Snak

Mere indhold efter annoncen

FCKFC erkender: Det bliver svært

Skrevet af bold
fre 22. aug 2008
FCKFC meldte i går ud imod FCK Away registreringen, men erkender, at det bliver svært at få ændret systemet.

Læs hele nyheden her
Skrevet af FCK 4EVER
"Han vil ikke komme nærmere ind på, om en løsning for eksempel kunne være, at fanklubben accepterer registrering på udebane mod at klubben fjerner registreringen på stemningstribunen i Parken"

Det er PRÆCIST det kompromis der skal til, så er alle så glade som de nu engang kan blive!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Nero
Tør nu øjnene for pokker da...

Du opgiver navn og adresse ved dit køb af sæsonkort, hvad er jeres problem?! Hvad er det du ikke vil have der skal ´noteres´ om frekventering af diverse stadions?!

Hvis du har et ønske om aldrig at blive registreret, vil det desværre nok kræve en frasigelse af følgende goder:

Løn (herunder enhver form for bank eller pengeinstitut lige så - forresten bliver du registreret ved køb at billet til kampene gennem dit pengeinstitut ved brug af dankort, eller visa elektron for de fleste i den gruppering)
TV
Telefon (særligt mobiltelefoner, GPS og mastesignalhukommelse er standard, dine opkaldslog og SMS´er opbevares i en ikke ubetydelige tidsperiode).
Kørekort
Uddannelse
Sports- og Fritidsklubber (herunder Old Boys... ik´)


Fans for registrering... ? Kunne lyde som et sjovt modsvar
Are you thinking what im thinking?
Skrevet af Robin.
Hvad er der galt i at blive registreret? Sålænge man ikke gør noget man ikke må, er der jo intet at frygte.
- Real Madrid
Skrevet af Hefferen
Problemet er jo, at det går imod mange menneskers principper ang. overvågningssamfund!
Skrevet af Dchristensen
Men dette har intet med overvågnings princippet at gøre.
Som nero1785 pointere så bliver FCK fans jo allerede registreret med sæsonkort.
ja og alle andre steder i en alm. persons liv.

Så med andre ord, de folk som er mod dette er bare fordi at de ikke har rent mel i posen.

Jeg har aldrig deltaget i udbane kampe fordi alt det ballade der sker, og at man ikke kan tage sin familie med ud uden at der opstår problemer.

FCK AWAY er en fantastisk ting for os FCK fans som rentfaktisk støtter op om klubben rent sportsligt frem for dem som kun ser fodbold for at slås og lave ballade.
Dk: FCK Es: Extremadura Sympatisere for Arsenal og Real Madrid. Viva España y Dinamarca.
Skrevet af Bløde babser
Problemet er jo, at det går imod mange menneskers principper ang. overvågningssamfund!


Det er så fordi de er paranoide og ikke har sat sig ind i tingene - Det er jo et problem i sig selv, at de der er imod kan få folk med sig ved at skabe et spøgelser der ikke har hold i virkeligheden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Amadeo
Nu handler det jo ikke kun om overvågning. FCKFC kommer også til at lide (omfanget kender jeg dog ikke) økonomisk, da nogle folk ikke tager med på turene pga. AWAY.
[i]F.C. København[/i] [i]Arsenal F.C.[/i]
Skrevet af BigDumbFate
Det har da ikke nødvendigvis noget med paranoia at gøre, men er vel for mange en rent principiel indstilling til den omsiggribende registrering og regel-rytteri på alle leder og kanter.

Fra en som ikke som sådan er imod registreringen.
Don't make me run, I'm all full of chocolate!!!
Skrevet af fck-styrer
Altså hvis man har rent mel i posen er det da bare at registrere sig! Forstår ikke at folk og fans har himlet op over det her.. Altså du skal jo bre registrere dit navn og adresse.. Det gør man i så mange andre tilfælde, som en nævner..

Jeg fatter ikke problemet!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Bløde babser
Det har da ikke nødvendigvis noget med paranoia at gøre, men er vel for mange en rent principiel indstilling til den omsiggribende registrering og regel-rytteri på alle leder og kanter.


