Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af anygivenday
@nbfc
Hvis vi taler CHL - kun 1 til Real Madrid
Skrevet af Shotcaller
@Laslos: Come on...

Shotcaller: Hvem rakker nogen ned?

Er det et seriøst spørgsmål?

Og hvad synes du så om hele den her tråd

I stikord, eller en flersiders anmeldelse af hykleri og dobbeltmoral?

og dine egne bidrag - sådan apropos rakke ned?

Jamen jeg er helt med. Det er okay ar rakke ned, når man holder med FCK, men ikke når det kommer tilbage. Så er folk misundelige og er i øvrigt kimen til fodboldvold. Jeg venter kun på det ban jeg så udtrykkeligt har fortjent.

Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af tåfræser
@ ludomania.
Lige inden du drukner helt i stolthed, må jeg bedrøve dig med at det er klubbens 5 gruppespil siden 2006.
Skrevet af Pep Guardiola
Ah, så vidt jeg ved havde I da mere end stolpe ind sidste derby med mål i en overtid der ikke burde være der, to forkerte gule kort til samme spiller og flere begået frispark op til udlignende mål. I burde jo ret beset ligge nummer 10 nu.


Er det nu blevet til sandhed ude på Vestegnen at Rosted er uden ansvar for at få to gule kort og resten af holdet forventeligt stopper med at forsvare som følge deraf? Det første gule var tyndt, men ret beset aner du ikke hvad der er blevet sagt eller gjort fra Rosteds side så du har ingen forudsætninger for at vurdere den. Den anden kunne min blinde farmor se på sit sort/hvid fjernsyn. Det har alle dage givet gult at bremse en lovende kontra.
Og så er ingen af de to kort i øvrigt nogen som helst undskyldning for at Brøndby ikke gider at forsvare i hele kampen.
Det var ikke stolpe ind, det var absurd dumt af Rosted og dårligt forsvarsspil af Brøndby. I havde selv alle forudsætninger for at forhindre det.

Imod City fik I jo også både et City-mål annulleret og et rødt kort efter 20 min, som jo var eneste chance I kunne få, for at få point med.


Nu var det ikke noget FCK fik foræret, men snarere et udtryk for at fodbold foregår efter det man kalder regler.
Man må fx ikke lave en nødbremse som bagerste forsvarspiller, hvis man gør får man et rødt kort. Hele situationen, hvor City spilleren trækker nødbremsen er i øvrigt skabt og fremprovokeret af FCK.
(Vil dog medgive at vi skal være glade for at City spilleren ikke kendte FCKs angribere, for hvis han gjorde havde han nok bare ladet ham løbe velvidende om at det nok alligevel ikke havde været et mål…).

Og selv imod et City-hold der er elendige uden bolden, kunne I jo ikke score et eneste mål 11 imod 10 i knap 70 minutter.


Hehe, okay. “City elendige uden bolden” - du ser ikke så meget fodbold, vel? Mener du seriøst at FCK burde have vundet over Man City i den kamp? Så rangerer du i hvert fald FCK højere end jeg og nogen anden gør. X gav 11 gange igen inden kampen… Men sure, tyndt FC nøjedes med at slå odds 11/1 og ikke odds 20 og vandt kampen. Det er som om du ikke kender nogle hold uden for Danmarks grænser…
Alene Grealish koster mere end hele FCKs hold tilsammen - men argumenter med budget gælder vel kun i mod FCK, ikke?
FCK kan ikke score mod City og taber over to kampe 5-0. Brøndby kan ikke score mod Aarhus Fremad og taber over en kamp 4-0. Føler du virkelig du er i en position hvor du overhoved kan sige noget som helst?

Så det du kalder stolpe ud, er snarere omvendt. I er bare pivringe offensivt, selvom Neestrup har fået styr på defensiven.


