Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
Det er jo absurd, at Putros ikke bliver kaldt ud for at se bare 1 af de 3 straffespark. Var der nogen til stede i VAR vognen - og kan de få lov til at stille op og forklare, hvad de lavede i de 3 episoder af kampen? Matchfixing?
FCN siden 2006
Skrevet af Sover Dommeren?
Sov dommeren i VAR vognen?
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
Skrevet af 7000 FCF
Ham der sad i VAR vognen, må da have glemt at tænde for det. Nu er Putros blevet international dommer, og hvis han dømmer dem ude i Europa, bliver han snart berømt.
Skrevet af SL-fan
Det første straffe er vel egentlig fint nok dømt - højt løftet ben og farligt spil. Men selv om der dømmes straffe, bør der vel stadig gives et gult kort til Fischer for film? Kunne have været en sjov situation :-D
Skrevet af Slettet(300654210904)
Jeg kan tildels forstå at VAR ikke blander sig i straffe nr 1.

Men jeg kunne virkelig godt tænke mig en forklaring på, hvordan i alverden straffespark nr. 2 ikke bliver ændret med det samme. Man har været ret klar i Danmark omkring indførslen af VAR og at det kun skal bruges ved åbenlyse fejl, men hvis ikke straffespark nr. 2, hvor en spiller bare kaster sig ud i luften uden antydningen af en forseelse, så findes der simpelthen ikke klare og åbenlyse dommerfejl og så ved jeg ikke hvad systemet skal bruges til. Det er sgu mere forståeligt, at en dommer kan se grueligt galt eller lade sig narre, men det bliver uforklarligt når en mand med video af sekvensen i alle tænkelige vinkler og temi, ikke mener det er en klokkeklar fejldom og det er sværere at tilgive en banedommerens dårlige skøn eller gæt.

Jeg så ikke straffe nr. 3.

Og det er absolut ikke en svada mod FCK, der ikke kan gøre for det, men VAR dommeren, der generelt bare er yderst mærkværdig. Det er simpelthen beskæmmende, hvor ofte de flueknepper i om nogens fortand er offside og undlader og skride ind i de tilfælde, der gjorde at (nogle) fodboldfans ønskede systemet i første omgang.
Skrevet af Søpindsvinet
Mon også FCK fans mener ar Fischer og Stages straffe havde været helt Ok, hvis de var sket på nøjagtig samme måde i det deres eget felt, og "tude Glen" havde fået dem til sit hold???
Glen tudede for øvrigt ikke, han sagde at han var for VAR, og at det ikke altid gik ens egen vej
Skrevet af Donmiguel
VAR har virkelig minimeret antallet af fejldomme indtil nu men i denne kamp må nogen have klippet kablet til vognen. Det er jo grotesk at se på.
Skrevet af AT
Putros er lige udnævnt til FIFA dommer. Det er satme ufatteligt for han er bare generelt en dårlig dommer. Både han og VAR spiller totalt fallit idag.

FCK har da et par usympatiske fætre i Fischer og Stage. Føj for satan. Kan efter idag godt forstå at mange har været efter Fischer for mage til usympatisk blærerøv skal man godt nok lede længe efter.

Det er åbenbart stadig sådan at dommerne ikke tør dømme mod FCK i Parken.

Forza FCM!
Skrevet af Anton123
Straffe på fisher kan godt dømmes , dog hårdt med gult kort. Straffe på Stage er helt skør, absolut ingenting .. 3 . Straffe også helt væk , frispark på Zanka inden ham rammer den med hånden
Skrevet af Ludomania
@Saint Din teori omkring første straffespark til Fischer er forkert da farligt spil uden "Hensynsløse" handlinger ikke giver gult kort.

Men når dagen er gået så var det en fortjent sejr til det bedste hold på dagen.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Hvis det straffe på Fischer dømmes for farligt spil, så kan det i min optik ikke diskuteres, de 2 andre straffe var helt hen i skoven, og Sønderjyske skulle uden tvivl have haft rødt kort efter 35 min, ved 1-0, det er jo ren mord !
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Ludomania det straffe på Fischer er dog om noget hensynsløst ! Han spiller enda bolden op til sig selv og svinger benet op i hovedhøjde, imens han laver en 90 graders vending, han tager da på ingen måde hensyn på sin modstander for han aner ikke hvad der foregår omkring ham.
Skrevet af panoz
Alle tre straffe kan diskuteres. Derfor ok at dømme dem.
Ham SE manden burde alligevel have haft rødt tidligere i kampen - så i stedet for at dét blev kampafgørende, så blev Fischers straffe det.
Bum.
Og vildt nok at FCK ikke får scoret nogle flere.

Man prøver at snakke SE op, men helt ærlig! Der var jo klasseforskel.
Hej
Skrevet af Saint
@Saint Din teori omkring første straffespark til Fischer er forkert da farligt spil uden "Hensynsløse" handlinger ikke giver gult kort.


Det er ikke hensynsløst at sparke foden op i hovedhøjde efter man har orienteret sig mod en spiller der søger bolden med hovedet, før han forståeligt trækker sig?
(...)
Skrevet af bruger 188568
reglerne for straffespark, må laves om, det er for nemt at få straffe, og det er kedeligt at halvdelen af kampene, bliver afgjort af små ligegyldigheder i feltet!
Skrevet af Toon Toon!
Straffesparket til Sønderjyske er klar og tydelig. Bold.dk har dog ikke forstået situationen korrekt.

Meget mærkeligt VAR ikke blev benytter i dag. Dårligt vurderet i VAR-vognen. Heldigt for FCK...

Nu ser man da hvor afhængige vi er af video. Latterligt at kampen skal afgøres på store fejl.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af WhyNot
Putros er ELENDIG. Hvorfor fanden griber VAR-vognen ikke ind! Ubegribeligt. Jeg er hverken fck eller se fan, men alle kan sgu da se at straffe 2 og 3 er helt blæste kendelser.
Skrevet af bruger 178535
Kort resume til nytilkomne i debatten:

FCK-fans: der var straffe, og det røde kort var ok.
Alle andre: det var film, VAR fejler, og Fischer er en usympatisk fyr på en fodboldbane.

Det eneste, hvad med sikkerhed vides, er, at der er dømt straffe, og at Fischer er en ret umsympatisk fyr på og omkring en fodboldbane.

Alt andet forbliver nok et spørgsmål om forskellige meninger afhængig af tilhørsforhold.
Skrevet af Slettet(221359222003)
Anton123: det du siger modsiger dig selv.

Du siger man godt kan få straffe spark på den med fischer, det betyder at det er farligt spil han får den på, så skal der gives gult kort.

enten er der straffe og gult eller så er der ingen ting.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af 7000 FCF
Alene den måde Fischer kaster sig på, viser tydeligt at det var film.
annonce
0