Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FalconLFC
De var udtrykkeligt inden kampen blevet advaret af klubben om ikke at løbe på banen.

Der er ingen formildende omstændigheder og de skal bare stange bøder og karantæner ud til kvajpanderne.
Skrevet af TR1986
FalconLFC@

Det bliver da et kedeligt liv hvis man altid bare gør hvad autoriteter og magthavere siger. Hvis det blot havde været glade mennesker der havde løbet ind samlet for at fejre spillerne, så havde det været smukt. Men de gjorde det på en tåbelig og kikset måde. Jeg har det sådan at hvis man skal gøre noget, så gør det ordentligt. Selvfølgelig også hvor ingen kommer til skade.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Eiskalt
Det er mennesker, der løber rundt på en græsplæne efter kampen er fløjtet af. Hvorfor skal folk få det til at lyde som et terrorangreb, slap nu af.


Ved ikke om du har gjort dig den ulejlighed at følge lidt med på det seneste hvor diverse ligaer er fløjtet af.
I england blev en spiller nikket en skalle, Robin Olsen blev slået i går og Patrick Viera blev overfuset forleden.

Så nej, det er ikke terror, men er det fedt for spillerne at skulle frygte at blive overfaldet med slag og skaller? Tror egentligt gerne de vil fejre det med deres fans, men når flere tusinde mennesker løber ind forsvinder al kontrol og der skal kun én idiot til at slå eller overfalde... der er jo netop ingen kontrol eller mulighed for at sikkerhedspersonale kan hjælpe med så mange tusinde mennesker på et sted uden kontrol - derfor skal man feste på tribunerne og ikke på banen!
Skrevet af FalconLFC
TR1986

Hvor var det lige du missede pointen om, at FCK selv havde forbudt publikum at indtage banen? Det handler om sikkerhed og det handler om, at FCK står til bøder og eventuelt andre represalier, muligvis kamp(e) uden tilskuere.

Hvorvidt du finder det smukt eller ej er totalt underordnet.
Skrevet af TR1986
FalconLFC@

Baneindløb ved et vundet mesterskab er jo sket flere tusind gange i løbet af historien, hvor ingen er kommet til skade. Så det med at det skulle være et sikkerhedshensyn, den køber jeg ikke. Jeg har set de pågældende episoder med Vieira og med Robin Olsen. Det er selvfølgelig dybt kritisabelt og de tumper skal straffes hårdt, men dertil og så at forbyde det permanent altid, det giver ingen mening. Jeg er blot tilhænger af passion samt at fansene er en del af klubben. Det at de kan gøre dette en enkelt gang på en sæson, ser jeg ikke noget problem i. Selvfølgelig skal de voldelige tumper straffes hårdt. Det kan ikke understreges nok.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af OlderWiser
Hvis ikke denne afskyelige uskik bliver fixet, og det straks, ender det jo med, at vi må tilbage til 90´erne med hegn omkring banen. Det ville være synd og skam.

Og hegnene blev jo netop fjernet for tilskuernes sikkerhed.
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af Hammers4ever
@TR1986

Vi er langt hen af vejen meget enige, det var smukt dengang det var folk i eufori og billeder hvor man blev rørt, eksempelvis da Southampton langt om længe rykkede op i Premier league igen for præcis 10 år siden

Men når vi har de episoder som vi har det på det seneste, så går vi altså fra at det er noget af det smukkeste til at vi har et kæmpe problem

Det er næppe guds bedste børn der er løbet ind på banen i går, hvilken båthornet med elefanthuen vel er et glimrende eksempel på, elefanthuen skyldes altså ikke at foråret kan være så modbydeligt koldt i København

Det bliver da et kedeligt liv hvis man altid bare gør hvad autoriteter og magthavere siger


Hvorfor at man gør det ligger ellers lidt i ordene autoriteter og magthavere, vi kan altså ikke bare alle rende rundt og gøre præcis som vi finder det passende, ellers ender det hele jo i rent anarki, men det er nok en snak der hører hjemme på et andet forum :)
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af FodboldUtd
TR1986

Forstår hvad du skriver!
Men nu er det meldt ud, at FCK kan ende med voldsomme bøder og evt. kampe uden tilskuere, hvis banen bliver fyldt med baneløbere.

