Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fodboldviden10
@henkastet hahaha bruger du Basel som eksempel ! Som ligger nr 5 i Schweiz.. hahah.. men skal jo ik længere tilbage end til i onsdags hvor i mødte et rigtig godt Aarhus Fremad hold 😂😂😂
Skrevet af Næver
Ja hold da hel kæft at sammenligne Basel med Sevila…det siger vist alt om idioten😂
Skrevet af FCCo
@laslo
Der er altid fergie-time til misserne i superligaen....
Skrevet af lottomunken
Beringer

Temmelig historieløst at tro det er derfor folk kommer med nedladne kommentare...

FCK har stort set været alene i Europa i over et årti før bifferne og Midtjylland begyndte at få kastet gruppespil i nakken..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Henkastet
@DeStijlDKX
Det ville være rigtig flot, hvis du lige fik med, at det er historisk dårligt Sevilla-hold, der pt. ligger til nedrykning i La Liga. Og at man mod City, som er kendte for at være ustyrlige med, men uduelige uden bolden, spillede 11 mod 10 i 70 minutter.

Det er bare pudsigt så fakta-resistente I er, når I skal kommentere på jeres rivalers nederlag, men at I mener at vi skal være objektive, når det gælder jer.
Så sent som sidste derby nægter I jo også at forholde jer til, at den eneste grund til I fik point var en Forlænget spilletid 2-3 min udover hvad der burde være, at der bliver givet 2 forkerte gule kort til den samme spiller og at I begår 2-3 frispark op til det udlignende mål. Men I nægter jo altid at se indad og se objektivt på tingene, når det er jer der får alting foræret, men forlanger nu, hvor I er pinlige i Europa med 0 mål i 5 kampe, at vi skal skåne jer? Næppe...
Skrevet af Shotcaller
Det er herligt, at I flyder over med jeres selvopfundne lorteord "whataboutism", at I har glemt hvordan I blamerede jer inden ChL, og hurtigt var ude og rakke klubber ned, som skrabede 0 eller få point hjem til koefficientlisten. Hovmod står for fald.

I øvrigt morsom, at en råder mig til at bekymre mig om mit hold, der nærmer sig bunden i Superligaen. Mit hold har et point mindre end dit :D

Det er altid meget sigende for "debatten", når svaret bliver personlige angreb og øgenavne.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af sterhard
Hvis visse brugere forsøgte at analysere kampen i stedet for at komme med hånende bemærkninger, ville det være positivt. Analyser kræver naturligvis forstand på spillet, og det er der åbenbart en del, der ikke har. Jeg er ikke fck fan, men selv om jeg er dedikeret en anden klub, hader jeg ikke resten. FCK brændte de chancer, der kunne have givet et andet udfald, men var på ingen måde nedspillede. Jeg har lige set Dortmund brænde 3 kæmpestore chancer mod MC. Men det vil jeg ikke håne dem for, det er ærgerligt men sådan er fodbold.
Skrevet af prm
Første afslutning på stolpen, bliver der ikke fløjtet for frispark til målmanden.
I så fald kan det jo ikke tælle som en chance
Skrevet af JesperA46
Elendig indsats af FCK. Flovt, at de ikke yder bedre
Skrevet af simonstof
Da er altid sjovt at læse sådan en tråd efter et nederlag til et dansk hold som er forventeligt.
Andre klubbers fans der fortæller hvor dårligt m.v det er og egne fans der brokker sig over de andre fans. Og fck fans var jo på præcis samme måde mod bif efter Salzburg og mod fcm efter Benfica, så ingen har vidst noget at lade de andre hører.

On top
Det blev et par dyre minutter efter en times spil. En håbløs afslutning af Haraldsson på en friløber og så næste lige efter score Sevilla.
Jeg syntes fck gjorde det rigtig fint udfra hvad man kunne forvente og var positiv overrasket over at man idag virkelig gav det et forsøg og angreb med mange når muligheder var der og i kontrafasen var det også med mange. Men desværre var der skarphed til forskel idag.
Skrevet af tåfræser
@ fodboldviden10.
Dejligt du oprettede en profil. Jeg kan allerede mærke du bliver et uundværligt bidrag.
Skrevet af Slettet(312058221912)
Og så kan den almindelige person ikke forstå, hvorfor fodboldvold bliver mere og mere udbredt.

At se det had, som bliver udlevet af tastaturkrigere og så være naiv og sidde og fordømme hadet efter selv at have siddet og smidt benzin på bålet…..
Skrevet af DeStijlDKX
Henkastet: Jeg synes din analyse af Sevillas form er fin.
Jeg forstår så ikke et ord af hvad du mener med det sidste? Jeg er da ikke efter andre klubber - jeg har endog lige rost en FCM fans beskrivelse af hans oplevelse af hvordan en anden mere erfaren trupsammensætning er at foretrække fremfor de unge u19 spillere. Hvilket jeg er enig i - og det kan vi også se idag - hvor Sevillas langt mere erfarne spillere trækker det længste strå - så hvad er det lige præcis du mener ift. mit indlæg?
Skrevet af AltidHvid
Synes Fck spillede en fin kamp i mindst 60 min og burde være foran med mindst 1 mål....desværre kom de bagud. Spændende og dygtige unge spillere....fra en lidt misundelig GF´er....
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Skrevet af DeStijlDKX
Jespera46: Tænk at du gider.
Skrevet af bruger 157769
@lottomunken

Mange af kommentarene (måske lige minus BIF fans), kommer jo på baggrund af hvor nedladende FCK fans har været over for andre hold der har været i europæiske gruppespil.

Du formår jo også lige selv at bevise Beringer´s pointe med denne kommentar:
FCK har stort set været alene i Europa i over et årti før bifferne og Midtjylland begyndte at få kastet gruppespil i nakken..


Siden 2015 hvor FCM var med i deres første gruppespil har de været med 4 ud af 7 år. Så FCK har langt fra "været alene".
Derudover har FCM i alle år, på nær i år, skulle bryde deres seeding for at komme med, det kan man heller ikke lige frem kalde at "få smidt gruppespil i nakke".
FCM har aldrig været forud kvalificeret til et gruppespil før sæson start.
Skrevet af DeStijlDKX
Slettet
Skrevet af DeStijlDKX
Slettet
Skrevet af Darios Joint
Tja kampen opsummerer vel meget godt FCK niveau pt. En helt i gennem DK klassisk europæisk kamp. Vi spiller fint med men i de afgørende momenter er vi ikke gode nok.
Skrevet af NBFC
Er der nogen her inde der kan fortælle mig hvor mange europæiske kampe fck har tabt på hjemmebane 🤷‍♂️.
annonce
0