Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er nu det, landets hold.
@El Pedrosen
Jeg tror faktisk, at lige netop ting som denne gør, at folk er så pisse skadesfro. I føler selv, at i er det danske flagskib på den internationale scene, og derfor skal i med rette også pilles ned, når i jokker i spinaten.


Jeg forstår, du/i er bare misundelige over at i ikke har haft de samme oplevelser, det er derfor i er sure og "piller folk ned" med ærkestupide kommentarer. Er du/i 8 år gamle?

FCK har spillet 6 Champions League gruppespil de sidste 16 år, og så skal deres fans pilles ned fordi... I er 8 år gamle og er jealoux?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
@Hafnia1992
Ah, så vidt jeg ved havde I da mere end stolpe ind sidste derby med mål i en overtid der ikke burde være der, to forkerte gule kort til samme spiller og flere begået frispark op til udlignende mål. I burde jo ret beset ligge nummer 10 nu.

Imod City fik I jo også både et City-mål annulleret og et rødt kort efter 20 min, som jo var eneste chance I kunne få, for at få point med. Og selv imod et City-hold der er elendige uden bolden, kunne I jo ikke score et eneste mål 11 imod 10 i knap 70 minutter.
Så det du kalder stolpe ud, er snarere omvendt. I er bare pivringe offensivt, selvom Neestrup har fået styr på defensiven.
FCK har spillet 6 Champions League gruppespil de sidste 16 år, og så skal deres fans pilles ned fordi... I er 8 år gamle og er jealoux?


Nej jeg tror dem der piller jer ned, gør det fordi mange FCK fans generelt har været hånende og nedgørende overfor andre klubbers fans, når de f.eks. har været i gruppespil...

Og på nettet har den gamle ting, med at vende den anden kind til, aldrig rigtig fundet indpas.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
@Destjixdkk

Uenig: Jeg er ikke helt så glad for din start på dit indlæg. Du forsøger at sige at nogen er hånende - og gæt hvad - så håner du FCK i det næste stykke af dit indlæg :) Så det der dobbeltmorale..det duer ikke.

Men det jeg godt kunne lide var det du skrev til sidst - jeg er helt enig i det faktisk.
Det er ikke meningen at der skal være rå talenter i en sådan en vigtig kamp, men derimod rolige, dygtige professionelle spillere. Men jeg ser det ikke som et valg FCK har taget - der er simpelthen skader hos bærende kræfter i alle kæderne.
Falk, Vavro, Zeca, Corner - de burde alle spille - og så er det helt andet hold man ville se idag - også erfaringsmæssigt.Det var slet ikke for at sætte en morale, det var blot for pointere det er sådan det er når man prioriterer unge...

Og ja så var den første del en lille stikpille, dog kun en lille stikpille forbeholdt alt det lort man har skulle høre på de sidste par år specielt angående vores unge spillere og europæiske kampe. Normalt holder jeg mig fra at kommentere på det, men det med unge spillere og manglende erfaring var da noget jeg kendte til.

Også er det bare sådan ville man give skal man også kunne tage imod, det hjælper ikke folk beklager sig helt vildt herinde for så at rende tilbage ind i andre indslag og Trolle/svine andre klubber eller deres aktioner til.
Dog sagt, er der forskel på en stikpille og på bare svine til absolut uden et formål...
Det sidstnævnte ser jeg intet positivt i.


@Samp79
Og I kunne ikke slå et historisk ringe Sevilla-hold. Vi spillede trods alt uafgjort med Basel i 120 minutter på udebane. På trods af vi havde lige så mange stamspillere ude som I har OG ikke havde købt ind overhovedet, modsat jer.

Og det er jo klart I bliver hånet nu, når I havde så travlt med hvor ringe det var Brøndby ikke fik sejre imod Lyon, Glasgow Rangers (der var i EL-finalen) og Spartak. Vi scorede trods alt mål og fik flere point - og når I nu har et langt større budget end os, var det jo ikke så ringe endda. Eller i hvert fald ikke mere ringe end det I præsterer i CL i år. Men I har jo så travlt med at håne alle andre, der ikke har "Europæisk klasse", som FC Badeland jo har i følge jer selv. Bortset fra, I skriver historie, hvis I ikke scorer i næste kamp. Bravo FC.
Sådan som i FCKs fans i årevis har hånet FCNs EC-kampagne må I sgu også selv kunne klare mosten.
Ah, så vidt jeg ved havde I da mere end stolpe ind sidste derby med mål i en overtid der ikke burde være der, to forkerte gule kort til samme spiller og flere begået frispark op til udlignende mål. I burde jo ret beset ligge nummer 10 nu.

Det sjove i den kamp er jo, at hvis bl.a. Slimane ikke havde fået krampe 8 gange og var løbet på banen efter han var udskiftet, så var den blevet fløjtet af efter 5 minutters overtid og så havde BIF vundet.
0-11? Hvor ydmygende
Spillere fra eget akademi*.
Blot en cadeau til vores talentafdeling. William Clem er Busquets
annonce