Så er det vel bare at acceptere det og lade være? Sådan reagerede hovedparten af de normalttænkende FCK´ere i Parken - gudskelov
Skrevet af NBFC
Jeg elsker FCK. Jeg elsker fodbold,jeg elsker intensitet,jeg elsker fans der giver den gas,jeg elsker fed stemning også med pyro, hvor det bliver brugt rigtigt.

Men jeg bliver simpelthen så p..... sur over at nogle folk alligevel løber på banen, når det er påtalt at vi ikke skal, heldigvis valgte de fleste at lade være. Grunden til vi ikke skulle gøre det er jo alle de grusomme billeder, der har været de sidste uger. Samtidig med klubben får kæmpe bøder m.m. ved godt de folk der løb ind på banen, ingen empati har og alligevel er ligeglade.
Fordi de er nemlig ligeglade med autoriteter som du TR skriver. At folk retter ind har ikke nået med anarki at gøre. Det har nået med respekt for samfundet og respekt for medmennesker. Hvorfor tror du alt det krig og ballade er i hele verden. Fordi alle vil have ret og alle vil bestemme. Vi skal leve et sted med medbestemmelse og demokrati.

Vi har muligheden for at fejre det med spillerne efter kampen. Til vores guldfest m.m. så det er en dårlig undskyldning at sige det bare er fordi i vil ind på banen og fejre det. Inde på stadion er vi tilskuer og fans og har intet at lave på banen.

I 2019 da vi blev mestre var der ingen der løb ind. Det er kun fordi det er blevet en modedille inden for de sidste uger, at de folk valgte at gøre det. Det er typisk nogen af de uopdragne unge knægte. Som pædagog ved jeg hvordan de desværre kan være. Ser også flere oplevelser med hærværk og skrive Z alverdens steder, uden at have nogen viden om hvad det betyder.

Det eneste der virker mod sådan nogle knægte er konsekvens pædagogik. Hårdt mod hårdt. Derfor dejligt at se så mange reagerede ved at pifte og fortælle dem at de ikke er seje. Men der bliver nød til at blive reageret et sted fra. Og det skal være hårdt. Godt at klubben vil straffe dem, men det skulle være livslang karantæne. Eller hård samfundstjeneste i klubben. Så de kunne tjene nogle af pengene ind. De 10000 kr er kun et symbolsk beløb og flertallet kan ikke betale dem alligevel, så bliver det staten eller klubben alligevel.

Sektion 12 skal reagere på det og få det stoppet og der må klubben også være hård. Vi har det altid med at være efter DBU. Divisionsforeningen, politi m.m. når der kommer restriktioner derfor må klubben slå hårdt ned, så ikke vi kan få de restriktioner. Det kan klubben f.eks. gøre ved at sætte priserne og sæsonkortene op kun på sektion 12, så klubben kan tjene de penge ind til de bøder de får. Ved godt det går ud over de forkerte. Men det er jo os der får dem med ind på stadion. Eller står ved siden af dem og dermed kan stoppe dem. Det er umuligt for klubben.

Men tak til spillerne og klubben for mesterskabet og en fed guldkamp i går. FORZA FCK....
Skrevet af Davies1
Så ikke kampen hvor mange personer drejer det sig om ca ? Det Kan næsten ikke undgåes nu on dage at nogen vil prøve, men lyder til at det kun var et fåtal.
Skrevet af Americano
Davies1

Det har vel kun været 100-200 der løb ind, de blev også buet ud af hele stadion SELV os der stod på sektionen buede af dem.
Skrevet af Davies1
Der vil altid være nogen som skal ødelagge det for andre og det er ærgeligt. Men max 200 ud af 35.000 ER jo forsvindende lidt, men desværre nok til at trække overskrifter
Skrevet af SagligDK
Baneindløb ved et vundet mesterskab er noget af det smukkeste i fodbold. Selvfølgelig skal vold straffes hårdt, men det er vildt at de fans der betaler i dyre domme for at se deres helte vinde mesterskabet, blot skal være på sin plads ved så kæmpe en begivenhed. Det kaldes passion og du ville nok få et chok hvis du tager længere sydpå. Hvorfor skal fodbold være så snobbet og fisefornemt?