Nej, fordi din argumentation og logik hænger ikke sammen.
Jeg er enig i at det ikke har noget med stolpe ind eller ud at gøre, det handler om den sidste kvalitet. Det er ikke tilfældigt at FCK ikke har fået scoret endnu. Det er fordi de kvalitetsmæssigt er langt efter deres modstandere. Selvom FCK (og på det seneste Aarhus Fremad) tidligere har haft held med at slå hold med 10-20-30-100 gange større budget end en selv, er det ikke noget man kan forvente hver gang.

Og I kunne ikke slå et historisk ringe Sevilla-hold. Vi spillede trods alt uafgjort med Basel i 120 minutter på udebane. På trods af vi havde lige så mange stamspillere ude som I har OG ikke havde købt ind overhovedet, modsat jer.


Lol, Basel!? Er det dit bevis for at Brøndby klarer sig bedre end FCK internationalt? Ikke noget med det årelange fravær fra al europæisk fodbold fra Brøndbys side, eller den faste tilstedeværelse fra FCKs side, en kvalkamp mod Basel kontra Champions League gruppekampe mod City, Dortmund og Sevilla. Hvorfor ikke sammenligne 0-0 mod City med Brøndbys imponerende 1-1 på udebane mod Pogon Szczenin i Polen? Kan du slet ikke sætte tingene i relief og se at det er en noget anden målestok vi arbejder ud fra?
Når nu du ikke kan forholde dig til udenlandske klubber og deres styrkeforhold relativt til hinanden, kan jeg fortælle dig at alle internationale hold ikke nødvendigvis er lige gode. FCK har efterhånden spillet rigtig mange internationale kampe og en af de ting man lærer er, at nogle af holdene er enormt gode, særligt dem i Champions League, mens andre ikke er helt ligeså gode, eksempelvis dem i kvalen til Conference League. Derfor kan du heller ikke sige at 1-1 på udebane i kvalen til C-rækken er det samme som 0-0 mod favoritten i A-rækken. Pointe; der er forskel på holdende man møder internationalt og der er forskel på hold som City, Sevilla og Dortmund kontra Basel. Det er ikke det samme.

Og det er jo klart I bliver hånet nu, når I havde så travlt med hvor ringe det var Brøndby ikke fik sejre imod Lyon, Glasgow Rangers (der var i EL-finalen) og Spartak.


Her er vi så for en gang skyld enige. Det var en latterlig kritik af Brøndby som faktisk gjorde det hæderligt mod overmagten.
Men er du så meget bedre end de som stod for den latterlige kritik? Du er tilsyneladende ligeså blind overfor hvem der står på den anden banehalvdel som dem du er efter. Med andre ord, du er ligeså dum at høre på som dem du (med rette) kritiserer, men er det dit mål?

Vi scorede trods alt mål og fik flere point - og når I nu har et langt større budget end os, var det jo ikke så ringe endda.


Igen, der er forskel på internationale hold og niveau. Det er sværere at score i Champions League end i Europa League. Tror du Lyon, Prag og Rangers har samme budget som City, Dortmund og Sevilla? Hint; det har de ikke… Det er faktisk langt mindre. Også forholdsvist set; forskellen på City og FCK er langt større end forskellen på Rangers og Brøndby. Din logik fejler dig igen… Det er ikke samme sværhedsgrad at spille i Europa League mod Rangers, Prag og Lyon som det er at spille Champions League mod City, Dortmund og Sevilla. Absurd at man skal forklare dig det 3 gange. Det er virkelig basal forståelse af fodbold at der er forskel i niveau på øverste og næstøverste lag i europæisk fodbold - følg nu med!

Eller i hvert fald ikke mere ringe end det I præsterer i CL i år


Nej, men fortæller det dig ikke også hvor stor en katastrofe din klub er? Du burde da være langt mere bekymret over det, for Brøndby må da være en enorm katastrofe hvis dette FCK hold, som du synes er så ringe og præsterer så dårligt i Champions League, alligevel formår at komme med i turneringen alt imens Brøndby ikke engang kan kvalificere sig til Conference League?

