Snak

Mere indhold efter annoncen
Bliver undergrunden ikke ødelagt uanset af alle de koncerter, om så de ligger en helt ny bane x antal meter ned?
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Det er godt nok forunderligt hvis man længe har været vidne til at der skulle så opfattende renovering til af banen, at man i mange år bare har levet med tingenes tilstand, ikke mindst for ejet hold. Men også for vores alle sammens hold, landsholdet.

Jeg har læst mig til at andre laver den fejlantagelse at de konstante udskiftninger af græstæppet er det samme som den gennemgribende renovering der ligges op til her. Det er ikke det samme. Her snakkes om at man forbedre forholdene for at græsset kan sætte sig og gro med de rette afvandingsforhold.
Det er naturligvis en lidt dyrere investering men også langt mere holdbar. Hvorfor man ikke har taget den relativt lille investering i PSE koncernens regnskab tidligere er i mine øjne relativt besynderligt, men man kan ikke lade være med at tænke på at det øget fokus på sporten og mindre forretningen på ledelsesgangene er årsagen.

Der er flere af de ting der er sket efter at det nye team er kommet ind efter Ståle, som i mine øjne er en sejr for fodbolden på Østerbro.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Korrekt at vi har nogen af verdens førende eksperter i græs i Danmark, da DLF leverer græs til sportsplæner over hele verden. Det er bare ikke ensbetydende med at vi er specialister i at anlægge en bane der holder til fodbold året rundt. Problemerne skal findes under jorden, ikke i overfladen. Der problem ser det ud til at man får løst efter denne sæson. Endelig!
Kunst- eller hybridbane er eneste vej frem, når der ikke kan komme nok sollys ned til græstæppet. FCK træner meget på bane 1 ude på Jens Jessens Vej, som er en hybridbane, så de kender underlaget.
Ja det ville da klæde jer
Få nu lagt den hybridbane.
Brøndby Stadions bane er kåret flere år i træk til landets bedste, hvert år siden de fik lagt hybridbane..
AK1978
Det er allerede en hybridbane, det har det været siden før EM:

https://parkenstadion.dk/ny-hybridbane-i-parken/
Kan godt forstå der er nogen der vil se det før de tror det mht banen her. Vi har hørt om mange tiltag og blevet lover en masse gennem årene.

Mht konerterne har der vist ikke været nogen siden græsset blev lagt på i vinters. Det er vist ikke derfor den er så grim nu.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg mener det er en hybridbane, men den skal altså også bruge sol. Med mindre at penge ikke var et problem, så skulle bane skiftes oftere. Kunstbane er fremtiden
En klub af FCKs størrelse kan måske have råd til det hybrid græs, der bruger i Premier League?


Måske man skulle have ladet være med at eksportere Chris Hague til os? Brøndby Stadion var af ligeså latterlig lav kvalitet som Parken er i nu før Chris kom... Efter Hybriden blev lagt har vi været kontirnuerligt i Top 3 over de bedste baner jvnf diverse anførere.

Men hellere FCKs bane som den er nu end kunstgræs! Det lort skal bare forbydes ASAP og har intet at gøre i top fodbold!
annonce