Der er sgu intet smukt ved baneindløb!!!
Jeg mindes ikke at ha´ set eller hørt nogle former for billetter hvor baneindløb er med i prisen.
Det er så vildt at man overhovedet kan føle sig berettiget til at gøre det....selvfølgelig skal de bare blive og feste på deres pladser.
Men det er jo desværre nok tidens trend, at man føler man skal ha´ delt i alt hvad man lyster.
Ligegyldig hvor passioneret man er, så er det altså spillerne der har vundet mesterskabet, og fans har INTET at gøre på banen.
Men vare af rent sikkerhedsmæssige årsager er det et kæmpe no go!
Der skal jo bare løbe én med forkerte hensigter med ind i vrimlen, og så bliver sporten ramt af tragedier og store problemer.
Jeg kan selvfølgelig ikke afgøre præcis hvordan, men jeg håber at baneindløb i fremtiden vil få store konsekvenser, det være sig livstidskarantæne, kæmpe bøder og perioder med tomme tribuner.
Det er der nok nogle kloge hoveder der kan afgøre.
Skrevet af TR1986
SagligDK@

Selvfølgelig er det ikke kun spillerne der har vundet mesterskabet. Det er hele klubben. Og den er fansene en del af. Og selvfølgelig er det ikke kun tidens trend. Det er sket i over 100 år, men folk er mere sarte/fintfølende idag. Lad mig igen understrege, selvfølgelig skal vold straffes hårdt, men de fans der kan finde ud af at gøre det på en ordentlig måde, har jeg intet problem ved. Og jeg står fast på det er smukt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af TheUnitedWay
TR: Det er bestemt ikke snobbet og fisefornemt at overholde stadionreglementet. Fodbold er følelser, men det er også en familiebegivenhed.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TR1986
Familen kan jo bare blive stående/sidende hvis de føler for det. Problem solved. Det er kun en enkelt gang om året. Selvfølgelig skal der aldrig løbes på banen under en kamp, men efter slutfløjt ved et vundet mesterskab, forstår jeg vitterlig ikke skulle være et problem. Jeg har endda gentagne gange pointeret at vold er komplet uacceptabelt. Men det kan jo ligeså godt ske når spillerne går en tur i byen en fredag aften.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matters
Og skærpende at mange af dem var maskerede - håber de kan findes. Bøden til klubben bliver stor.
Skrevet af NBFC
TR 1986 nu ved jeg ikke hvor gammel du er. Det er aldrig sket til et FCK Mesterskab før, at fans har bestormet banen. Sidst jeg så det ske med fck var på næstved stadion i 1994 mener jeg nok det var, og det var også ved at ende galt. Skal jeg minde dig om hvad der skete hillsbrough. Hvor massere mennesker blev trampet ihjel eller Roskilde festivalen, fordi folk maste sig fremad.

Familier med børn kan blive på tribunen, men det kan spillernes børn og koner ikke.

Det andet problem er også at selv om folk så vil ind og fejre det med spillerne, har de ingen respekt. Se i trabzonspor hvor fansene river tøjet af spillerne og bære dem op på skulder.
Skrevet af Lasse599
Hvem tror at spillerne er interesseret i at blive mast, revet og hevet i, nærmest få trøjen flået af??

Ser man billederne fra Manchester City, så var der sgu ikke meget "kærlighed" over billederne, hvor spillerne blev flået i, af deres såkaldte "fans" - så vagter måtte omringe spillerne og tvinge sig igennem masserne..

Det har intet med noget at gøre....

At man TROR man har ret til baneinvasion, fordi man er blevet mestre, så er man sgu for dum! Hvorfor ikke nyde, at spillerne kan komme rundt og takke alle på stadion - i stedet lukkede man spillerne inde i en lille bobble, fordi man var egoist og VILLE så tæt på som muligt uden tanke på hvad spillerne vil.....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af FCKNørrebro
Det er bare så pinligt og synd for spillerne. Tænk på de unævnelige da de vandt. Der stod deres anfører lige pludselig og krammede en straffet hooligans. Hvor fedt tror I han har det med det. Helt ærlig hvad tror I der var sket med Maxsø hvis han havde nægtet at kramme? At b… straf så var latterlig lav er vanvittig
annonce
0