Men I har jo så travlt med at håne alle andre, der ikke har "Europæisk klasse", som FC Badeland jo har i følge jer selv. Bortset fra, I skriver historie, hvis I ikke scorer i næste kamp. Bravo FC.


Igen “I” - du er en del af dem der basher danske klubber i europæisk kontekst. At du så oveni er dobbeltmoralsk gør det heller ikke bedre, blot dummere.
Den der bashing af danske klubber i Europa. Det er pinlig læsning. At svine Brøndby for ikke at slå Rangers, Lyon og Prag, eller håne FCM for at tabe til Benfica. Det er latterligt, men du bidrager om nogen til at det fortsætter.

“Europæisk klasse Ifølge os selv”, nej, i følge resultaterne. 15 europæiske gruppespil på 17 år. Herunder 5x Champions League. Hvem i Danmark er det helt præcist du mener har tilsvarende international klasse og resultaterne til at bakke det op overfor FCK? Jeg forstår din harme over visse af mine medfans arrogance, men når snakken rammer lige præcis danske klubbers succes i Europa kan du simpelthen ikke komme udenom at FCK er den ubestridte magtfaktor i Danmark. Du argumenterer imod fakta.
Det er så i øvrigt dejligt at andre danske hold er begyndt at gøre FCK kunsten efter; FCM som efterhånden også ligner et fast islæt i de europæiske gruppespil, Randers og Silkeborg som har leveret flot på det seneste. Jo mere dansk islæt i Europa des bedre, inklusiv Brøndby!
Skrevet af lottomunken
Henkastet

Se ind ad.... Hmm

Så du sidder og tuder over en kamp der er over en uge gammel, men det er os andre der skal se indad.. Altså os FCK fans, vis hold ikke tabte 4-0 i Jylland.. Altså jeg har været her siden 2011,og jeg tror det er første gang at en Bif tråd ramte over 100 kommentar, efter de har tabt til et lavbudget hold..

FCK har været alene i Europa i over et årti, og der har været denne slags Banter hele vejen.. Så hvad end der har gået den anden vej, er jeres helt egen skyld.. Man kan sgu ikke opføre sig som nogle arrogante tumper uden at have noget at have det, i over 10 år, og så forvente vi ikke griner når Bifferne fks bliver smadret igen og igen i kvalen... Eller når Midtjyderne der pludselig kun kan ramme de 60 point, fordi de skulle Chl.
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Spectator66
@Henkastet
Bif fik 2 point i Europa league sidste år. Vi har 2 point i CL efter 5 runder. Fik I flere point end os? Nej..
FC København Borussia Dortmund - echte Liebe West Ham
Skrevet af BoldenErAltidRund
@Henkastet

Er du virkelig så helt igennem debil at du sammenligner Brøndby´s EL pulje med FCK´s pulje? Lyon, Rangers og Sparta Prag er bevares gode hold, men synes du virkelig de kan sammenlignes med City, Dortmund og Sevilla?
Skrevet af Toon Toon!
Hvis FCKerne undrer sig over de mange håbende kommentarer, så bør I starte med at kigge indad - så finder I svaret. Påtaget arrogance klæder ingen og kommer tilbage som en boomerang, når man ikke selv leverer.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Ntx32
Det gruppespil er klart DUMPET uanset hvad resultatet bliver i den sidste kamp vs. Dortmund hvor ingen af holdene har noget at spille for.
Det er simpelthen for ringe at man i 5 kampe ikke kan score et eneste mål!!! Pinligt.
0-11 det er for skidt uanset lidt skader, gode hold man møder osv. osv. 11 mod 10 i 70 min. på hjemmebane sidst!!..
Spillet er ikke godt og offensivt nok. Mulighederne var der mod et Sevilla hold der ikke er set dårligere i mere end 10 år. Nu er Europa helt slut og der er meget meget langt til noget der minder om europæisk top for FCK. Europa League og måske endda kun Conference League som sidste år er meget passende. Den europæiske kampagne forsøges at blive bygget på en defensiv struktur. Det er fair nok, men det er ikke videre underholdende at se FCK spille i Europa. Det handler selvfølgelig om resultater men men men. I sådan dynamit pulje kunne man da prøve at slippe håndbremsen lidt og komme lidt mere ud over stepperne... Lad os se om det bliver lidt bedre i Superligaen... Det går jo helt elendigt og skal der være ny CHL næste år skal der virkelig til at ske noget med det hold mod de øvrige hold i suppen. Man har et budget der er så mange gange større så det er utroligt FCK kan blive ved og ved at underpræstere!!
Skrevet af lottomunken
Hvad er det du ikke kan forstå med 10 år forinden, og inden i begyndte at få kastet gruppespil i nakken..