Med mindre man følger sin principfasthed mod det at stå i en database op ved også at køre korstog mod sin bank, det offentlige, sit telefonselskab, internetudbyder, kabel TV selskab, kreditinstitut, A-Kasse og alt muligt andet man er en del af, er det altså et tyndbenet argument at man er imod af princip.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af fck-styrer
Nå nå! Far er ikke sur, far er bestemt!

Haha hvor er dit fredags optimisme humør, BB? ;)
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Poulsen
Kommer til at lide økonomisk? Ja det siger de godt nok, men hvem er det der ikke længere tager med? Det er ballademagerne. Hvis det er der FCKFC får deres moneter fra så synes jeg da bare de skal være glade for lidt mindre omsætning (går udfra at det ikke er så stort et tab, da det trods alt er et fåtal der laver ballade). Tilgengæld kommer hr og fru københavn måske med istedet - alle de fans der dropper udebanekampene pga. ballade. Og det samme med de yngre fans som skal have lov af forældrene for at tage med, de får nu også en slags "garanti" for at der ikke sker deres små poder noget.

Forstår FCKFC at bruge det rigtigt ville de kunne tjene penge på det her. Men fanklubben har istedet skudt sig selv i foden ved at male fanden på væggen.
[i]At være noget er det væsentlige, ikke at eje eller synes at være[/i]
Skrevet af Bløde babser
Haha hvor er dit fredags optimisme humør, BB? ;)


Jeg bliver pesimistisk på menneskelighedens vegne, når jeg støder ind på de samme tomhjernede argumenter gang på gang.

Men ud over det er jeg en glad dreng :-D
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Phanatic
Jeg har selv Guldkort til Parken, og er der til hver hjemmekamp.
Normalt hører jeg til den fløj med Fri hash, Lorteregering etc.
Men med dette problem, mener jeg at vi står i en situation hvor man ganske enkelt må sortere de rådne æg fra.
Jeg registrerer mig gerne med formålet om at få has på problemet omkring de primitive typer der ødelægger det for resten.
Om ikke andet for at støtte det hold mit hjerte banker for, og måden selv spillerne ser på problematikken i dette.
I Næstved var både Grønkjær og Christiansen ude og prøve at dæmpe gemytterne, men måtte opgivende trække på skuldrene.
Er det ikke de spillere og personer vi støtter, som faktisk er holdet, og som man af samme grund burde lytte til, HVIS man da er ægte fan.
For mig at se er det eneste hvide og blå der er at finde på de primitive pubertetsunger til hooligans, den hvide hud fordi de kun tør stå i skyggen, og den blåøjethed om at de selv mener at de er "loyale fans".

REGISTRER.
LEGALISER.
LEV MER´
:o)
___<!-- FC KØBENHAVN --!>___ _______<!-- ALTID --!>_______
Skrevet af fck-styrer
Åh jamen nogle er bare tomhjernede! Men du må ikke lade det ødelægge din optimisme og gode humør! Det er jo freeeeeedag! Weee.. Og der er dømt FRI om sådan ca. 20 min! Så der er ingen grund til at være trist og lade sig gå på af tomhjernede mennesker..

\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af bruger
Alle jer som mener det er en så fantastisk idé... Det er da noget bræk at høre på, at man så skal droppe a-kasse, løn m.m. Det her handler om at det hele bliver gjort sværere, at der er flere og flere steder hvor skal oplyse navn for så at anden part kan kontrollere hvor man befinder sig på forskellige tidspunkter. Det er ikke en skid med paranoia at gøre... Man har da lov til at være modstander af sådanne tiltag uden at blive kaldt paranoid.

Det er et tab for FC og et skridt i den forkerte retning, når der skabes en sådan mistillid til ALLE fans (udover dem som registrer sig selvfølgelig)
Skrevet af fck-styrer
Nu har jeg lige et spørgsmål til dig der Delvecchio-et eller andet..

Så det vil sige at du også har et problem med at der på forskellige Crazy Daisy diskoteker rundt om i landet, er blevet indført registrering og fingeraftryk for at tjekke ballademagere og alder?

