Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Mambo
Meefa: Kom du først til i 2.halveg? Jeg vil gerne medgive at AGF havde stor andel i 2.halveg - særligt de første 20-25 min.
Arsenal FC København
Skrevet af BoroDane
Et sted på den engelske sydkyst sidder Tony Pulis og river sig selv i banditten til hudløshed over FCK.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Taco mix
Jeg er egentlig ligeglad med hvemd er vinder eller taber her. Med den mudderkastning der er herinde ville onde tunger påstå at alle er tabere.

Men VAR skal snart have en klar linje, for det er jo dét der er frustrerende.

At fans så tager det over på klubberne, og skændes internt om hvem der er mest "heldig" er tåkrummende.

ALLE fans burde stå sammen, får at få klare linjer.

https://bold.dk/fodbold/stillinger/superligaen/nyheder/var-chef-forklarer-omdiskuteret-sif-maal-mod-agf/

AaB har også fået annulleret nogle mål, som er blevet godkendt hos andre hold, og det er frustrerende. Men istedet for at stå sammen om det, flyver det istedet med beskyldninger den ene eller anden vej.

idioti som "FCK har taget deres egen dommer med" - og "Det er HELT efter bogen", når det ikke går ud over ens eget hold, eller man tilhører en rival til det hold det går ud over, er ødelæggende.

Ikke at jeg tror den fiser ind, herinde, og der er også andre steder der begynder at grine af dette forum, som bliver omtalt som nationen diverse steder nu.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af starks
Der synes jeg vi spillede godt. Jeg er ligeglad om vi tabte.., jeg ser mere på spillet og energien. Det var fint.
KSDH
Skrevet af CitizenKane
Uanset om man måtte mene at sejren er fortjent eller ej, så var dommeren elendig.
Skrevet af Uffe_Holm
Misvisende. Uafgjort eller 1-0 til begge hold havde været retvisende.
Skrevet af KSDHx
Der kan da aldrig være offside når han ikke er i nærheden af bolden. Han har jo ingen indflydelse på spillet. Helt igennem elendig dommer som igen igen forærer fck en ufortjent sejr.
Det var jo også blot en ud af rigtig mange underlige fejlkendelser som sjovt nok alle gik fck´s vej... Latterligt
Skrevet af Fjelle80
@Dr Def
Er forskellen ikke at det i dag var offside? Det er det der gør at den skal omstødes i dag med hjælp fra VAR. Selve skubberiet på stregen var ikke nok til at MKK skulle ud og se den, men når NP er offside er den klokkeklar.
Skrevet af Harder2000
Hvordan kan man nogensinde sætte spørgsmålstegn med den offside der blev dømt med lidt VAR hjælp?

Han var tydeligvis offside i spiløjeblikket og da han også havde kontakt til målmanden på tidspunktet var han en del af spillet og dermed offside korrekt dømt.

Fint at brokke sig over alverdens domme i fodbold, der er næsten altid nuancer, men en så åbenlyst korrekt dom burde simpelthen ikke kunne skabe debat.

AGF kom bedst ud og ingen af holdende skabte det store før Falk og Roony kom ind for FCK.

Ikke ufortjent men det havde en uafgjort heller ikke været.
Skrevet af DameNdoye2.0
Alle de bitre kommentarer gør sejren endnu sødere. :D Lækker måde at gå på vinterpause med et VM. Muuums
Skrevet af Uffe_Holm
@harder2000 enig. Eller en GF sejr
Skrevet af jonaspoulsen
Holder ikke med nogen danske hold, men hold fast hvor er det komisk at læse at FCK fans syntes det var en korrekt dom at annullere AGF´s mål.

Hvorfor ikke bare erkende at man var pisse heldig med den kendelse.

Bare fordi man står i en offside position og har fysisk kontakt med en modspiller, så er det ikke lig med offside. Der kan kun være offside hvis spilleren i den strafbare position har indflydelse på spillet. Han skærmer ikke udsynet for målmanden og det er ikke AGF spillerens skyld at målmanden ikke kan redde bolden da AGF spilleren står på modsatte side af hvor bolden ryger ind. Selv Grabare så overrasket ud da de fløjtede offside

Så ud fra hvilken regel skal der dømmes offside?
Skrevet af Pantic
Man kan ikke have set mange fodboldkampe, hvis man mener at stå og genere målmanden i offside position, ikke ender med en offside dom. Det skete 2 gange i åbningskampen mod Horsens (en mod hvert hold), ligeledes sket nogle gange i PL i denne sæson.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af F nansen
Det er dumt at tage fat i målmandens trøje
Skrevet af Larsen13
Jeg synes selv som fcker vi var heldige, men at rive Grabara i trøjen forhindrer vel også at han kan komme ud til den inden Tingager header, så et frispark kombineret med offside, så er den vel lovteknisk god nok, selvom vi var heldige med den.
Skrevet af Ludomania
I det spilleren blokerer målmanden bliver han en aktiv del af spillet. Og den offside eksisterer allerede fra indlægget til hovedstødet. Han står offside og blokerer en spiller fra at kunne nå bolden.

Fodboldloven:
• en spiller står i offside-position eller bevæger sig fra den og står i vejen for en modspiller og har indflydelse på modspillerens bevægelse mod bolden, skal spilleren straffes for offside, hvis det påvirker modspillerens mulighed for at spille bolden eller angribe for at erobre den.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af TheMoe
Om han står i offside eller ej har dommerne været ud at udtale ikke har betydning på om det bliver dømt jvf hvad der blev sagt efter SIF-AGF. Så det skal vurderes om han har indflydelse på spillet. Jeg mener Grabara aldrig når den bold og det derfor er ligegyldigt, at NP står der. Dommeren ser noget andet og det må man vel gå ud fra er rigtigt. Men at FCK fans mener den slet ikke kan diskuteres er i bedste fald lidt specielt.
Skrevet af armand
Der kan da aldrig være offside når han ikke er i nærheden af bolden.


så kunne der vel have været frispark.

også ligemeget, så havde vi bare vundet 2-1
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Hjaelmen
Han skærmer ikke udsynet for målmanden og det er ikke AGF spillerens skyld at målmanden ikke kan redde bolden da AGF spilleren står på modsatte side af hvor bolden ryger ind.


Jøsses..... du starter med "ikke at holde med nogen"..... men du HADER da FCK kan vi læse!

Du mener ikke at prøve at flå trøjen af målmanden har nogen som helst indflydelse på hans muligheder for at gøre indgreb mod bolden?
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af TheMoe
“I det spilleren blokerer målmanden bliver han en aktiv del af spillet. Og den offside eksisterer allerede fra indlægget til hovedstødet. Han står offside og blokerer en spiller fra at kunne nå bolden.

Fodboldloven:
• en spiller står i offside-position eller bevæger sig fra den og står i vejen for en modspiller og har indflydelse på modspillerens bevægelse mod bolden, skal spilleren straffes for offside, hvis det påvirker modspillerens mulighed for at spille bolden eller angribe for at erobre den.”

Men havde Grabara en mulighed for at nå den bold. Det mener jeg virkelig ikke.
annonce
0