Det betyder vi rammer omkring 2019-20 sæson, hvor Midtjyderne havde haft ET enkelt gruppespil, og var temmelig høje i kasketten og temmelig nedladne lige den den sæson... Trods de jo langt fra gjorde bedre selv 2020-21 da de måtte nøjes med sølv og 60 point i ligaen, kontra de +80 året før, da de kun havde 39 kampe og en turnering at fokuser på..

Så det er jo lidt vildt at give FCK skylden for noget i andre har gjort siden 2006 stykker.. Starte et slagsmål, og brokke sig nogen slår igen, kan vist ikke blive mere hyklerisk..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Slettet(412107221412)
fck er elendigheden selv. de har snakket løs om at de er de bedste dansk hold i europa, men de er uden tvivl det værste. føj hvor er det ynkeligt. de har absolut intet at lave i chl
Skrevet af læderkuglen
Hvis FCK er dansk fodbolds flagskib - hvad vi har skullet høre for i årevis - så er flagskibet en sølle, hullet plimsoller.
Skrevet af lottomunken
[quote]Hvis FCKerne undrer sig over de mange håbende kommentarer, så bør I starte med at kigge indad - så finder I svaret. Påtaget arrogance klæder ingen og kommer tilbage som en boomerang, når man ikke selv leverer.
Newcastle/quote]

Ahhh, såfremt det var sandt så havde der vist nok været lidt flere mennesker i diverse kamptråde når Bifferne og Midtjyderne taber point til lavbudget hold.. Ikke kun dem selv og dagens modstandere..

Man skal da være helt ny såfremt man undre sig over hvorfor folk kommer herind med deres negative galde i en FCK tråd.. Og, nej, dulme nej ikke vores egen skyld at disse kritikerne dukker op.. Fusme ikke FCKs fans der er skyld i jer andres mindreværd.. Se dog selv indad, kik på hvor lidt folk rent faktisk forventer af jer..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af haraltidret
Overordnet set kan det ikke overraske nogen at FCK ender som firer i den her meget stærke CHL pulje. Og selvom der står et kedeligt nul ud for antallet af FCK scoringer i gruppespillet, så har FCK faktisk hentet 2 point i de 5 kampe der indtil videre er spillet. Det er i min bog helt godkendt, når man tager gruppens øvrige hold i betragtning.
Skrevet af Toon Toon!
Nej selvfølgelig er det ikke jeres egen skyld 😅

Seriøst, kig nu indad og lyt til det vi er mange der påpeger. FCK har i årevis hyldet “positiv arrogance” og ønsket at fremstå som noget helt specielt i dansk fodbold. News flash: det er rimelig latterligt at høre på så folk er sgu nok blevet trætte af den måde klubben og dele af fansene har ført sig frem på. Det rammer jer nu.

