Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK undrer sig over tilskuer-ekspertgruppe

Skrevet af bold
ons 7. apr 2021

FCK-direktør Lars Bo Jeppesen undrer sig over, at der ikke er nogen Superliga-klub eller repræsentant fra Divisionsforeningen med i regeringens ekspertgruppe, der skal få tilskuere tilbage på stadion.



Læs hele nyheden her
Skrevet af MadsLeb
Det er da et eller andet sted også håbløst, at der sidder en ekspertgruppe som skal bestemme hvordan en evt. åbning skal foregå - uden at have nogle som helst med på råds af dem, som rent faktisk skal eksekvere og håndhæve reglerne. Klubberne/divisionsforeningen/fodboldens repræsentanter kan jo netop komme med vigtige inputs til, hvad det rent praktisk kan lade sig gøre på et fodboldstadion og hvad der ikke kan.

Generelt er hele ekskluderingen af fodboldsporten i de her genåbninger fuldstændigt håbløse. Klubberne har tidl. vist at de kan håndtere det, der findes ingen sundhedsmæssig begrundelse for hvorfor man ikke må tage på stadion med en negativ coronatest (som man nu må alle andre steder).
-
Skrevet af OrakletFraTingbjerg
Det rigtigt skræmmende er, at man ikke engang er overrasket :/
'Belief is the most important thing in football. Not quality, running, or being strong but belief, faith, and fight' - Pochettino
Skrevet af Slettet(010124212704)
Regeringen ved jo godt at man sagtens kan åbne op for superligaordningen (enda med test og vaccinerede denne gang) uden at det vil få nogen reel virkning på smitten. Problemet er jo at man har råbt ulven kommer så mange gange, at man nu ikke vil komme til fornuft.

Se nu bare engang fx. Det overordnede smittetryk, det er stadig lavt ! På trods af at vi har hørt om britiske, sydafrikanske og brasilianske mutationer helt tilbage fra før nytår ! Og også på trods af de "genåbninger" som trods alt er blevet gennemført. Vi bliver fodret med worst case scenarie tal x 1.000, og folk slubre det i sig ukritisk.

Grunden til at man ikke vil have reelle løsningsorienterede eksperter med i ekspertgruppen er at man så kan sidde og sige uh ja, men hvad nu hvis sådan og sådan og hvad nu hvis sådan og sådan.
I det tilfælde ville en rigtig løsningsorienteret ekspert kunne gå ind og sige, jamen det løser vi bare ved i stedet at gøre sådan og sådan. Det er man ikke interesseret i, regeringen vil som den har for vane styre hele showet selv, og vil ikke lytte til andre eksperter end virologer. Det godt nok trist, og uhyggeligt nok er det ikke overraskende.

Man er totalt fraviget fra alt hvad man normalt gør i DK, man indgår normalt i en åben og saglig dialog og lytter til et bredt spekter af eksperter, men det er der ikke plads til i Mettes regering, hun skal realisere sig selv og hendes statsmands drømme og det har hun i den grad gjort ved at feje alt saglig kritik og ønsker om dialog til side.

Nu er vi så nået til det komiske punkt hvor man nedsætter en ekspertgruppe uden de reelle eksperter, det er da patetisk ! Selv den største socialdemokratiske partisoldat må da kunne se det her, det jo groteskt !
Skrevet af Stonearm
En gang for alle: Mette er eksperten.......
Skrevet af Slettet(031508220511)
Som jeg forstår det, bliver der så ikke uddelt point for hvert område der lukkes op for? Forstået på den måde at hvis man har 100 point til at starte med, så koster det måske 50 point at åbne op for frisører og andre små erhverv.
Så er der 50 point tilbage for denne omgang. De går jo så nok til åbning af storcentre og restauranter.
Det er nok lidt mere vigtigt for samfundet at åbne alt det andet før man åbner for tilskuere til noget fodbold, der (hvis vi skal være ærlige) kun betyder noget for et fåtal af befolkningen.
Skrevet af Slettet(010124212704)
De ekspertgrupper som regeringen nedsætter er jo ikke "5 potter pis værd"

Se selv det er den rene skræmmekampagne:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vi-er-3628-smittede-fra-skraek-scenariet/8525377
Skrevet af Slettet(102143211804)
Findes der en liste over hvem som er med i ekspertgruppen? Består den udelukkende af matematikgenier og virologer?
Stenbrodreng.
Skrevet af Miggle11
Ekspert gruppen kigger ikke kun på fodbold. Og hvis de gjorde, ville en fodbold klub så være objektiv og villig til at se bort fra egne interesser. Sidder fodbold klubber inde med sundheds faglig viden omkring Covid smitte. .? Nej. Så det er helt ok med mig at ekspert gruppen bruger superliga klubbernes input. Og ikke mere end det. Synes det er ret tydeligt at klubber der har kæmpe underskud kun har et formål. Jeg er ikke interesseret i at vi får flere smittede og får det her til at trække længere ud.
Skrevet af Slettet(321918211505)
"Bare der er eksperter i ekspertgruppen". Haha, fed kommentar.
FCK | CFC
Skrevet af Tveskæg
Ekspertgruppen bør naturligvis IKKE indeholde subjektive repræsentanter fra klubberne selv eller divisionsforeningen. Men jeg håber (tvivler dog) på at man rådfører sig med klubberne og stadionsansvarlige i forhold til hvilke scenarier, der er mulige og hvilke tiltag, der er lettest at implementere.
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Skrevet af goooooool
Dentolvtemand2 rigtigt godt skrevet og helt enig. Det er virkeligt grotesk.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
Skrevet af Slettet(010124212704)
Men @Miggle

