Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes vi leverede en godkendt indsats imod bade nymferne fra PSE.

Det underkendte mål er vel okay alt taget i betragtning.

Dog helt igennem endnu en latterlig dommer “præstation” af Mads Kristoffer Kristoffer Kristoffer Kristoffersen (gik begge veje). Gud hvor han dog totalt talentløs.

Hader bare fUck. Bæ hold. Håber ikke de blir mestre, men de er kommet i omdrejninger igen ovenpå fadæsen med Thorup.

Uwe skal bygge på i vinterpausen. Det blir et hundeslagsmål om top6.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Offside dømmes i spilsituationer, indtil Tingager header til bolden er det en hjørnesparks situation, og man kan ikke være offside.

Havde bolden sejlet hen over alle og direkte i kassen havde der jo ikke været offside fordi Poulsen genere Gabara, frispark måske.

Genere han Gabara i afslutnings øjeblikket er der offside, og det må dommeren så vurdere at han gør, desværre for AGF. En anden dommer havde måske dømt anderledes
Som jeg ser det, er offsidekendelsen idag ikke problemet, men mere at fuldstændig samme argument ikke kunne bruges med Helenius da han påvirkede spillet mod AGF, mens han var offside. Der fik målet lov at stå.

https://bold.dk/fodbold/stillinger/superligaen/nyheder/var-chef-forklarer-omdiskuteret-sif-maal-mod-agf/

Og det er sådan noget her vi skal være efter. Ikke angribe hinanden, for der skal ligges pres på VAR, men det bliver der aldrig når fans istedet skændes internt. Dem der er blevet "offer" vil gale op mod den anden klub, og den anden klub vil tage skyklapper på og sige "det er helt iorden".

Og sådan fortsætter det. Til VAR´s store held faktisk, for det fjerner "heldigvis" fokus fra at der ingen linje er, fordi fans vil angribe hinanden med grundløse beskyldninger om dommerkorruption og skyklapper på den anden side.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Med den vilje og boldomgang vi har idag skal vi nok klare os. Vi har mere boldbesiddelse end FCK, der fremstår som et kontrahold med slagside mod venstre. Heldigvis var forberedte. Mølgaard og TK havde Daramy i lommen idag. Hvis vi giver den arbejdsindsats og turde at spille med bolden som idag, så skal vi nok komme i top 6.
KSDH
@100% agf

Det er et dommerskøn. NP har også fat i Grabaras trøje, og måske derfor vurdererer MKK at det er en positionskamp som der sker ved alle hjørne.
Det er altså dig der vrøvler, Ludo, det giver ingen mening, det du forsøger at forklare. Der kan kun blive dømt offside fra det øjeblik hvor Tingager header til den.

FCK var heldige i dag. De var jo ikke bedre end AGF. I 2. halvleg lignede det mest af alt AGF, der skulle få scoret til 1-0.

Igen mangler vi marginalerne, det vender på et tidspunkt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Ludo nu forvirrer du vist dig selv. NP var ikke offside da bolden slipper foden ved hjørnesparket og han kan naturligvis ikke blive offside mens bolden er i luften. Derfor er det den nye situation hvor Tingager header til bolden der er udslagsgivende.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Tjah. Det er jo umuligt at vinde over FC-VAR.
@FatAsGragas Klippet direkte fra fodboldloven:
Ikke-strafbar offside
Der foreligger ingen offside-forseelse, hvis spilleren modtager bolden direkte fra
• målspark
• indkast
• hjørnespark.


Der står intet om "hjørnesparks situationer" i fodboldloven, kun at en spiller der modtager bolden fra et hjørnespark ikke kan være offside. Og Tingager er slet ikke involveret i offside kendelsen.

Hvis du blokere en modspiller mens du står offside så dømmes der offside. Om der scores et mål eller ej. NP Blokerede Grabara mens han stod i en offside position hvorfor det bliver en strafbar offside, om Tingager scorer eller ej.
Fakta er at Poulsen i offsideposition har fat i Grabaras trøje efter Tingager har headet til bolden.

Længere er den ikke. VAR var spot on denne gang.

annonce