelse, ikke bare sådan lige op og scorer mod.
Skrevet af DameNdoye2.0
Men det er min mening..., FCK har ALDRIG haft en mulighed for at vinde over en GIGA-klub, der var større end i dag...


FCK har allerede vundet over giga-klubber såsom United. Der er vigtigere milepæle end dit lidt spøgelsesagtige "Slå en giga klub". Nej, det er vigtigere at have chancen for at kunne spille EL efter nytår, og City er en klub der sagtens kan vinde med ti mand, og det ville du vide hvis du havde forstand på fodbold. Nu prøver jeg bare at hjælpe dig, da jeg ellers ville ignorere så lavt et niveau. Det er selvfølgelig nemt nok at sige at man skulle have gået efter sejren, men havde man så tabt, så havde du jo også været her med noget andet kritik. Det er jeg skam sikker på.
Skrevet af lottomunken
Hmmm..

Så budget argumentet skal altså ikke tages i brug idag, dette resultat er altså ikke ekstremt pinligt for City, men for FCK kan man forstå..

Det er edderdulme pinlig at der sidder Brøndby fans og andre og gør hvad de kan for at skyde et 0-0 resultat ned... Tænk hvis i bare havde 1 % samme forventninger til jeres egen klub som i har til FCK, hold da maw en liga vi kunne have...

On topic..

Edderfusme ærgerligt FCK ikke stiller i stærkeste opstilling idag, er helt sikker på Falk, Zeca og Cornelius kunne have hjulpet en del..

Og ham Boile, det er edderdulme vildt så vigtigt han er for det forsvar...

Og nej, det er ikke et mirakel at spille 0-0, men det er edderfræsme et historisk resultat, og temmelig vildt at kunne tilføje dette Man C hold til rækken af storhold der ikke kunne få fuldt hus imod FCK i Chl.. Temmelig vildt at det kun er Real Madrids Champions league vindende mandskab der har fået begge sejr imod FCK i 5 besøg..

FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af PaToJensen
Hold nu fucking kæft hvor er det vildt at det kunne lade sig gøre !
Fantastisk med point. Vi får aldrig en større chance for at score imod City igen, men jeg er sgu fucking ligeglad!! Så stolt af FCK og hele Parken i aften
Kom så Dortmund ! I vender sgu den 0-1
Skrevet af klunseren
MANDFOLKE INDASATS!!!!! Hvor er det dog fedt at se det "gamle" fck igen, efter Nees har taget over! 0-0 mood shity tager vi sgu anyday! Godt kæmpet!!!!
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
Mindreværdet har aldrig været større.
Keep it coming
Skrevet af vbkbh
Flot af FCK
R...syg kamp som neutral seer
Boilesen må have spillet sig meget tæt på VM truppen. Virkelig stærk kamp af ham
Skrevet af 1992
Sku flot fck
Skrevet af Bell
Hvad enten City stiller med et B- eller et C-hold, så kan alle de tosser der har så travlt med at sige at FCK skal vinde alt i DK med det budget så smage på tallet 15,52.
Det er transfermarkt´s pris forskel på Manchester City og FCK. Prøv lige at vurdere om deres eventuelle C-hold måske er en smule bedre end FCK´s A-hold.
Et A-hold der desværre ikke kunne spille i dag pga nogle få og uheldige skader......
annonce
0