Et tiltag som bl.a. er blevet iværksat for at ballademagerne ikke skal ødelægge det for andre? Det er jo nøjagtig samme princip som FCK AWAY..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af DOA
Hele dette initiativ er blevet taget, for at kunne komme fæomenet hooligans til livs. Det er vi enige om, ik?
Godt så..
Jer der har noget imod denne ordning, mener I seriøst, at hooliganismen IKKE er et problem i DK? Hvis denne ordning kan sikre, at os almindelig fodboldfans kan tage til bold, UDEN at skulle være bange for ballade og det der er værre, så kan jeg ikke forstå hvorfor I er imod den. Medmindre selvfølgelig, at I er nogen af de fjolser der gang på gang skaber balladen. Det tror jeg nu ikke I er, så jeg synes I skal droppe modargumenterne, og komme lidt ind i kampen for at skabe tryghed omkring dansk fodbold.

Og for lige at at slå fast mht ojer der føler jer overvåget. Lad være med at gøre noget dumt, og så er der ingen kæft der ved hvad I laver..
SønderjyskE - top 10
Skrevet af FCK 4EVER
@ Bløde babser

Med mindre man følger sin principfasthed mod det at stå i en database op ved også at køre korstog mod sin bank, det offentlige, sit telefonselskab, internetudbyder, kabel TV selskab, kreditinstitut, A-Kasse og alt muligt andet man er en del af, er det altså et tyndbenet argument at man er imod af princip

Aha, så hvis man er imod et nyt initiativ så skal man pr. definition også føre korstog mod alt eksisterende af samme art eller natur?
Som lønmodtager skal du have en bankkonto (det er lov), i det offentlige kan du ikke undgå registrering (igen ved lov), det samme for a-kassen osv. Telefonselskabet, man kan købe taletids kort og undgå paranoia! :)
Men hvis principfasthed er et tyndbenet argument så er dine sammenlignings eksempler nok det samme i relation til FCKAway! Disse er alle ting der kræver registrering for overhovedet at kunne fungere, det er svært at få Kabel TV hvis man ikke vil opgive sin adresse, det er svært at få løn uden en bank konto, etc.

Det har indtil videre været helt muligt at gå til fodbold inkognito. Men hvorfor ikke bare føre dit argument ud i sin logiske konklusion, du skal da også registreres for at kunne gå i byen (masser af vold og ballade der også), til Bakken, Tivoli, festival, byfester, Biografen osv. alt hvor mennesker samles og ballade kan opstå. Ikke realistisk, nej!, Men pointen er jo at dine argumenter ville virker lige så fint i en sådan fiktiv debat også. Derfor er det da helt legitimt at nogen syntes det er for meget overvågningssamfund over det (salamimetoden, med lidt af gangen).
Så det er vel muligt at acceptere den nuværende niveau af registrering rundt om i samfundet, uden at man pr. definition er tyndbenet fordi man ikke er begejstret for flere nye.

Men igen, et kompromis med registrering på udebane og ingen i PARKEN lyder fornuftigt!

Nu håber jeg så ikke at mit indlæg er en gengivelse af de tomhjernede argumenter som gør dig pessimistisk på menneskelighedens vegne, på en så skøn fredag…
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af bruger
fck-styrer et eller andet... Mit svar til det er - luk alle ballademagere ind på Crazy Daisy og lad selv vær´ med at tage derhen. Det er top nederen :) Nej jeg kan ikke se hvorfor man skal helt derud, er legitimation i døren ikke nok? Jeg synes der burde være andre metoder som kunne tages i brug. Dog mener jeg ikke at det er det samme som AWAY. Jeg gider kun at se FCK´s kampe, men jeg har andre valg i nattelivet end lige at tage på Crazy Daisy og stemple ind.

DOA... Jeg er klart imod hooligans og føler mig ikke særlig tryg når de er på tribunen, men man har jo slet ikke givet hooliganregistret en chance. Jeg synes dette tiltag er at skære alle over en kam. Giv sidstnævnte register en chance og virker det ikke om et år eller to så kan AWAY komme på tale
annonce
0