Snak

Mere indhold efter annoncen
Og der selvfølgelig også den klassiske med at hive Jakob Nielsen ned for hans kommentar efter 3-3 kampen. Igen en ting der kun kommer fra Århus og er noget folk fra “Nordens Flagskib” aldrig kunne finde på. Og det er sgu det fede ved FCK selv i nederlag erkender de det bare og går videre. Brok over dommeren hører kun jydeklubber og provinsen til. FCK er for gode til det.

https://bold.dk/fodbold/nyheder/tumult-efter-agf-brag-tre-karantaener-til-fck/
@Fjelle80

Tak for at uddybe. Du har muligvis ret i, at situationen med Boilesen er korrekt. Som jeg husker det, er det en marginalkendelse, der kunne være gået begge veje. De nuværende regler går iøvrigt på, om armen er i en unaturlig position, ikke om den er over hovedet. Men reglerne er vist blevet ændret siden 21.

Den givne situation sker også i en kamp, hvor dommeren ud af det blå finder seks minutters overtid og VAR tildeler straffesparket efter kampen er fløjtet af. Det var også det, jeg sigtede på med dommermarginalerne.

Men vi bliver næppe enige, og det behøver vi heller ikke.
@TheUnitedWay Jeg forstår absolut godt hvorfor AGF´s fans er kede af det da de troede de kom foran. Når de derefter taber kampen gør det da ondt, det ville det også gøre på mig hvis det var med modsat fortegn.

Det er derfor jeg alene skriver om fodboldloven og hvad den siger når jeg besvarer "uretfærdigheder" i en tråd som denne. Jeg håner ikke nogen eller taler ned til dem, jeg er en sådan absurd firkantet type der alene tager udgangspunkt i fodboldloven. Og jeg er endda så firkantet at jeg ofte modsiger medfans fra FCK der debatterer "uretfærdigheder" begået mod FCK. Fodboldloven har ikke nogle klubforhold, det er bare et sæt regler der beskriver hvad der er lovligt og hvad der ikke er.

Jeg svarer sjældent på dumme modsvar, men er generelt høflig i trådene.
annonce