Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var en meget lige kamp, synes det var et klasse eksempel på en 0-0. Det ændrede et drop så på...

Begge hold havde deres momenter, og egentlig en fed kamp.

Synes nu ikke FCM spiller specielt svinsk, det har før været værre. Jeg synes derimod at FCK slipper for mange gule kort. Men ja sådan ser øjnene jo forskelligt :)
På trods af kollektiv offday er FCK bedst indtil de blev trætte til sidst, fortjent hvis der skulle være en vinder.

Forfærdelig dommer
Det kunne meget vel være det øjeblik der sender mesterskabet til FCK. Av av av den må gøre ondt på selvtilliden for Olafsson.
@Cirsten

Tolker på hvad? Om sejren var ufortjent?

Det var det jeg spurgte ind til, så ved ikke helt hvad det er du svarer på eller mener at jeg tolker på.

Men min tolkning af kampen er, at uafgjort havde været fortjent.

@sander hansen


Synes nu ikke FCM spiller specielt svinsk, det har før været værre. Jeg synes derimod at FCK slipper for mange gule kort. Men ja sådan ser øjnene jo forskelligt :)


Om det er svinsk eller ej, må du selv bedømme, men jeg så ret mange svingende arme og albuer fra jydernes side, og når de selv blev ramt, lå de og vred sig. Og For mange gule? Ja FCm fik da ikke særlig mange. Især ikke på den hvor ham den mørke, gik efter Vavro ved sidelinien i stedet for bolden.
Steinlein´s blik, it´s pure gold :)
Jeg er for resten dødtræt af den her ´internationale linje´, som bare lader til at være kodesprog for at dømme dårligt og usammenhængende fra kamp til kamp.

Hvem har bedt dommerne om at dømme sådan? Hvem skulle have interesse i det? Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste fodboldklub i Danmark der skulle ønske det her.
FCK
CC1988
Det var en røvsyg kamp, og FCK var niveauer under hvad de leverede mod PSV ex. Men 0-0 havde været fint, ingen dominerede, ingen skabte noget specielt. Der var et hav af frispark.
Men ufortjent er det ikke.
Cc1988 FCK var vidst bedst ihvertfald i målmandsspillet
God overskrift - rent tyveri
Thorup Raus!:))))))
annonce