Du har ikke helt forstået, denne ekspert gruppe er udelukkende "sat til livs" for at afdække mulighederne for at genåbne superligaordningen. Det var jo derfor der ikke kom nogen dato på genåbningen af superligaen sidst fordi der skulle nedsættes en ekspertgruppe som skulle kigge tingene efter, der ville det jo netop give mening at lade arrangørerne komme til orde.

Personligt giver jeg ikke noget som helst for regeringens egne ekspertgrupper for de har bevist gang på gang at de ikke aner hvad de har med at gøre, ifbm. Nedlukningen af superligaordningen stod man i ramme alvor og brugte Atalanta eksemplet, hvilket viser med al tydelighed hvor lidt man enten har gidet at sætte sig ind i tingene, eller hvor lidt man rent faktisk ved på området - ved ikke hvad jeg synes ville være den værste grund af de 2 ?

Derudover så regner man jo altid med så uhørt stor en sikkerhedsmargen at de beregninger som de kommer frem til reelt er ubrugelige.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vi-er-3628-smittede-fra-skraek-scenariet/8525377
Skrevet af Casafasser
@dentolvtemand2,

HELT og aldeles enig, i tillæg til dit indlæg, som jeg finder fremragende skrevet, hvad kom der da FCK inviterede politikerne til at se det oplæg der var lavet? 4-6 borgerlige politikere, ikke én fra regeringen eller støttepartier!

Finder det underligt at man ikke, når der nu ligger planer for hvert enkelt stadion, har Claus Thomsen inde over?

En af mine kæpheste på manglende logik, her i Esbjerg har vi Dokken, indendørs sportsarene (primært håndbold) tager, mener jeg, 3.500 tilskuere, ved siden af, har vi Blue Water Arena, tager til Superliga / 1. Division 18.000 - under restriktionerne måtte der i Dokken være 500 tilskuere indendørs.

På BWA måtte der være .... JEP 500 udendørs, BWA tager på hver side langsider / bag mål, flere tilskuere end hele Dokken og det er udendørs ..... Logik?

Skrevet af Slettet(010124212704)
@Casafasser

Du har fuldstændig ret logikken er sat ud af spil, og den er byttet ud med en helt vildt magtarrogance.
Som sæsonkortholder i PARKEN kunne jeg ikke tro mine egne øjne da jeg så at ikke en eneste af de inviterede politikker fra rød blok mødte op i PARKEN.
Skrevet af MadsLeb
Ekspertgruppen bør naturligvis IKKE indeholde subjektive repræsentanter fra klubberne selv eller divisionsforeningen


Selvfølgelig skal ekspertgruppen indeholde repræsentanter fra klubberne eller divisionsforeningen..... En ekspertgruppe skal jo netop afdække risici og løsningsforslag, og det kan du ikke gøre ordenligt, uden at have folk der både er for og imod en åbning af stadions med. På den måde dækker du flere vinkler..

"Ekspertgruppen" er i forvejen valgt af en regering, som har vist sig at være ligeglad med fodbolden (medmindre UEFA truer med at give EM-værtsskabet til nogle andre) - det kunne da være rart at få nogle med i den gruppe, som ikke var af samme overbevisning som regeringen.
-
Skrevet af Erikbjarnepedersen@gmail.com
Hvilke lande har åbnet for tilskuer ? Der er flere lande der har åbnet op for frisøre, udendørs servering ol. Der må lukke ned igen. Vil gerne på stadion og se noget bold, men risikoen for vi skal lukke ned igen er for stor.

RassiP
Skrevet af Steve Highway-61
Det er kun for eksperter i nedlukning :-)
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Erikbjarne

Hvad bygger du det på ? Såvidt jeg ved var der ikke så meget som et eneste smittetilfælde som kunne spores tilbage til et besøg på stadion.

I øvrigt er man så småt igang med at lukke op for tilskure i flere lande, bl.a. Sverige og Holland.

Og hvorfor skal vi gå og være så bange for at tage et lille skridt tilbage at vi ikke tager de nødvendige skridt frem, vi kan da ikke stå i vente position for evigt. I min optik må vi da hellere åbne lidt op så risikere at lukke lidt ned igen istedetfor bare hele tiden at være lukket ned. Synes det er et besynderligt argument.

Det er da fantastisk at vi i dette land har nogen fodboldklubber med div. Foreningen i spidsen som vil tage ansvar for en sikker genåbning med smitteopsporring mm.
annonce
0