Og det må du gerne være uenig i, men jeg tvivler på at du bedre ved hvor vi andre har det med FCK end os selv.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af MNH
Toon toon +1

Lige præcis alt der foregår herinde, når det går godt er fck fucking guder. Når det går dårligt, er alle andre sjovt nok galt på den.

#selverkendelse
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Paul Allen.
Rammer det FCK nu? 🤣

Er du klar over at der er tale om at FC København deltager i Champions League og ikke ryger ud til et eller andet lorte hold fra Slovenien eller Nordirland?

Hvis fans af klubber vis hold ryger ud til denne her slags lorte hold får det bedre af at svine et FCK hold i Champions League til, så skal de da bare gøre det. Man skal så nok bare forvente at FCK fans vil stå som grippe når disse her hold blamere sig igen mod lorte hold.

Sjovt nok ser jeg ikke mange FCM fans svine FCK til. Hvorfor mon? Fordi de fans rent faktisk har fattet hvor svært det er at spille disse her store europæiske kampe. Der er AGF, BIF osv. fans trods alt undskyldt, ikke sandt?

Og så skal vi lige huske på at FCKs kampagne ikke er ovre endnu. De møder i næste uge et Dortmund hold på hjemmebanen som absolut intet har at spille for - mon ikke FCK har fine muligheder for point her og måske mål? Sker det, så vil FCK i nuværende tilstand overgå et rigtig stærkt FCM hold fra 2020.
Skrevet af smartin23
Jeg kunne nu sagtens forstå, hvis FCM-fans ville være lidt efter FCKs fans også. Da FCM var i CL kom der kommentarer om hvor naive FCM var - og at de skulle lære af FCK, som ville have klaret det langt bedre. Og om hvordan FCK aldrig lukkede mål ind osv. Og at kun FCN var mere pinlige osv.

Den slags kalder jo på at komme tilbage i hovedet på jer nu.

FCK har kæmpet fint og gjort hvad de kunne. Og de kan jo sagtens ende med 5 point, hvis de tager en sejr i sidste runde. Mon ikke de i hvert fald får slettet nullet. Det kan man håbe for FCKs skyld.
Skrevet af lottomunken
Toon

Såfremt man kikker tråden igennem, så giver folk den Banter andre hold har fået fra FCK fans i deres forsøg på gruppespil skylden.. Og hvis man ikke er helt historie løs, kan man vel mene at de er disse tumper der nok burde se indad.. Eller bare spørge sig, selv om man ikke sidder og beskylder FCK fans for at gøre som dem selv.. Jeg har ikke kan ikke huske at have læst noget så hyklerisk her på bold dk... Eller dumt.. Eller historie løst.. Altså hvilken sten på månen skal man egentlig havde boet på, såfremt man tror at kritik af Brøndby og Midtjylland kommer ud af det blå..

Hvorfor tvivler du på det.. Sidder du seriøst og fortæller mig der har fulgt FCK siden vinteren 1993, at jeg ikke ved hvorledes arrogance er for en størrelse.. Så du har slet ikke fantasi til hvorledes Bifferne opførte sig i 90erne med 3 mesterskaber i streg og igen i 2018 da der var kø hos tatovøren.. Og 2019-20 var slet ikke et stort display på FCMs arrogance..

Jo, jeg tror godt jeg har en anelse. Men det der ikke hænger sammen, er jo netop at FCK jo ikke de eneste der udviser arrogance.. Men stadig de eneste i andre har forventninger til.. Bare se weekendens kamp, havde der været 1% af de samme forventninger til FCM som til FCK, havde det været et katastrofalt nærmest fiasko for Midtjyderne at stille op med så dyre drenge..

Se indad mig et hvis sted.. Vis mig lige en person i denne tråd der skriver sådanne og selv lever op til.. Se du selv lidt indad, og kom og fortæl mig lige hvilke mesterhold fans der ikke har fremstået arrogant efter vundne mesterskab, siden min ankomst her på bold.. i 2011..

FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce
0